Home » Fusion 360 Gevorderd

Opleiding: Fusion 360 Gevorderd

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusDe cursus Fusion 360 Gevorderd is bedoeld voor de ervaren Fusion gebruiker die nog effectiever gebruik wil maken van het softwarepakket. Tijdens deze intensieve ééndaagse cursus wordt u verder vertrouwd gemaakt met de geavanceerde mogelijkheden van Fusion 360. 

Na het volgen van deze cursus bent u in staat zelfstandig complexe vormen te maken en kunt u omgaan met ontwerptechnieken waarbij mechanische bewegingen bepalend zijn voor een goede werking.

Voor wie is deze cursus bedoeld?


Deze cursus is geschikt voor modelleurs, ontwerpers en engineers die al enige maanden gebruik maken van Fusion 360, en Fusion 360 nog effectiever willen gebruiken.

Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?


Tijdens de Fusion 360 cursus voor gevorderden komen de volgende onderwerpen aan bod: 
  • Modeleertechnieken: extrude, revolve, sweep en loft.[li]Samenstelling met mechanische begrenzingen.[li]Tekening: doorsnede, details, maatvoering, stuklijst en titelblok.[li]Grafische afbeeldingen (renderen).[li]Vrije vormen.


Welke voorkennis heeft u nodig?


Om deel te kunnen nemen aan deze cursus is kennis op het niveau van Fusion 360 basiscursus vereist.

Cursusmateriaal en faciliteiten


Tijdens de Autodesk Fusion 360 cursus wordt gebruik gemaakt van digitaal instructiemateriaal. Wij bieden u daarbij de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van een licentie (30 dagen geldig), zodat u Fusion 360 thuis op uw pc kunt installeren om te oefenen.

Voor de klassikale Fusion 360 trainingen beschikt Cadix in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de cursus kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt uw lunch verzorgd

Duur van de cursus

1 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 450

Plaatsen / leslocaties

Virtual Classroom,Utrecht,Drachten

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
423b9 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2022 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren