Home » opleiding Directiesecretaresse

Opleiding: opleiding Directiesecretaresse

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma DirectiesecretaresseDe opleiding Directiesecretaresse bestaat uit een aantal modules:


 


Snel TypenTijdens deze lessen in de opleiding Directiesecretaresse leer je blind typen met tien vingers. Je leert niet alleen snel, maar ook nauwkeurig typen. Aan het einde van deze module kun je typen met een snelheid van 100 aanslagen per minuut en een foutmarge van 0,75%.


 


OfficeOffice bestaat uit verschillende programma’s die voor allerlei kantoortoepassingen worden gebruikt. Tijdens de opleiding Directiesecretaresse ga je aan de slag met de programma’s Word, Excel, Powerpoint en Outlook. Ook de applicatie OneNote komt aan bod.


 


SecretariaatspraktijkDeze module behandelt verschillende onmisbare vaardigheden van een directiesecretaresse, zoals agendabeheer, het organiseren van bijeenkomsten/evenementen/reizen, postbehandeling, archiveren en het ontvangen van bezoekers.


 


NotulerenKennis van notuleren is onmisbaar voor een directiesecretaresse. Een vergadering kort samenvatten vraagt om specifieke vaardigheden: grammaticaal foutloos schrijven, hoofd- en bijzaken scheiden en opmerkingen objectief samenvatten. Na het volgen van deze lessen weet je hoe je kort de inhoud van een vergadering formuleert.


 


Zakelijke correspondentieIn deze module maak je kennis met de universele regels die gehanteerd worden in zakelijke boodschappen en worden de onderwerpen spelling en grammatica behandeld. Vervolgens ga je zelfstandig aan de slag met het foutloos opstellen en redigeren van diverse soorten brieven.


 


Communicatie & ManagementKennis van communicatie en management is voor allerlei functies van groot belang. Je doet tijdens deze module kennis op over management en organisatie, PR, bedrijfscommunicatie, marketing, projectmanagement en evenementenorganisatie. Deze lessen helpen je niet alleen jouw communicatie- en managementactiviteiten beter uit te voeren, maar komen ook van pas wanneer je een meerdere ondersteunt in zijn werkzaamheden.


 


VrijstellingMocht je een onderdeel van deze opleiding al met succes hebben afgerond, dan kun je hier vrijstelling voor krijgen. Je krijgt bij inschrijving de complete opleiding toegezonden, maar je kunt het betreffende onderdeel overslaan. Je voordeel is, dat je sneller door de opleiding heen gaat en dus sneller het diploma of getuigschrift kunt behalen. 

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur Directiesecretaresse


De opleiding Directiesecretaresse duurt 12 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf679,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusVergroot jouw carrièreperspectief met de opleiding DirectiesecretaresseWil jij aan de slag als directiesecretaresse of wil je jouw kennis juist opfrissen en vergroten? Dan is de opleiding Directiesecretaresse écht iets voor jou. Tijdens de opleiding leer je alle praktische en theoretische kennis die nodig is in een secretariële functie. Je kunt de opleiding Directiesecretaresse afronden met maar liefst vier erkende diploma’s!
 


Neem werk uit handenVan een directielid wordt ontzettend veel gevraagd. Niet vreemd dus, dat steeds meer directieleden werken met een directiesecretaresse.


Als directiesecretaresse ben je een echte duizendpoot die in staat is om werk uit handen te nemen van de directie. Dit doe je bijvoorbeeld door het aandragen van oplossingen, uitvoeren van administratieve taken, geven van advies en coördineren/organiseren van evenementen.


Tijdens de opleiding Directiesecretaresse komen al deze onderdelen uitgebreid aan bod.
 


Praktijkgerichte opleiding DirectiesecretaresseDe opleiding Directiesecretaresse is een praktijkgerichte opleiding. Tijdens de opleiding ga je bijvoorbeeld aan de slag met de verschillende Office-programma’s en leer je alles over agendabeheer.


Door de praktijkgerichte lesstof ben jij na afronding van de cursus Directiesecretaresse op de hoogte van alles wat van jou verwacht wordt in de functie van secretaresse. Hierdoor ben jij in staat om jouw (toekomstige) werkzaamheden goed en efficiënt uit te voeren en ben jij breed inzetbaar.
 


Ga aan de slag als directiesecretaresseDe opleiding Directiesecretaresse is geschikt voor iedereen die aan de slag wil als directiesecretaresse of zijn kennis over het vak wil vergroten of opfrissen. Na afronding van de opleiding Directiesecretaresse ben jij breed inzetbaar. Jij weet hoe je een directielid zo goed en efficiënt mogelijk kunt ondersteunen en hoe je werk uit handen kan nemen.


Wacht niet langer en vergroot nú jouw carrièreperspectief met de opleiding Directiesecretaresse!


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
F539B Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren