Home » CISO: cyber security strateeg bij uitstek!

Opleiding: CISO: cyber security strateeg bij uitstek!

Bij: IMF Academy (International Management Forum)

 

IMF Academy (International Management Forum)

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN
 

Opleidingsinhoud

2 op de 3 CISO's is niet voorbereid op cyberaanvallen
Cyberincidenten en data diefstal behoren dit jaar voor het eerst wereldwijd tot de grootste bedrijfsrisico's. Meer dan de helft van de CISO's denkt dat zijn of haar organisatie het komende jaar risico loopt op een cyberaanval met directe (en vaak rampzalige) gevolgen voor de bedrijfsvoering. Dat cyber security van groot belang is voor uw organisatie behoeft eigenlijk geen nadere toelichting. Een doorlopende reeks cyberincidenten, waarvan regelmatig voorbeelden het nieuws halen, bewijst dat de risico's groot zijn en dat zowel individuele hackers als professioneel georganiseerde cybercriminelen zich constant roeren.

Het sterk toenemende aantal hacks en andere cyberincidenten (de afgelopen 3 jaar is alleen al het aantal ransomware aanvallen gestegen met 400%) leiden tot een dringende behoefte aan expertise op het gebied van cyber security. Op strategisch en tactisch niveau, maar ook intern omdat cyber security problemen gerelateerd zijn aan zowel de inrichting van de processen, de technologie als menselijke fouten.

Wat leert u in deze actuele CISO training?
Uw rol als CISO wordt steeds belangrijker en omvangrijker en de verwachtingen t.a.v. uw functie zijn torenhoog. Als CISO beheert u meer dan ooit een bedrijfskritische functie. De vraag naar hoogopgeleide CISO's is dan ook vele malen groter dan het aanbod. In deze hoogwaardige CISO training leert u o.a.:

Een strategie te ontwikkelen om de cyberrisico's van uw organisatie te beheersen
Een beleid op te stellen en uitvoering te geven aan de strategie
Risico analyses uit te voeren en te vertalen naar concrete adviezen en maatregelen
U krijgt kennis en inzicht in cyber security en de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied, plus
U krijgt een overzicht van alle (nieuwe) wet- en regelgeving, standaarden en normenkaders rondom informatiebeveiliging

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Wij gaan ervan uit dat u basiskennis heeft van IT en cyber security. Deze training wordt gegeven op HBO/Bachelor+ werk- en denkniveau.

Opleidingsduur

4 dagen

Kosten

De kosten van deze 4-daagse CISO training bedragen € 3.780,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is incl. alle lunches, koffie/thee en het lesmateriaal. U kunt zowel fysiek als live online deelnemen.

Plaatsen / leslocaties

Centraal in het land

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Bent u (mede)verantwoordelijk voor de cyber security van uw organisatie en wilt u adequate cyber security realiseren op strategisch en tactisch niveau? Dan is dit de training voor u. Qua functionarissen denken wij aan (aankomend) Chief Information Security Officers (CISO's), CIO's, (informatie) beveiligingsfunctionarissen, informatiemanagers, IT (security) managers, (IT) auditors, Data Protection Officers (DPO's) en Privacy Officers (PO's), systeem- en netwerkbeheerders, risico managers, accountants, controllers en vele andere professionals.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
62587 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren