Home » opleiding Front-end Developer

Opleiding: opleiding Front-end Developer

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma


Tijdens de opleiding Front End Developer komen de volgende onderwerpen aan bod:Webdesign


In de Front end Developer opleiding begin je met het opdoen van de basisprincipes van webdesign. Je gaat dieper in op onderwerpen als HTML5, CSS3, Bootstrap, animaties, wireframes en prototypes. Ook leer je meer over het belang van responsive design, user experience en privacywetgeving. Je gaat tevens aan de slag met Adobe XD, een programma dat door veel front end developers wordt gebruikt. JavaScript & jQuery


Je maakt kennis met deze front end scripttalen. Je gaat aan de slag met operatoren, functies, arrays en objecten. Ook leer je meer over jQuery API’s en animatiefuncties.Agile Scrum


Veel organisaties maken tegenwoordig gebruik van de Agile-werkwijze. Als front end developer maak je dan deel uit van een zogenaamd Scrum Team. Je sluit de Front end Developer opleiding af door kennis te maken met de basisbeginselen van het werken volgens de Agile-principes.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Voor de opleiding Front end Developer staat een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf899,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusLeer websites ontwerpen; volg de Front end Developer opleiding!


Wil jij websites of applicaties ontwerpen en programmeren? Jaag jij een carrière als front end developer na? Loop die droombaan niet langer mis en start vandaag nog met de opleiding Front end Developer van NHA.Dagelijks bezoeken miljarden mensen miljoenen websites, zowel zakelijk als privé. Met de Front end Developer opleiding ben jij gespecialiseerd in het ontwerpen, programmeren, testen en implementeren van de voorkant van die websites.


 


Front end Developer: een opleiding met toekomstperspectiefBen jij een aankomend front end developer? Heb je interesse in webdesign of affiniteit met programmeertaal als JavaScript? Dan is de Front end Developer opleiding speciaal geschikt voor jou!


De opleiding is praktisch ingezet en begint bij de absolute basis. Je hebt dus geen specifieke voorkennis nodig om te starten. Je leert programmeren door het te doen!


Heb je de Front end Developer opleiding succesvol afgerond? Dan beschik jij over de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een succesvolle carrière tegemoet te gaan. Je bent in staat het ontwerp van een website om te zetten in een technisch goed werkend en toegankelijk geheel.


 


Ontdek de technische kant van webdesignTijdens de opleiding Front End Developer verdiep jij je in het ontwikkelen van websites en applicaties. Je ontwikkelt alle vaardigheden die hierbij nodig zijn.


Om te kunnen programmeren heb je kennis nodig van HTML en CSS. De opleiding Front end Developer start daarom met de basis: het structureren van HTML-pagina’s en pagina’s verfraaien met opmaaktaal CSS. Daarnaast ga je dieper in op onderwerpen als responsive design, Bootstrap, digitale wireframes, prototypes en het belang van user experience. Je maakt tevens kennis met het programma Adobe XD, dat door veel front end developers wordt gebruikt.


 


Een dynamisch website én een dynamisch organisatieMet HTML en CSS kom je al een heel eind om een mooie webpagina te bouwen. Maar wil je je website interactief maken, dan heb je kennis van de programmeertaal JavaScript nodig. Stapsgewijs ontdek je wat er nodig is om een website dynamisch te maken.


Als front end developer maak je vaak deel uit van een zogenaamd Scrum Team. Met de Front end Developer opleiding maak je daarom ook kennis met de basisbeginselen van het werken volgens de Agile-principes.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
46B9C Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren