Home » Inventor Expert

Opleiding: Inventor Expert

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusDe Inventor Expert cursus is bedoeld voor de ervaren Inventor gebruiker die extra verdieping en geavanceerde handelingen en functionaliteiten wil leren. Na afloop van deze cursus kunt u als Inventor gebruiker nog specialistischer te werk gaan binnen Inventor.

In de cursus leert u in Inventor te werken met geavanceerde werkmethodieken en technieken zoals Frame generator, Iparts en Ilogic Dynamic simulations. Ook wordt er aandacht besteed aan Autodesk Vault voor het beheren van technische documenten.

Voor wie is deze Inventor cursus bedoeld?


Deze cursus is bedoeld voor engineers en constructeurs die al met Inventor werken en hun kennis verder willen uitbreiden.

Welke voorkennis heeft u nodig?


Om deel te kunnen nemen aan deze cursus is kennis op het niveau van de Inventor Vervolg vereist (of enkele jaren ervaring met Inventor).

Welke onderwerpen worden er tijdens de expert cursus behandeld?


Deze Autodesk Inventor training behandelt de volgende onderwerpen:
  • Model states[li]Sheet metal[li]Frame analysis[li]Stress analysis[li]iParts[li]Dynamic Simulations[li]iLogic[li]Tube & pipe[li]Vault


Cursusmaterialen en faciliteiten


U ontvangt ons Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Wij bieden u de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van een licentie (30 dagen trial), zodat u Inventor thuis op uw pc kunt installeren.

Voor de Inventor cursussen beschikt Cadix in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de cursus maakt u onbeperkt gebruik van koffie, thee en ijswater. Ook word u een lunch aangeboden.

Behaal uw Inventor Certified Professional examen!


Na het succesvol afronden van de expert training bij Cadix en enkelen maanden praktijkervaring hebben opgedaan, kunt u deelnemen aan het ?Certified Professional? examen. Het behalen van het Autodesk certificaat toont uw kennis en kunde aan, en het helpt u vooruit in uw carrière.

Duur van de cursus

2 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 825

Plaatsen / leslocaties

Alkmaar,Rotterdam,Utrecht,Zaandam,Zwolle,Nijmegen,Amsterdam,Virtual Classroom,Drachten,Groningen,Emmen

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
0a031 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren