Home » cursus Hongaars voor Beginners

Opleiding: cursus Hongaars voor Beginners

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma HongaarsDe cursus Hongaars is zeer laagdrempelig en start bij de absolute basis. Je hebt dus geen specifieke vooropleiding nodig om met de cursus te starten.

Het cursusboek Hongaarse Taalcursus bestaat uit 17 lessen waarin de belevenissen worden gevolgd van Ildikó Szabó en haar familie in Boedapest. Ook maken we kennis met Piet, de Nederlandse vriend van Ildikó en zijn familie.

Het cursusboek opent met een overzicht van de geschiedenis van Hongarije.

In les 17, de laatste les in het boek, wordt een kort overzicht gegeven van de geschiedenis van de Hongaarse literatuur. Hierin zijn een aantal gedichten van bekende Hongaarse dichteres opgenomen.

Aansluitend aan het cursusboek is er het antwoordboek Uitgesproken Hongaars waarin de antwoorden van de oefeningen uit het cursusboek staan. Het audio materiaal dat je via dit antwoordenboek kunt beluisteren op internet is een belangrijk hulpmiddel bij de uitspraak van het Hongaars. Ook jij kunt binnen enkele maanden Hongaars leren spreken.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


12 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Langzamer of sneller studeren kan en mag altijd! Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf259,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Met begeleiding van Hongaars docent,Met luister-& spreekoefeningen

Algemene informatie over de cursusHongaars leren: Ontdek de meest exotische taal van Europa!


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">

Hongaars is een bijzondere taal die haar oorsprong waarschijnlijk in Azië vindt. Wil je een gesprek aan kunnen knopen met de zeer gastvrije ‘Magyaren’ (Hongaren)? Volg de cursus Hongaars van NHA; een perfecte voorbereiding op jouw volgende vakantie naar Hongarije, maar ook erg bruikbaar in het bedrijfsleven! 


In 2004 trad Hongarije als lidstaat toe tot de EU. De handel met dit prachtige land raakte in een stroomversnelling en steeds meer bedrijven hebben Hongaars sprekende medewerkers nodig. Hongaars leren is dus absoluut een taalvaardigheid die goed op je CV staat.
Leer Hongaars en ontdek een prachtig vakantielandHongarije is bovendien een prachtig vakantieland. Het machtige Balatonmeer is een bezienswaardigheid die je niet mag missen. Daarbij heeft het land een van de mooiste hoofdsteden van Europa: Boedapest. Hongarije is een veelzijdig land dat een grote aantrekkingskracht heeft.
Hongaars leren sprekenDe cursus Hongaars is zowel voor de zakelijke reiziger als voor de vakantieganger een prima basis. Tijdens de praktische lessen Hongaars leer je vlot de hedendaagse Hongaarse omgangstaal. Er is veel aandacht voor een correcte uitspraak, zodat je in Hongarije goed voor de dag komt.


In de cursus maak je kennis met het Hongaarse alfabet, de klankleer en de uitspraak. Je breidt stap voor stap je woordenschat uit en je kunt al snel een eenvoudig gesprekje voeren. Met de vele leuke en gevarieerde oefeningen in de cursus Hongaars raak je vertrouwd met deze bijzondere taal.
Cursus Hongaars: overbrug taalbarrièresDe cursus Hongaars is ook erg geschikt om te volgen wanneer je kennis van de Hongaarse taal nodig hebt voor je werk. Met de groeiende hoeveelheid Oost-Europese arbeidsmigranten zien we een toenemende diversiteit in nationaliteiten binnen bedrijven. Hierdoor ontstaan vaak taalbarrières en cultuurverschillen die spanning op de werkvloer veroorzaken. Met een cursus Hongaars kun jij dit voorkomen. Door deze cursus te volgen vergroot je jouw algemene inzetbaarheid en verbeter je jouw sociale vaardigheden


 


Vergroot je woordenschat en voer gesprekkenGa je de uitdaging aan? Wil je binnenkort zonder aarzelen goulash bestellen in een Hongaars restaurant of de weg vragen in Boedapest? Wil jij je Hongaarse woordenschat uitbreiden? Start vandaag nog met Hongaars leren.  


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
733bE Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren