Home » opleiding Personal Assistant

Opleiding: opleiding Personal Assistant

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma opleiding Personal Assistant


Tijdens de opleiding Personal Assistant komen de volgende onderwerpen aan bod;
 


SecretariaatspraktijkMet de Personal Assistant opleiding leer jij alle onmisbare vaardigheden, zoals agendabeheer, de organisatie van bijeenkomsten/evenementen/reizen, postbehandeling, archivering en het ontvangen van bezoekers.
 


Communicatie & ManagementKennis van communicatie en management is voor allerlei functies van groot belang, zo ook voor een personal assistant. Je verdiept je in management en organisatie, PR, bedrijfscommunicatie, marketing, projectmanagement en evenementenorganisatie.
 


NotulerenKennis van notuleren is onmisbaar voor een personal assistant. Een vergadering correct samenvatten vraagt om specifieke vaardigheden: grammaticaal foutloos schrijven, hoofd- en bijzaken scheiden en opmerkingen objectief samenvatten.
 


Zakelijke Correspondentie NederlandsIn het laatste onderdeel van de opleiding Personal Assistant leer je zelfstandig en foutloos brieven opstellen en redigeren.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


De Personal Assistant opleiding duurt 9 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf519,00 euro

Bijzonderheden

Met persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusBinnen een organisatie het MT bijstaan?
Word een waardevolle hulpkracht met de Personal Assistant opleiding!Van managers en directieleden wordt steeds meer verwacht. Geen wonder dat mensen in een dergelijke functie steeds vaker een personal assistant in handen nemen. Wil jij deze mensen helpen in hun functie door dagelijkse bezigheden over te nemen? Dan is de opleiding Personal Assistant iets voor jou!


Als personal assistant ben jij een duizendpoot die bijspringt en het MT werk uit handen neemt. Tijdens de Personal Assistant opleiding leer je alle theoretische kennis en praktische vaardigheden die nodig zijn om jouw functie naar behoren te vervullen.
 


Boost je carrière met de Personal Assistant opleidingWil jij aan de slag als personal assistant? Of ben jij al werkzaam als management assistent of directie secretaresse, en wil jij jouw kennis vergroten of opfrissen? Dan zit je met de Personal Assistant opleiding helemaal goed! De opleiding is laagdrempelig en start bij de absolute basis. Je hebt dus geen specifieke voorkennis nodig om te starten.
 


Word een kei in administratieDeze Personal Assistant opleiding biedt de mogelijkheid om opgeleid te worden tot veelzijdige personal assistant. Als personal assistant kun je werken voor verschillende personen, zoals een manager, directeur of afdelingshoofd. Je neemt degene die je assisteert, werk uit handen en je biedt hulp in dagelijkse bezigheden en werkzaamheden.


Tijdens de opleiding Personal Assistant leer jij hoe je een gestructureerde en strakke agendaplanning maakt. Je ontdekt wat er komt kijken bij correspondentie en hoe je zelfstandig zakelijke brieven opstelt. Ook notuleren, postbehandeling en het archiveren van belangrijke documenten komen uitgebreid aan bod in deze opleiding. Als personal assistant ben je immers dagelijks bezig met administratie.
 


Leer effectief communicerenDaarnaast doe je kennis op over communicatie en management. Dit aspect is immers van belang in tal van functies. Je verdiept je onder andere in PR, evenementorganisatie en het op de juiste manier ontvangen van klanten. Als personal assistant assisteer je immers iemand ook in zijn of haar privé werkzaamheden, zoals het plaatsen van een reservering bij een restaurant, het kopen van cadeaus of het laten stomen van kleding.


Voornamelijk voor de zakelijke werkzaamheden heb je veel kennis nodig. Daar ligt in deze opleiding Personal Assistant dan ook de nadruk op. Deze opleiding zal jou een belangrijk deel van deze kennis aanreiken. 


Door de praktijkgerichte lesstof weet jij na de opleiding Personal Assistant hoe je iemand zo goed en efficiënt mogelijk ondersteunt!


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
673a9 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren