Home » Fusion 360 CAM Frezen 2D ? 2.5D

Opleiding: Fusion 360 CAM Frezen 2D ? 2.5D

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusFusion 360 is de enige CAD/CAM applicatie waarmee u ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt in n cloudtool. Voorheen had u voor het produceren van een product aparte CAM software nodig, mr dankzij Fusion 360 hoeft dit niet meer. Fusion 360 biedt zowel CAD- ls CAM functionaliteiten.

Tijdens de cursus Fusion 360 CAM Frezen 2D ? 2.5D leert u de verschillende mogelijkheden voor het maken van een product door middel van frezen. Na het bespreken van de theorie, zoals het opzetten van een gereedschappenbibliotheek en het opspannen van het materiaal, leert u aan de hand van diverse werkstukken verschillende bewerkingen te realiseren. Het resultaat van de uitkomsten zal omgezet worden in een NC code welke de freesmachine kan lezen. De focus van deze Fusion 360 cursus ligt op het bewerken in X en Y vlak; de Z geeft hierbij de hoogte van het gereedschap aan. 

Voor wie is de Fusion 360 2D-2.5D Frezen cursus bedoeld?


De cursus is bedoeld voor iedereen die producten wil maken met 2D - 2,5D freesmachines.

Welke onderwerpen worden behandeld?


Tijdens de cursus worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:
  • Verkennen CAM interface[li]Werken met gereedschappenbibliotheek(en)[li]Product gereed maken voor CAM[li]Bepalen en uitvoeren bewerking(en)[li]Simuleren[li]Uitvoeren naar NC code[li]Maken van een Setup Sheet.


Welke voorkennis heeft u nodig voor deze cursus?


Om deze cursus te volgen moet u de Fusion 360 Basiscursus gevolgd hebben of reeds enige tijd met Fusion 360 werken.

Cursusmateriaal en faciliteiten


Tijdens de Autodesk Fusion 360 cursus wordt gebruik gemaakt van digitaal instructiemateriaal. Autodesk biedt u daarbij de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van een licentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren. Hiermee kunt u gedurende de cursus ook thuis oefenen met de software. 

Voor de Fusion 360 trainingen beschikt Cadix in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de training kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt uw lunch verzorgd.

 

Duur van de cursus

1 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 450

Plaatsen / leslocaties

Virtual Classroom,Drachten,Utrecht

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
2cD6B Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2022 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren