Home » cursus Lightroom

Opleiding: cursus Lightroom

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma cursus Lightroom


Tijdens de cursus Lightroom komen diverse onderwerpen aan bod. Je gaat aan de slag met;

  • Rangschikken van fotocollecties
  • Bestandformaten
  • Veranderen van kleurtinten
  • Ruis verwijderen
  • Lenscorrecties
  • Filters en maskers
  • Lightroom Mobile
  • Presets en Plugins
Stap voor stap ontdek jij aan de hand van duidelijke voorbeelden de vele mogelijkheden van het programma. Na deze Lightroom cursus heb jij een goede basiskennis van het programma en de technieken die deze te bieden heeft.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Voor de opleiding Lightroom staat een studieduur van 6 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf269.10euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusLeer foto’s bewerken en beheren; volg de Lightroom cursus!


Wil je een foto bijsnijden? Of de pixelgrootte van je foto vergroten om elementen kristalhelder te maken? Foto’s beheren, sorteren en bewerken doe je met Adobe Lightroom CC! Volg de cursus Lightroom van NHA en ontdek hoe jij verbluffende foto’s creëert.


Foto’s maken, slimmer ordenen en kristalhelder bewerken? Met het fotobewerkingsprogramma Lightroom bewerk jij documenten op elk apparaat. Of laat je anderen jouw bestanden bewerken.


Start met de cursus Lightroom en ontdek de ins en outs van dit programma. Voor je het weet creëer jij foto’s die er precies uit zien zoals jij dat wilt, met slechts enkele klikken.
Professioneel of hobbymatigWil jij leren werken met Adobe Lightroom? Dan zet je een stap in de juiste richting met deze cursus. Lightroom is een fotobewerkingsprogramma voor professionele en hobbymatig fotografen! Foto’s beheren, sorteren en bewerken, kun jij dus ook!


Deze Lightroom cursus is laagdrempelig en begint bij de absolute basis. Je hebt dus geen specifieke voorkennis nodig om met deze opleiding te starten. Je hebt enkel deze cursus, een laptop of computer en de desktopversie van het Adobe-programma Lightroom CC nodig om aan de slag te kunnen.


 Praktische cursus LightroomAdobe Lightroom CC is een grafisch programma waarmee je foto's en ander digitaal beeldmateriaal kunt bewerken. In deze Lightroom cursus ga je praktisch aan de slag met de vele mogelijkheden van het programma, zoals het toepassen van filters en maskers, het bewerken van kleuren en nog veel meer. Je ontdekt alle ins en outs van het programma.


Met behulp van de duidelijke voorbeelden vertaal je de theorie meteen naar de praktijk. Je past de theorie dus meteen toe. Je merkt dat je gedurende de cursus steeds handiger wordt in het gebruik van alle technieken. Je leert welke functies de gereedschappen hebben en hoe je gebruik maakt van presets.


Na deze Lightroom cursus weet jij hoe je foto’s slim sorteert en beheert en hoe je verbluffende foto’s creëert.


 


Maak gebruik van instructievideo'sIn deze Lightroom cursus maken we gebruik van instructievideo's. Iedere les bevat een video waarin de lesstof wordt uitgelegd. Zo kun jij eenvoudig met de video mee klikken om tot het juiste resultaat te komen.


 


Korting op LightroomTijdens de cursus ga jij aan de slag met het programma Lightroom. Heb je dit programma nog niet? Via NHA sluit jij extra voordelig je Adobe abonnement af! Op vertoon van jouw inschrijfbewijs ontvang je als cursist 65% korting op het complete pakket van Adobe.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
07494 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren