Home » cursus Data Science (Machine Learning)

Opleiding: cursus Data Science (Machine Learning)

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma


Tijdens de Data Science opleiding komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod;

  • Big Data
  • Strategie van Data Science
  • Omgeving Big Data en Data Science
  • Machine Learning
  • Supervised learning
  • Unsupervised learning
  • Neutrale netwerken
  • Ethiek

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


De opleiding Data Science duurt 6 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf459,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusLeer hoe je waarde creëert uit data met de opleiding Data Science (Machine Learning)!


Wil jij leren hoe je waarde creëert uit data? En wil je de vele mogelijkheden van Data Science en Machine Learning ontdekken? Dan is deze Data Science opleiding iets voor jou! Start vandaag nog en leer hoe je complexe data omzet in praktische inzichten.


Big Data speelt inmiddels een grote rol in onze samenleving. Het onderzoeken en combineren van deze data is hierdoor essentieel geworden. Data Science en Machine Learning zijn toepassingen om dit doel te bereiken en kansen te creëren. Wil jij de vele mogelijkheden van Big Data ontdekken? Start vandaag nog met de opleiding Data Science (Machine Learning)!
 


Word Data Scientist en geef je carrière een boostDe Data Science opleiding is zeer geschikt wanneer jij werkt met Big Data en wilt ontdekken hoe je deze data omzet in waarde. Door data niet alleen te verwerken maar je tevens toe te leggen op het maken van voorspellingen en bouwen van modellen, ben jij van grote waarde voor het management van jouw organisatie!


De opleiding Data Science (Machine Learning) is laagdrempelig. Je hebt namelijk geen specifieke vooropleiding nodig om te starten.
  


Pas Data Science direct toe!Big Data en Data Science zijn onderwerpen die tot de verbeelding spreken, zeker binnen moderne organisaties die zichzelf vaak als Data Driven typeren. Het niet hebben van gestructureerde data is ondenkbaar en bedreigend voor de meeste organisaties. Het is daarom van belang dat jij over de juiste kennis beschikt!


Tijdens deze opleiding Data Science (Machine Learning) leer jij begrijpen wat er bij Data Science en Machine Learning komt kijken en hoe je dit binnen je organisatie inzet.Opleiding Data Science: van data naar inzicht
Tijdens deze Data Science opleiding ga je dieper in op onderwerpen als supervised en unsupervised learning, strategieën en de omgeving van data, neutrale netwerken en ethiek. Je leert niet alleen de theoretische componenten behorende bij Data Science, maar ook de technologische concepten die je moet begrijpen om Data Science in de praktijk te kunnen toepassen. Deze disciplines steunen immers op ontwikkelingen uit de informatica, wiskunde en statistiek.


Daarnaast verdiep jij je tijdens de opleiding in het analyseren van grote hoeveelheden data. Je ontdekt trends en signaleert relevante patronen. Deze praktische Data Science opleiding helpt jou eenvoudig die vertaalslag te maken van data naar inzicht!
 


Leer alle aspecten kennenDe opleiding Data Science richt zich niet alleen op de technische kant, maar ook op de sociale, ethische en zakelijke aspecten van Data Science en Machine Learning. Deze multidisciplinaire aanpak maakt de opleiding van NHA uniek.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
BbFa6 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren