Home » cursus Frans voor Beginners + Gevorderden

Opleiding: cursus Frans voor Beginners + Gevorderden

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma cursus Frans


Cursus Frans voor BeginnersTijdens de cursus Frans voor Beginners komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • geografie van Frankrijk;
 • naar de prijs vragen;
 • grammatica;
 • in het postkantoor;
 • kennismaken;
 • boodschappen doen.
   
Cursus Frans voor GevorderdenJe hebt de cursus Frans voor Beginners afgerond of jouw basiskennis Frans is al op een redelijk niveau en je wilt meer weten. NHA biedt dan de mogelijkheid om jouw talenkennis op unieke wijze verder te ontwikkelen.


Met de cursus Frans voor Gevorderden leer je jouw taalgebruik te perfectioneren. Ook vergroot je jouw woordenschat zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor je is.

Tijdens de cursus Frans voor Gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • op de camping;
 • in het hotel;
 • bij de bank;
 • in het restaurant;
 • het openbaar vervoer;
 • bij de dokter.

Frans voor Beginners + Gevorderden: combiAls je je meteen inschrijft voor de complete cursus Frans 'Beginners + Gevorderden' is de totale cursusduur maar 15 maanden. Dit komt doordat er enige overlap is tussen de twee losse cursussen. Zo bespaar je flink bij de aanschaf van jouw cursus. En met slechts 3 maanden extra heb je dan bovendien de cursus Frans voor Gevorderden gevolgd. Ook jij kunt in enkele maanden Frans leren spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.


 


Video’s, geluidsfragmenten en interactieve WoordentrainingenAan de hand van video’s en geluidsfragmenten leer jij de uitspraak van de Franse taal. Daarnaast bevatten de lessen woordenlijsten die je interactief kunt oefenen, waardoor je spelenderwijs de woorden leert kennen, spellen en spreken. Ook ideaal om onderweg te oefenen!  

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Cursus Frans voor BeginnersDe cursus Frans voor Beginners heeft een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
Cursus Frans voor GevorderdenDe cursus Frans voor Gevorderden heeft een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
Cursus Frans voor Beginners + Gevorderden: combiDe cursus Frans voor Beginners + Gevorderden heeft een studieduur van 15 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.


 

Vragen?Bel ons: e-mail.

Kosten van de cursus

Vanaf279,00 euro

Bijzonderheden

Tijdelijk met gratis Taal-app,Kies je niveau: beginners of gevorderden,Kies voor persoonlijke begeleiding

Algemene informatie over de cursusOntdek de Franse cultuur met de cursus Frans


Frans de mooiste taal? Misschien. Het is in ieder geval één van de mooiste. Zing foutloos mee met Franse chansons, vraag moeiteloos de weg naar je hotel en bestel zonder te blozen een glas wijn met de cursus Frans van NHA.


Frankrijk staat al sinds jaar en dag in de top 10 van favoriete vakantielanden. Bij jou ook? Geniet jij er van de heerlijke wijn, de vele soorten kaas en het uitbundige leven?
Spreek Frans als een ParijzenaarJe geniet nog meer van een bezoek aan Frankrijk wanneer je de taal spreekt. En als het even kan vloeiend. Frans leren doe je met een Frans cursus van NHA!


Stel je voor, jij maakt straks een praatje met de jeu-de-boules-spelende mannen op het plein of leest als een echte Parijzenaar Le Figaro op een terrasje.


Benieuwd of deze cursus Frans iets voor jou is?
Bekijk gratis én vrijblijvend de proefles
De eerste stap naar Frans leren heb jij al gezet!


 


Volg de complete cursus FransWil jij Frans leren vanaf de basis? Maar wil je de taal ook goed leren spreken? Kies dan voor deze complete cursus Frans. In deze cursus volg je de modules Beginners én Gevorderden voor een extra scherpe prijs


Wil je slechts één van de twee modules volgen? Dat kan ook! Kies dan voor de cursus Frans voor Beginners of de cursus Frans voor Gevorderden.
Een cursus Frans staat goed op jouw CV! De cursus Frans is ook erg geschikt om te volgen wanneer je kennis van de Franse taal nodig hebt voor je werk. Frans leren is voor bepaalde functies een belangrijke aanvulling op je CV, het is een echte wereldtaal. Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin je te maken hebt met internationale klanten en/of collega’s. Door het volgen van deze cursus vergroot je jouw algemene inzetbaarheid en verbeter je jouw sociale vaardigheden
  


Vloeiend Frans leren sprekenMet de complete cursus Frans leer je vanaf de basis vloeiend Frans spreken. Je leert gemakkelijk contact te leggen met de Fransen. In het EASY-LEARNING-SYSTEM ligt het accent op spreek- en luistervaardigheid. Aan de hand van moderne en actuele onderwerpen vergroot je snel en doelgericht je woordenschat. Daardoor zul je merken dat Frans leren jou gemakkelijk af gaat! 


Lastige grammatica vermijd je zo veel mogelijk in deze Frans cursus. Je leert wel tal van slimme ezelsbruggetjes, je oefent goed met de lidwoorden ‘le’ en ‘la’ en je ontdekt het verschil tussen ‘poisson’ (vis) en ‘poison’ (gif). Het duidelijke lesmateriaal, de interactieve woordentrainingen, de video’s en geluidsfragmenten maken het Frans leren nog gemakkelijker.


 Fris je kennis op met een Frans cursusWil jij goed Frans leren spreken zodat je zelfverzekerd en vol vertrouwen een gesprek kunt voeren in het Frans? Of spreek je de taal al, maar wil je jouw kennis weer grondig opfrissen? De cursus Frans maakt je vertrouwd met deze mooie taal. 

[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">


Bekijk hoe Lynn topsport combineert met de cursus Frans van NHA.

Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
1681F Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2022 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren