Home » CDMP - Certified Data Management Professional

Opleiding: CDMP - Certified Data Management Professional

Bij: IMF Academy (International Management Forum)

 

IMF Academy (International Management Forum)

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN
 

Inhoud van de cursus

Het doel van deze CDMP training is dat u opgeleid wordt tot data management professional op het gebied van o.m. data architectuur, data kwaliteit en data governance. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u optimaal bent voorbereid op het Certified Data Management Professional (CDMP) examen van DAMA International. De docenten geven u een actueel, conceptueel en praktisch inzicht in de opzet en inhoud van DAMA-DMBOK2 en gaan in op de nieuwe rol van 'data as an asset', de moderne data-architectuur en de vérgaande personalisering van data en analytics waardoor u veel meer grip op data nodig heeft. De training is voorzien van tal van praktijkvoorbeelden, use cases, demo's en workshops.

Duur van de cursus

4 dagen

Kosten van de cursus

De kosten van de 4-daagse training Certified Data Management Professional bedragen € 3.780,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is incl. alle lunches, koffie/thee, het lesmateriaal, het DAMA-DMBoK2 boek (t.w.v. € 60,-) en een voucher voor het officiële examen van DAMA International (t.w.v. $ 311,-) . U kunt zowel fysiek als live online deelnemen.

Plaatsen / leslocaties

Centraal in het land

Algemene informatie over de cursus

CDMP – de gouden standaard in data management
In deze 4-daagse data management professional training wordt u (mede) opgeleid voor het wereldwijd erkende, onafhankelijke CDMP (Certified Data Management Professional) examen van DAMA International. Het programma en de certificering zijn ontwikkeld door DAMA International. DAMA International levert de examens en houdt de status bij van gecertificeerde professionals. Het Certified Data Management Professional (CDMP) examen is online beschikbaar en internationaal getoetst op de laatste versie van de Data Management Body of Knowledge (DAMA-DMBOK2). DAMA-DMBOK is een framework van processen, technieken en methodes om data management in te richten, van strategisch tot operationeel niveau.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
910d3 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren