Home » cursus Java

Opleiding: cursus Java

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursus



Studieprogramma


Tijdens de Java cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod;

  • De BlueJ ontwikkelomgeving
  • Objecten en klassen
  • Klassedefinitie
  • Expressies en statements
  • Selectie
  • Interactie tussen objecten
  • Objecten groeperen in collecties
  • Overerving en abstractie
  • Arrays en for-lus
  • Unit Test en Debuggen




 



Combinatiecursus Programmeren voor Beginners + Java



Kies jij voor de combinatiecursus? Dan ga je ook aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • wat programmeren is;
  • welke programmeertalen we zoal kennen en wat de verschillen zijn;
  • werken met een code editor;
  • versiebeheer;
  • de bouwstenen van een programma;
  • datamanipulatie;
  • programmastructuren;
  • functies en variabelen;
  • debugging;
  • werken met pakketten en frameworks;
  • het kiezen van een vervolgtaal.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus



Studieduur


Voor de cursus Java staat een studieduur van 4 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 


Combinatiecursus Programmeren voor Beginners + Java



Voor de combinatiecursus Programmeren voor Beginners + Java staat een studieduur van 8 maanden bij een gemiddeld studietempo van 3 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.


 

Vragen?



Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf459,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursus

Tot €1000,- GRATIS studeren met STAP-subsidie. Ook geldig op deze opleiding!

Volg de Java cursus en ontdek de meestgebruikte programmeertaal


Wil jij met behulp van computerkracht een probleem oplossen? Dan ben je met de Java cursus aan het juiste adres! Ontdek hoe jij door het schrijven van een computerprogramma een computer kunt programmeren om voor jouw leefwereld een probleem op te lossen. Schrijf je in en ga vandaag nog aan de slag!


In de cursus Java ontdek je een van de meest gebruikte programmeertalen ter wereld die veel wordt ingezet om objectgeoriënteerd te programmeren. Tijdens de Java opleiding ontdek jij de bouwstenen van het programmeren in het algemeen, maar ook van het objectgeoriënteerd programmeren in het bijzonder. Zo los je na deze opleiding eenvoudig problemen op aan de hand van Java!




Verdiep je in de populaire programmeertaal Java



Ben jij graag met computers bezig en heb je interesse in programmeren? Wil jij graag jouw kennis op het gebied van programmeertalen uitbreiden? Misschien heb jij al een andere programmeertaal onder de knie en wil je je nu graag verdiepen in Java. Dan past de Java cursus van NHA perfect bij jou.    


Voor deze cursus is enige kennis van programmeren vereist om te starten. Zo kun jij direct van start gaan met het bestuderen van Java. In de Java cursus ontdek jij stap voor stap wat je moet weten om zelf met deze programmeertaal aan de slag te gaan.




Maak het internet dynamischer met Java



Java is een technologie voor het ontwikkelen van applicaties die internet leuker en handiger maken. Het zorgt ervoor dat we games kunnen spelen, online kunnen chatten, foto’s kunnen uploaden en nog veel meer. Zonder Java zouden veel applicaties op onze computer het niet meer doen. Met een Java cursus leer jij het internet dus dynamisch te maken!


In deze cursus Java ontwikkel jij stap voor stap jouw kennis over de programmeertaal Java. Je maakt tijdens de opleiding gebruik van opensource software ontwikkelomgeving BlueJ. Spelenderwijs ga jij aan de slag met de programmeeromgeving zodat je direct alle opgedane kennis in de praktijk kunt brengen.




Schrijf je eigen computerprogramma met de Java cursus



In deze opleiding Java ga je uitgebreid aan de slag met klassen, objecten en instanties. Ook ga je dieper in op het toevoegen van constructors en methoden (met en zonder parameters) aan de klassen. Door praktische met de lesstof bezig te zijn, leer je eenvoudig methoden programmeren die meer doen dan het veranderen of teruggeven van waarden.


Ook ontdek je in de Java cursus verschillende basisexpressies, het if- en switch statement en diverse String-methoden. Met deze kennis van Java kun jij al snel een selectie toevoegen wanneer je het programma opdrachten laat uitvoeren. Daarnaast ga je in de cursus Java dieper in op onderwerpen als overerving, abstractie, arrays en de for-lus zodat jij een totaal beeld hebt van de mogelijkheden die Java te bieden heeft.


Naast de theoretische achtergrond, krijg je in de Java opleiding uitgebreid demomateriaal en oefenopgaven aangereikt. Door de theorie direct toe te passen in de praktijk, en door praktische bezig te blijven met de opgedane lesstof, zul je merken dat je steeds handiger wordt met deze programmeertaal. Met de Java cursus schrijf jij al binnen enkele maanden zelfstandig jouw eigen computerprogramma. Schrijf je snel in en ga direct aan de slag!


 


Combinatiecursus Programmeren voor Beginners + Java



Droom jij van een carrière in deze fascinerende wereld, maar heb je nog geen ervaring met programmeren? Start dan met de combinatiecursus Programmeren voor Beginners + Java. Zo leer jij de basis van het programmeren en leg je de grondbeginselen voor een mooie toekomst.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
F95e0 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren