Home » cursus Kostencalculatie (module MBA Moderne Bedrijfsadministratie)

Opleiding: cursus Kostencalculatie (module MBA Moderne Bedrijfsadministratie)

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma


In de opleiding MBA Kostencalculatie niveau 5 worden onder andere de volgende onderwerpen uitgebreid besproken:

  • Bedrijfshuishouding
  • Kostensoorten
  • Kostprijs
  • Bezettingsverschillen
  • Toerekening indirecte kosten
  • Variabele kostencalculatie
  • Budgetanalyse

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Voor de module Kostencalculatie MBA staat een studieduur van 3 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf189,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusKostencalculatie (module MBA Moderne Bedrijfsadministratie)


Elk bedrijf heeft te maken met financiële administratie. En daarvan is kostencalculatie een groot onderdeel. Wil jij ervoor zorgen dat allerlei soorten kosten bewaakt, berekend en gebudgetteerd worden? Start dan vandaag nog met de opleiding MBA Kostencalculatie niveau 5!


Elke organisatie heeft te maken met verschillende soorten kosten. Als je als organisatie winst wilt maken, moet je verstand hebben van de kosten die je maakt.


Met deze MBA Kostencalculatie module leer jij wat je nodig hebt om aan de slag te kunnen op de financiële afdeling van elke organisatie. Of het nu om kostprijsberekeningen gaat of om verkoopprijzen, na deze opleiding weet jij precies welke berekeningen je wanneer gebruikt.Aan de slag met kostenberekeningen
Werk jij in de administratieve sector? Of wil je aan de slag in een administratieve functie? Dan is kennis van kostencalculatie van groot belang. Binnen elk bedrijf krijg je te maken met verschillende soorten kosten. Om de financiële administratie op orde te brengen én te bevorderen, is het van belang dat jij hier verstand van hebt.


Met de opleiding MBA Kostencalculatie ga jij verder dan de basis. Je verdiept je in alle belangrijke aspecten zodat jij optimaal bent voorbereid op jouw droombaan.Behaal een erkend diploma met MBA Kostencalculatie
Tijdens de opleiding MBA Kostencalculatie ga je verder dan slechts basisberekeningen. Je krijgt inzicht in allerlei soorten kosten. Je leert onder andere over kostenbudgettering, kostenbewaking, het oplossen van optimalisatievraagstukken en het verstrekken van informatie aan het financiële bestuur van een organisatie. Daarnaast kun je na het volgen van deze MBA Kostencalculatie opleiding diverse kostencalculaties maken.


De module MBA Kostencalculatie bereid je voor om examen te doen voor het officieel erkende diploma bij de Associatie voor Examinering. Je bepaalt zelf of en wanneer je klaar bent om dit examen af te leggen. 


De opleiding MBA Kostencalculatie is onderdeel van de overkoepelende opleiding Moderne Bedrijfsadministratie. Wil jij aan de slag als echte professional? Volg dan de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie en breng je carrière in een stroomversnelling.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Dc7dA Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren