Home » cursus Zelfvertrouwen

Opleiding: cursus Zelfvertrouwen

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma


In de cursus Zelfvertrouwen worden de volgende onderwerpen behandeld: 

  • Leefstijl
  • Energetisch lichaam
  • Emoties
  • Overtuigingen en affirmaties
  • De innerlijke criticus 
  • Ontwikkeling van relaties in de jeugd
  • Relaties in het nu 
  • Inspiratie en interesse
  • Essentie
 

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Voor de cursus Zelfvertrouwen staat een studieduur van 5 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf439,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusGeef je zelfvertrouwen een boost en zit lekkerder in je vel met de cursus Zelfvertrouwen 


Zit jij lekker in je vel? Of heb je vaak het gevoel dat je niet goed genoeg bent en kan jouw zelfvertrouwen wel een boost gebruiken? Doe jezelf niet langer tekort. Sta sterker in je schoenen met de cursus Zelfvertrouwen.  


Iedereen hoort wel eens een negatief stemmetje in zijn hoofd. Zijn we wel goed genoeg? Kunnen we dat wel zelf? Hoewel die gedachtes erg vervelend zijn, zijn ze heel normaal en houden ze ons scherp en ambitieus.


Toch is het hebben van voldoende zelfvertrouwen hard nodig. Want met zelfvertrouwen kun jij de wereld aan! In de Zelfvertrouwen cursus leer je hoe je sterker in je schoenen staat.
 


Sta vol zelfvertrouwen in het levenDe cursus Zelfvertrouwen is geschikt voor jou als jij met meer zelfvertrouwen door het leven wil gaan. Bijvoorbeeld omdat je op het werk assertiever wil zijn, of om eindelijk af te rekenen met onzekerheid. Jij wil vol zelfvertrouwen in het leven staan en 100% jezelf kunnen zijn.
 


Leer je eigen gebreken accepteren met deze Zelfvertrouwen cursusWe vergelijken onszelf regelmatig met anderen. Dat kan een beeld geven dat je niet goed genoeg bent, of zelfs dat er iets mis is met je. Niks in minder waar. En dat gebrek aan zelfvertrouwen doet meer kwaad dan goed. Het kan zelfs leiden tot een gevoel van machteloosheid. En dus moet jij je zelfvertrouwen een flinke boost geven! In deze cursus Zelfvertrouwen leer je hoe je dit aanpakt.


Schitter jij van zelfvertrouwen, dan ben je niet direct zelfingenomen of narcistisch. Het betekent simpelweg dat je je eigen gebreken accepteert. Je weet dat je niet perfect bent, en dat is prima. Jouw zelfvertrouwen groeit met stapjes. Door inzicht te krijgen in hoe je zelfvertrouwen kunt beïnvloeden, krijg je meer grip op je eigen zelfvertrouwen. De Zelfvertrouwen cursus helpt je hierbij.
 


Beïnvloed je zelfvertrouwen op vijf niveausTijdens de cursus Zelfvertrouwen leer je meer over de vijf niveaus die invloed hebben op hoe wij ons als mens voelen, hoe we denken en ons gedragen. Je gaat dieper in op het fysieke niveau van de mens. Je leert over de relatie tussen jouw leefstijl en je zelfvertrouwen. Ook je lichaamshouding is een belangrijke uitdrukking van je gemoedstoestand die in de cursus Zelfvertrouwen wordt behandeld.  


Daarnaast leer je in de Zelfvertrouwen cursus van NHA meer over het emotionele niveau en het denkniveau. Zo ontdek je hoe jouw emoties effect hebben op het gevoel van waardering, steun en acceptatie. Maar ook hoe overtuigingen invloed uitoefenen op jouw gevoel van zelfvertrouwen.


Ook ga je dieper in op rollen, relaties en identiteit. De mens is immers een sociaal wezen en relaties zijn cruciaal voor ons welzijn. Als laatste verdiep jij je in deze cursus Zelfvertrouwen in de rol van de ziel, om een breder perspectief te krijgen op het geheel. 


Bied jezelf de mogelijkheid om krachtiger in het leven te staan. Start vandaag nog met de cursus Zelfvertrouwen! 


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
8a767 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren