Home » cursus Persoonlijke Effectiviteit

Opleiding: cursus Persoonlijke Effectiviteit

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma


Hoewel persoonlijke effectiviteit voor iedereen anders is, hebben persoonlijk effectieve mensen gemeenschappelijke kenmerken. Tijdens de cursus Persoonlijke Effectiviteit leer je meer over deze kenmerken aan de hand van de volgende onderwerpen;

  • persoonlijke kenmerken;
  • time-, energie- en stressmanagement;
  • communicatie en gespreksvoering;
  • gedrag beïnvloeden;
  • positieve psychologie;
  • presentatievaardigheden.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Voor de cursus Persoonlijke Effectiviteit staat een studieduur van 3 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf359,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusHaal meer uit je leven met de cursus Persoonlijke Effectiviteit


Bij persoonlijke effectiviteit gaat het er niet alleen om dat je doet wat past bij jouw doelen, maar ook bij waar je goed in bent en wat je met plezier doet. Ben jij klaar voor de volgende stap? Haal meer uit je leven en start vandaag nog met de cursus Persoonlijke Effectiviteit!


Hoewel persoonlijke effectiviteit voor iedereen anders is, kunnen we wel stellen dat persoonlijk effectieve mensen enkele gemeenschappelijke kenmerken hebben.


Zij beschikken onder meer over zelfinzicht en ‘managementvaardigheden’, zijn communicatief sterk, assertief, overtuigend, ambitieus, mentaal sterk en zichtbaar. Wil jij vandaag nog deze vaardigheden verbeteren? Schrijf je dan snel in voor de Persoonlijke Effectiviteit cursus!Maak bewustere keuzes na de Persoonlijke Effectiviteit cursus
Heb jij ook wel eens het gevoel dat je niet alles uit het leven haalt? Wil jij graag meer inzicht krijgen in jouw denken en doen zodat je bewuste keuzes kunt maken? Dan is de cursus Persoonlijke Effectiviteit zeer geschikt voor jou! In deze cursus ontdek je hoe je meer uit jezelf haalt.     


Het lesmateriaal van de cursus bevat veel tips, voorbeelden en zelftesten. Zo kun jij zelf praktisch met de lesstof aan de slag gaan. Deze cursus Persoonlijke Effectiviteit is toegankelijk en start bij de absolute basis. Specifieke voorkennis is dus niet nodig om met de cursus te beginnen.      Word je tijd en energie de baas
In deze Persoonlijke Effectiviteit cursus ga jij zelf aan de slag met jouw persoonlijke effectiviteit. Door bezig te zijn met wat bij jou past, wat je leuk vindt en waar je goed in bent, ga jij efficiënter te werk. Dit komt goed van pas in je werk en in het dagelijkse leven. Zo behaal jij gegarandeerd jouw doelstellingen en gewenste resultaten.  


Het uiteindelijke doel van de cursus Persoonlijke Effectiviteit is dat jij persoonlijk effectief gedrag aanleert en het je eigen maakt. Op die manier ben jij ook onbewust persoonlijk effectief. Dit betekent dus dat jij je huidige gedrag zult moeten veranderen om effectief te zijn.


Om dat te kunnen doen, leer je in de cursus Persoonlijke Effectiviteit meer over je persoonlijke kenmerken en verkrijg je zelfinzicht. Ook doe je vaardigheden op het gebied van time- en energiemanagement op. Zo leer jij hoe je de baas wordt over je tijd en energie. Aan de hand van onder andere ontspanningsoefeningen leer je hoe je omgaat met stress.


 
Praktische cursus Persoonlijke Effectiviteit vol communicatietips
Ook communicatie en gespreksvoering komen uitgebreid aan bod in deze cursus. Persoonlijke Effectiviteit aanleren gaat doorgaans hand in hand met het ontwikkelen van sterke communicatieve vaardigheden. Daarom leer jij tijdens de Persoonlijke Effectiviteit cursus hoe je effectief jouw boodschap overbrengt en het gedrag van anderen kunt beïnvloeden. 


Daarnaast speelt positiviteit een belangrijke rol in deze cursus. Jouw doelen positief formuleren of op een positieve manier in het leven staan heeft namelijk een gunstige invloed op jouw effectiviteit. Je leert daarom tijdens de cursus Persoonlijke Effectiviteit meer over positieve psychologie.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
74D8E Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren