Home » opleiding Prince2® Foundation (6th edition)

Opleiding: opleiding Prince2® Foundation (6th edition)

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma


De cursus Prince2®Foundation (6th edition) is ontwikkeld aan de hand van de exameneisen van PeopleCert en sluit aan bij het nieuwste examenprogramma. De lesstof is zeer up-to-date en de volledige examenstof wordt behandeld.


De volgende onderwerpen zijn onder andere opgenomen:

  • Introductie en basisbegrippen;
  • Businesscase en organisatie;
  • Kwaliteit en risico’s;
  • Plannen;
  • Wijzigingen en voortgang;
  • Prince2 processen: opstarten en sturen;
  • Initiëren, beheersen fase en managen productoplevering;
  • Managen faseovergangen en afsluiten project;
  • Op maat maken en afronden;
  • Examentraining.
Een greep uit tal van onderwerpen die jou de kennis van Prince2®Foundation leren. Kennis waar je veel mee kunt doen, dat blijkt als je ermee bezig bent. NHA ontwikkelde één van de beste cursussen Prince2®Foundation van Nederland.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Voor de opleiding Prince2®Foundation staat een studieduur van 5 maanden bij een gemiddeld studietempo van 2 lessen per maand. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf769,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusProjecten succesvol managen en een erkend diploma halen?
Volg de opleiding Prince2®FoundationProjectmanagement komt steeds meer onder druk te staan. Prince2®Foundation is één van de bekendste methodes ter wereld waarmee projecten kunnen worden opgestart, uitgevoerd en afgerond. Prince2® is flexibel en toepasbaar op alle projecten, dus niet enkel ICT. Start vandaag nog met deze Prince2® opleiding (6th edition) en ga efficiënt aan de slag met elk project!


Prince2® staat voor ‘PRojects IN Controlled Environments’ en is toonaangevend op het gebied van projectmanagement. Tijdens deze Prince2® cursus leer je hoe je van begin tot eind een succesvol project managet.


Met de PRINCE2® opleiding kunnen projecten worden uitgevoerd van traditioneel tot agile. Deze opleiding biedt de nodige kennis voor de ideale aanpak om ieder project zo effectief mogelijk aan te sturen.
Maak gebruik van de bekendste projectmanagementmethodeWil jij je werkzaamheden efficiënter uitvoeren en projecten effectief uitvoeren. Dan zit je met de opleiding Prince2®Foundation (6th edition) helemaal goed.


De cursus is dan ook binnen elke organisatie die te maken heeft met projectmatig werken, een absolute must. Wil jij meer weten over het programma Prince2®Foundation en hoe je dit toepast binnen jouw werkzaamheden? Start dan vandaag nog met de opleiding!


De opleiding start bij de basis. Je hebt dus geen specifieke vooropleiding nodig om te kunnen starten.
Leer procesgericht werken met de Prince2® opleidingProjecten zijn succesvol als alle partijen aan het eind van het project tevreden zijn met het eindresultaat. Prince2® is een gestructureerde projectmanagementmethode, op basis van Best Practice, waarmee je dit doel bereikt.


Tijdens deze Prince2® opleiding leer je alles over de principes, thema’s en processen van de Prince2®Foundation methode. Je leert hoe je een succesvol Prince2®-project kunt opzetten, plannen, managen en beheersen. Verder leer je alles over het verdelen van taken, rollen en verantwoordelijkheden.


De cursus Prince2®Foundation leidt je op voor het officieel erkende diploma Prince2®Foundation (6th edition) van PeopleCert. PeopleCert is hét exameninstituut op het gebied van examinering en diplomering voor Prince2®Foundation.


Na afronding van deze Prince2® opleiding ben jij op de hoogte van alle fundamentele vaardigheden die nodig zijn om succesvol projecten te kunnen managen.
Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
A9D5C Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren