Home » cursus Frans voor Beginners + Gevorderden

Opleiding: cursus Frans voor Beginners + Gevorderden

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursus



Studieprogramma cursus Frans


Cursus Frans voor Beginners



Tijdens de cursus Frans voor Beginners komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • geografie van Frankrijk;
  • naar de prijs vragen;
  • grammatica;
  • in het postkantoor;
  • kennismaken;
  • boodschappen doen.
     




Cursus Frans voor Gevorderden



Heb je de cursus Frans voor Beginners afgerond? Of is jouw basiskennis Frans al op een redelijk niveau en wil je jouw Frans verbeteren? NHA biedt dan de mogelijkheid om jouw talenkennis verder te ontwikkelen.


Met de cursus Frans voor Gevorderden leer je jouw taalgebruik te perfectioneren. Ook vergroot je jouw woordenschat zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor je is.


Tijdens de cursus Frans voor Gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • op de camping;
  • in het hotel;
  • bij de bank;
  • in het restaurant;
  • het openbaar vervoer;
  • bij de dokter.





Frans voor Beginners + Gevorderden: combi



Als je je meteen inschrijft voor de cursus 'Beginners + Gevorderden' samen, is de totale cursusduur maar vijftien maanden. Dit komt door een overlapping van beide cursussen.


Je spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts drie maanden extra heb je dan bovendien de cursus voor gevorderden gevolgd.


Ook jij kunt in enkele maanden Frans leren spreken dankzij het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.


 


Video’s, geluidsfragmenten en interactieve Woordentrainingen



Met handige video’s en geluidsfragmenten leer jij de uitspraak van de Franse taal. Daarnaast bevatten de lessen woordenlijsten die je interactief kunt oefenen. Zo leer je spelenderwijs de woorden kennen, spellen en spreken. Ook ideaal om onderweg te oefenen!  

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus



Studieduur


Cursus Frans voor Beginners



De cursus Frans voor Beginners heeft een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.




Cursus Frans voor Gevorderden



De cursus Frans voor Gevorderden heeft een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.




Cursus Frans voor Beginners + Gevorderden: combi



De cursus Frans voor Beginners + Gevorderden heeft een studieduur van 15 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.


 

Vragen?



Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf319,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Start bij de basis,Kies voor persoonlijke begeleiding

Algemene informatie over de cursus



Ontdek de Franse cultuur met de cursus Frans


Ga jij graag op vakantie naar Frankrijk? Wil jij tijdens je volgende vakantie moeiteloos in het Frans de weg kunnen vragen naar je hotel? Of wil je jouw Franse taalvaardigheid verbeteren? Met de cursus Frans van NHA leer je de taal echt goed spreken. Zo kun jij zonder te blozen een glas wijn bestellen in het Frans!

Bekijk gratis én vrijblijvend de proefles. 
De eerste stap naar Frans leren heb jij al gezet!


 


Volg de complete cursus Frans



Wil jij Frans leren vanaf de basis? Maar wil je de taal ook goed leren spreken? Kies dan voor deze complete cursus Frans. In deze cursus volg je de modules Beginners én Gevorderden voor een extra scherpe prijs


Wil je slechts één van de twee modules volgen? Dat kan ook! Kies dan voor de cursus Frans voor Beginners of de cursus Frans voor Gevorderden.
 


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">


"Ik kan nu in het Frans een grapje maken met de kleinkinderen"



Liny Hoebink volgt de cursus Frans:
"Mijn zwager en schoonzus wonen sinds 2007 in een klein Frans dorpje. Ook is mijn jongste zoon vorig jaar in Frankrijk getrouwd. Zijn vrouw is Nederlandse, maar zij is daar opgegroeid en ze willen binnenkort in Frankrijk gaan wonen. Wij willen ze dan ook vaker opzoeken.


Het is leuk om ook wat Frans te kunnen spreken met de mensen daar én niet te vergeten met onze kleinkinderen. Zij worden tweetalig opgevoed. Ik kan nu ook in het Frans een grapje maken en ze begrijpen als zij in het Frans iets vertellen. Daarom ben ik deze cursus gaan volgen. Studeren waar en wanneer je wilt, dat sprak mij erg aan!"



 


Verbeter je CV met een cursus Frans! 



De cursus Frans is ook erg geschikt om te volgen als je kennis van de Franse taal nodig hebt voor je werk. Frans leren is voor sommige functies een belangrijke aanvulling op je CV, het is een echte wereldtaal.


Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin je te maken hebt met internationale klanten of collega’s. Door het volgen van deze Frans cursus vergroot je jouw algemene inzetbaarheid en verbeter je jouw sociale vaardigheden. 
  


Vloeiend Frans leren spreken



Met de complete cursus Frans leer je vanaf de basis vloeiend Frans spreken. Je leert gemakkelijk contact te leggen met de Fransen. In het EASY-LEARNING-SYSTEM ligt het accent op spreek- en luistervaardigheid. Met moderne en actuele onderwerpen vergroot je snel en doelgericht je woordenschat. Daardoor zul je merken dat Frans leren jou gemakkelijk af gaat! 


Lastige grammatica vermijd je zo veel mogelijk in deze Frans cursus. Je leert wel allerlei slimme ezelsbruggetjes, oefent goed met de lidwoorden ‘le’ en ‘la’ en je ontdekt het verschil tussen ‘poisson’ (vis) en ‘poison’ (gif). Het duidelijke lesmateriaal, de interactieve woordentrainingen, de video’s en geluidsfragmenten maken het Frans leren nog gemakkelijker.


 



Fris je kennis op met een Frans cursus



Wil jij goed Frans leren spreken, zodat je zelfverzekerd en vol vertrouwen een gesprek kunt voeren in het Frans? Of spreek je de taal al, maar wil je jouw kennis weer grondig opfrissen? De cursus Frans maakt je vertrouwd met deze mooie taal. Schrijf je nu in en start direct met Frans leren! 

[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">


Bekijk hoe Lynn topsport combineert met de cursus Frans van NHA.





Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
B6Af9 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren