Home » cursus Notuleren

Opleiding: cursus Notuleren

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma cursus NotulerenIn de cursus Notuleren komen de volgende onderwerpen aan bod:
 


Vergaderdoelen en verslag vormenJe maakt kennis met verschillende vergaderdoelen en verslagvormen. Daarnaast leer je hoe jij je als notulist goed kunt voorbereiden en hoe de agenda voor een vergadering eruit hoort te zien.
 


Notuleren algemeenIn deze les leer je meer over een aantal algemene zaken dat voor alle soorten vergaderingen en verslagen van toepassing is. Je leert bijvoorbeeld een hoop afkortingen die jouw werk als notulist een stuk efficiënter en makkelijker maken. Daarnaast ga je aan de slag met de bladindeling en notuleerbladen.
 


BesluitenlijstJe leert tijdens deze les meer over onder andere het maken van aantekeningen en een besluitenlijst.
 


Het woordelijk verslagJe leert hoe je een woordelijk verslag maakt en de notulen naderhand correct kunt redigeren.
 


Verschillende verslagvormenIn deze les worden onder andere de verschillende mogelijke verslagvormen uitgebreid besproken. Per verslagvorm worden de kenmerken, het gebruik, de voor- en nadelen en het doel nader toegelicht.
 


Oefeningen en opdrachtenTenslotte ga je aan de slag met diverse praktijkgerichte opdrachten om je kennis te testen en jouw notuleervaardigheden verder te ontwikkelen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur opleiding Notuleren


Voor de opleiding Notuleren staat een studieduur van 4 maanden bij een gemiddelde studietempo van vier uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf260.10euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusLeer snel en effectief notulen maken met de cursus NotulerenBen jij altijd veel tijd kwijt met het uitwerken van de notulen van een vergadering? Wil je graag sneller en effectiever leren notuleren? Met behulp van deze cursus Notuleren leer jij in een mum van tijd duidelijk en volledig notuleren. Schrijf je nu in en start direct!


Wie notuleert er even? Een vraag die bij veel vergaderingen gesteld wordt. Waar vergaderd wordt, wordt genotuleerd. Dankzij deze cursus is notuleren voor jou voortaan een eitje! Zo bespaar je tijd en heb je achteraf een duidelijk overzicht van wat er tijdens de vergadering is besproken. 
 


Notuleren kun je lerenIs er iemand afwezig tijdens de vergadering, worden er belangrijke mededelingen gedaan of te nemen acties besproken? Dan is het maken van duidelijke en volledige notulen tijdens de vergadering van belang.


Het maken van goede notulen tijdens een vergadering waarbij verschillende mensen aan het woord zijn, kan best een uitdaging zijn. Maar geen zorgen want notuleren kun je leren, met behulp van de cursus Notuleren!
 


Werk aan je notuleervaardighedenEen vergadering correct samenvatten vraagt om specifieke vaardigheden. Tijdens de cursus Notuleren leer je in jouw eigen tempo via duidelijke lesstof hoe je deze vaardigheden ontwikkelt en eigen maakt.


Je leert bijvoorbeeld de vergaderdoelen herkennen, een besluiten- en actielijst maken en een woordelijk verslag opstellen.
 


Volg een praktijkgerichte cursus NotulerenDe cursus Notuleren is een praktijkgerichte cursus die jou voorziet van duidelijke theorie die je meteen kunt toepassen in de praktijk. Je zult de voordelen van het toepassen van de opgedane kennis tijdens het notuleren meteen merken.  
 


Leer kort en zakelijk formulerenDe cursus Notuleren is geschikt voor iedereen die zijn of haar notuleervaardigheden wil vergroten. Na afronding van de cursus weet jij hoe je de inhoud van een vergadering kort en zakelijk formuleert. Een extra vaardigheid om op jouw cv toe te voegen!


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
A89bB Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren