Home » Illustrator E-learning

Opleiding: Illustrator E-learning

Bij: Learnit

Inhoud van de cursus

Maak eenvoudig professionele visuals met Illustrator CC


Adobe Illustrator CC (Creative Cloud) is één van meest veelzijdige en toonaangevende programma?s voor het ontwerpen van talloze visuele objecten. Door de zeer toegankelijke opzet van de designsoftware is het programma geschikt voor zowel beginnende als gevorderde designers. Dat alles in de cloud staat, maakt het eenvoudig om samen te werken aan projecten of projecten te delen met anderen.

De toepassingsmogelijkheden van Illustrator CC zijn eindeloos, denk bijvoorbeeld aan:

Toelatingseisen: wat heb je nodig?Om deel te nemen aan de online cursus Illustrator CC Introduction heb je ervaring met algemene softwareprogramma?s nodig, bijvoorbeeld Microsoft Word of PowerPoint. Verder wordt een goede beheersing van de Engelse taal aanbevolen, aangezien de e-learning engelstalig is.

Duur van de cursus

1 dag

Kosten van de cursus

150 Euro

Bijzonderheden

Het betreft hier een e-learning cursus in de Engelse taal. De cursussen op eigen tempo zijn ons betaalbare alternatief voor cursisten die de flexibiliteit zoeken om in hun eigen tempo te leren. De cursussen zijn geschreven door deskundige instructeurs Ontdek Adobe Illustrator online aan de hand van video's, quizzen en praktische opdrachten. De e-learning Illustrator CC is geschikt voor zowel Mac als Windows.

Algemene informatie over de cursus

Eenvoudig fraaie illustraties en designs maken voor online én offline media? Het kan allemaal met Illustrator CC, de gebruiksvriendelijke designsoftware van Adobe. Start vandaag met de e-learning Illustrator CC Introduction van Learnit en ontwikkel jezelf tot een professionele ontwerper.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
3c0f8 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren