Home » cursus Belastingwetgeving (module MBA Moderne Bedrijfsadministratie)

Opleiding: cursus Belastingwetgeving (module MBA Moderne Bedrijfsadministratie)

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma


Tijdens de module MBA Belastingwetgeving niveau 5 komen onder andere de volgende onderwerpen uitgebreid aan bod:

  • Belastingrecht
  • Loonbelasting
  • Dividendbelasting
  • Omzetbelasting
  • Inkomstenbelasting
  • Vennootschapsbelasting

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Voor de module Belastingwetgeving MBA staat een studieduur van 3 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf239,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusBelastingwetgeving (module MBA Moderne Bedrijfsadministratie)


Belastingwetgeving is belangrijk binnen elke organisatie. Het doen van belastingaangifte is één van de taken van een financieel administratief medewerker. Wil jij van belastingwetgeving je beroep maken? Start dan vandaag nog met de module MBA Belastingwetgeving en behaal jouw officieel erkende diploma!


Om aan de slag te gaan met belastingwetgeving, is kennis van het belastingstelsel en relevante wetgevingen van groot belang. Met deze module MBA Belastingwetgeving doe jij de nodige kennis op over belasting-gerelateerde zaken. Zo word jij onmisbaar in jouw vakgebied!
  


Boost jouw CV met MBA BelastingwetgevingWil jij aan de slag in de financiële sector? Ben je goed met getallen en wil je graag je kennis over belastingen toepassen in je beroep? Of wil je gewoon jouw fiscale kennis opfrissen of bijspijkeren? Dan is de module MBA Belastingwetgeving de ideale keuze voor jou.


Binnen het bedrijfsleven is de vraag naar specialisten op het gebied van belastingwetgeving groot. Met het erkende diploma MBA Belastingwetgeving gaan er deuren voor jou open op de arbeidsmarkt. Ben jij klaar voor deze volgende stap in jouw carrière?
 


Word een expert op belastinggebiedTijdens de module MBA Belastingwetgeving niveau 5 doe jij kennis op over de belastingwetgeving die je direct kunt toepassen in de praktijk. Zo leer jij meer over belastingrecht en de verschillende soorten belasting.


Daarvoor verdiep jij je in de vier belangrijke wetten rondom belastingwetgeving. Je ontdekt de belangrijkste bepalingen van de Algemene Wet inzake Rijksbelastingen, de Wet op loonbelasting en de Wet op inkomstenbelasting.


Daarnaast weet jij na deze module MBA Belastingwetgeving precies wat de belangrijkste wetten en plichten van de in Nederland gevestigde ondernemers zijn. Ook ben jij een expert op het gebied van belastingrecht. Niets staat jouw droombaan meer in de weg!
 


Behaal een erkend diplomaMet de module MBA Belastingwetgeving word jij opgeleid voor het examen Belastingwetgeving van de Associatie van Examinering. Start vandaag nog en behaal jouw officieel erkende diploma!


De module MBA Belastingwetgeving niveau 5+ is onderdeel van de overkoepelende opleiding Moderne Bedrijfsadministratie. Wil jij aan de slag als echte professional? Volg dan de volledige opleiding Moderne Bedrijfsadministratie en breng je carrière in een stroomversnelling.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
F47bD Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren