Home » BIMcollab ZOOM

Opleiding: BIMcollab ZOOM

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusDe meeste informatie over gebouwen wordt tegenwoordig beschikbaar gesteld in de vorm van 3D modellen. Dit betekent dat het nodig is om 3D modellen te kunnen lezen en begrijpen. BIMcollab ZOOM is een gratis tool waarmee 3D modellen kunnen worden bekeken en beoordeeld. BIMcollab ZOOM Pro wordt gebruikt om clashes mee op te sporen en te rapporteren.

Na het volgen van de cursus BIMcollab ZOOM Viewer bent u in staat om met BIMcollab ZOOM 3D modellen in te zien, te begrijpen en te beoordelen.

Voor wie is deze BIMcollab ZOOM cursus bedoeld?


Deze cursus is bedoeld voor alle medewerkers die 3D modellen moeten kunnen lezen, beoordelen en meten en die met BIMcollab ZOOM (willen) werken.

Welke vaardigheden ontwikkel je door deze cursus te volgen?


Na het volgen van deze cursus kunt u onder andere 3D modellen lezen, navigeren binnen een model, doorsnedes maken en informatie van een object in het model vinden en lezen. Daarbij kunt u metingen doen en deze opslaan in een view, annotaties toevoegen aan een model en clashes in het model inzien en voorzien van commentaar. Ook leert u tijdens deze cursus nieuwe clashes te maken, modellen te controleren aan de hand van de BIM Basis ILS en gebruik te maken van de BIMcollab server voor het reageren op de clashes.

Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?


Tijdens de cursus BIMcollab ZOOM komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:
  • Het openen van IFC modellen.[li]Navigeren in het model.[li]Doorsnedes maken en verplaatsen.[li]Maken van selecties en deze zichtbaar maken.[li]De basisinstellingen van BIMcollab ZOOM op eigen gebruik afstemmen.[li]Annotaties maken.[li]Meten in het model.[li]Lezen van de elementeigenschappen.[li]Lezen van clashes vanuit een BCF bestand.[li]Lezen van clashes van de BIMcollab server.[li]Nieuwe clashes aan een project toevoegen.


Welke voorkennis heeft u nodig voor deze cursus?


Voor het volgen van deze cursus is geen specifieke voorkennis vereist. Affiniteit met bouwkunde is wel gewenst.

Cursusmaterialen en faciliteiten


Tijdens de training BIMcollab ZOOM ontvangt u Nederlandstalig instructiemateriaal.

Voor de BIMcollab trainingen beschikt Cadix in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de cursus kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie en thee. Ook wordt u een lunch aangeboden.

Duur van de cursus

1 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 600

Plaatsen / leslocaties

Drachten,Virtual Classroom,Utrecht

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
2e509 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren