Home » opleiding Bakker

Opleiding: opleiding Bakker

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma opleiding Bakker


In deze Bakker opleiding leer jij alles wat je moet weten om de lekkerste broden te bakken. De volgende onderwerpen komen uitgebreid aan bod tijdens de cursus;

  • Alle verschillende ingrediënten
  • Brood met gist
  • Brood met desem
  • Kleinbrood
  • Luxe broden
  • Keuring en kwaliteit
  • Internationaal brood

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Voor de opleiding Bakker staat een studieduur van 6 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf413.10euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusLeer de lekkerste broden bakken; volg de opleiding Bakker!


Ben jij enthousiast over brood? Heb je er altijd van gedroomd om bakker te worden en overweeg je een carrièreswitch? Dan is deze Bakker opleiding perfect voor jou! Leer hoe je de lekkerste broden bakt en zorg voor heerlijk versgebakken brood voor iedereen!


Gaat er voor jou niks boven de geur van vers brood in de ochtend en word jij gelukkig van het heerlijke zachte deeg met de perfecte krokante korst? Met de opleiding Bakker ontdek jij alles, van gist tot een luxe suikerbrood. Een opleiding voor de échte broodliefhebber.


 


Aan de slag als professioneel Bakker; opleiding voor iedereenWil jij leren hoe je verschillende soorten verse broden bakt? Bak je al regelmatig je eigen brood maar ben jij toe aan de volgende stap en wil je jouw kennis over ingrediënten en broodsoorten uitbreiden en van brood bakken je carrière maken? Dan is deze Bakkersopleiding speciaal geschikt voor jou!


Ook als jij nog nooit in de keuken hebt gestaan, kun jij leren hoe je broden bakt. De opleiding Bakker begint namelijk bij de absolute basis. Zo leer jij alles over gist, zetmeel, rogge en mais. Ga jij voor die carrière als bakker? Dan zit je met deze Bakker cursus zeker goed!


 


Leer het bakkersvak vanaf de basisIn de opleiding Bakker ga jij praktisch aan de slag. De lessen zijn van professioneel niveau, maar opgesteld voor de échte broodliefhebber. Je hoeft dus nog geen professional te zijn om de lekkerste broden te leren bakken.


Om te leren hoe je het perfecte brood bakt heb je de juiste achtergrondkennis nodig. In de Bakker opleiding leer jij daarom eerst alles wat je moet weten over de verschillende ingrediënten en hun functies. Ook de nodige materialen, verschillende technieken en hygiënevoorschriften worden uitgebreid besproken tijdens deze Bakkersopleiding, zodat jij optimaal bent voorbereid.


Heb jij die vaktechnische kennis onder de knie, dan ga jij aan de slag met brood. Je ontdekt hoe je (zuur)desembrood bakt en welke bijzondere granen jij kunt gebruiken voor de lekkerste recepten. Van krokant kleinbrood tot internationale recepten voor luxe broden. Met de Bakker cursus verdiep jij je niet alleen in de recepten, ingrediënten en werkwijze, maar ook in de geschiedenis van de producten. Je ontdekt de verschillende soorten ovens en leert hoe jij het perfecte brood bakt.


 


Na de opleiding Bakker kent geen enkel brood meer geheimen voor jou. Start vandaag nog en leer hoe jij als professioneel bakker aan de slag gaat!


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
0099D Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren