Home » Solibri Anywhere

Opleiding: Solibri Anywhere

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusVeel informatie over gebouwen wordt beschikbaar gesteld in de vorm van 3D modellen. Met Solibri Anywhere (voorheen Model Viewer) krijgt u inzicht in een model en kunt u de resultaten van modelchecking  bekijken. De 3D-views kunt u daarbij voorzien van commentaar en delen met anderen. Zo krijgen ontwerpteams, opdrachtgevers en toekomstige gebruikers van het gebouw snel een goed beeld van de ontwerpkeuzes.

Na het volgen van de Solibri Anywhere cursus bent u in staat om met Solibri 3D modellen in te zien en te begrijpen.

Let op: Voor het opsporen en rapporteren van clashes wordt Solibri Office (voorheen Model Checker) gebruikt. Om hiermee te leren werken volgt u de cursus BIM Coördinator met Solibri Officeof BIM Calculator met Solibri Office.

Voor wie is de Solibri Anywhere cursus bedoeld?


Deze cursus is bedoeld voor medewerkers die inzicht willen krijgen in het 3D model en daarbij gebruik gaan maken van Solibri Anywhere.

Welke vaardigheden ontwikkelt u door deze cursus te volgen?


Na afloop van de Solibri Anywhere cursus kunt u:
  • 3D modellen lezen.[li]Navigeren in het model.[li]Doorsnedes maken en verplaatsen.[li]Informatie van een object in het model vinden en lezen.[li]Meten in het model en de metingen opslaan in een issue.[li]Annotaties toevoegen en de annotaties opslaan in een issue.[li]Clashes in het model inzien en voorzien van commentaar


Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?


Tijdens de cursus worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:
  • Het openen van een IFC model en een Solibri BIM model.[li]Navigeren in het model: bekijken per verdieping, per eigenaar, per IFC entiteit et cetera.[li]Navigeren door het model aan de hand van navigatiemap.[li]Doorsnedes maken en verplaatsen.[li]Maken van selecties en deze zichtbaar maken.[li]De basis instellingen van Solibri op eigen gebruik afstemmen.[li]Meten in het model.[li]Lezen van de elementeigenschappen.[li]Lezen van de clashes in een Solibri Office bestand.[li]Hoeveelheden lezen in een Solibri Office bestand.


Welke voorkennis heeft u nodig?


Voor het volgen van deze cursus is geen voorkennis vereist.

Cursusmaterialen en faciliteiten


U ontvangt ons Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Tijdens de klassikale cursus werkt u op een vast computersysteem van Cadix. Brengt u liever uw eigen laptop mee dan is dat uiteraard mogelijk. 

Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie en thee. Ook krijgt u door ons een lunch aangeboden.

Om tussen en na de cursusdagen ook thuis of op uw werk verder te oefenen dient u daar zelf of via uw werkgever de beschikking te hebben over de juiste software(-licentie). 

Duur van de cursus

1 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 600

Plaatsen / leslocaties

Drachten,Virtual Classroom,Utrecht

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
B1C76 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren