Home » Dynamo met Python scripts voor Revit

Opleiding: Dynamo met Python scripts voor Revit

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusAutodesk Dynamo is een visuele programmeeromgeving voor Autodesk Revit, waarmee uiteenlopende taken uitgevoerd kunnen worden. In plaats van het typen van code, maakt u met Dynamo programma?s door grafische elementen genaamd ?nodes? te manipuleren. Met Dynamo hebt u toegang tot de Revit API (Application Programming Interface) en help bij het automatiseren van herhalende opdrachten.

De functionaliteiten van Revit zijn zeer divers en uitgebreid. Dynamo kan niet al deze functionaliteiten aansturen. Door te werken met Python scripts heeft u de mogelijkheid om bijna alle Revit functies aan te spreken en te beļnvloeden. Met gebruik van Python kunt u de mogelijkheden van Dynamo verder uitbreiden tot complexe scripts voor het automatiseren van (herhalende) opdrachten.

Wat leert u tijdens de cursus?


Tijdens de tweedaagse Dynamo cursus leert u de Python taal te begrijpen en gebruiken. U leert bijvoorbeeld variabelen te definiėren en loops te maken. Ook leert u hoe de Revit API is opgebouwd en hoe u deze kunt gebruiken. 

Welke onderwerpen worden er tijdens deze cursus behandeld?


De volgende onderwerpen komen tijdens de cursus ?Dynamo uitbreiden met python scripts? aan bod:
  • Basisvaardigheden van de Pythontaal[li]Definiėren van variabelen[li]Maken van programmaloops[li]Veel voorkomende basisfuncties van Python[li]Basisprincipes van de Revit API met de verschillende onderdelen[li]Slimme zoekfilters maken zodat elementen snel verzameld worden[li]Parameters wijzigen[li]Nieuwe elementen toevoegen in het model zoals: levels, wanden, vloeren, daken, kozijnen


Welke voorkennis heeft u voor deze cursus nodig?


Om succesvol aan de cursus te kunnen deel te nemen is kennis van Revit en Dynamo Basis een vereiste. 

Cursusmateriaal en faciliteiten


Tijdens de cursus ontvangt u uitgebreide documentatie van de behandelde stof. Het gaat hierbij om een Nederlandstalige handleiding van de Pythontaal en de behandelde Revit API onderdelen. 

Voor de Dynamo cursussen beschikt Cadix in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden.

Duur van de cursus

2 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 900

Plaatsen / leslocaties

Virtual Classroom,Utrecht,Drachten

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
10A31 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2022 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren