Home » opleiding Make-up Artist

Opleiding: opleiding Make-up Artist

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Make-up Artist
De cursus Make-up Artist bestaat uit 4 modules, die samen 42 lessen bevatten. Ook kun je tijdens de opleiding deelnemen aan 5 praktijkdagen.
De hoofdonderwerpen van de 4 modules zijn: visagie (deel 1), visagie (deel 2), nail art en eigen bedrijf starten.Visagie


Gedurende de module visagie leer je alles over de verzorging van de huid. Een verzorgde huid draagt namelijk bij aan een mooie make-uplook.
Je leert anders te kijken naar een gezicht, verhoudingen in het gezicht te zien en verschillende gezichtsvormen te herkennen. De analyses die je doet, noteer je in een handig schema, welke je vervolgens keer op keer kunt gebruiken. Zo kun je uiteindelijk de mooie kenmerken in het gezicht accentueren. Stap voor stap kom je dichterbij het praktijkgedeelte: make-up aanbrengen!
In de volgende lessen leer je meer over de basis, de wenkbrauwen, ogen en lippen. Je leert steeds meer nieuwe technieken, welke correcties aangebracht moeten worden en het toepassen van kleurmogelijkheden.
Het tweede deel van de opleiding gaat dieper in op de materie. Je leert de styling compleet te maken met kleding en accessoires. Tijdens deze lessen leer je over make-up voor brildragenden tot make-up voor tv en fotografie. In de cursus Make-up Artist ontwikkel jij alle vaardigheden om de best mogelijke (allround) visagist te worden.
Het is aan jou welke richting je uiteindelijk kiest. Gedurende de Make-up Artist cursus kun je deelnemen aan 5 praktijkdagen waar je de opgedane kennis in praktijk brengt. Je kunt deze module afronden met examens voor het officieel erkende Branchediploma Visagie van KWC-uv (Kwaliteitscentrum Uiterlijke Verzorging)Nail Art


Met de cursus Make-up Artist leer je tijdens de module Nail Art op de juiste manier om te gaan met de Nail Art-materialen. Je leert er zo veel mogelijk technieken mee uit te voeren. 
Je leert tijdens de lessen hoe je creatief met kleuren, achtergronden, accenten en afwerkingstechnieken omgaat. Je bent vervolgens in staat om met de aangeboden technieken oneindig veel designs te maken. Tijdens de Nail Art module komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • basismanicure- en nagellaktechnieken;
  • productgebruik en kleurenleer;
  • stamping;
  • animal prints;
  • fantasy en abstract;
  • one-stroke painting;
  • holiday designs;
  • prijsstelling en verkooptechnieken.

Eigen bedrijf starten


In 10 lessen leer je hoe je een eigen bedrijf start en runt. Tijdens de lessen leer je meer over tariefberekeningen, ondernemingsvormen, administratie, marketing, websitepromotie, marktonderzoek en het ondernemingsplan.
Ook als je geen eigen bedrijf wil starten zijn dit onderwerpen die jouw kennis, inzicht en visie met betrekking tot ondernemen vergroten.
 

Korting voor NHA cursisten op eigen domeinnaam en webhostingMocht je voor, tijdens of na de opleiding een eigen bedrijf starten, dan hoort daar natuurlijk ook een website bij. Dankzij onze samenwerking met Mijndomein.nl kun je als cursist tegen een zeer aantrekkelijk tarief webruimte en een domeinnaam aanvragen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


De studieduur voor de Make-up Artist opleiding is 12 maanden bij een normaal studietempo. Maar sneller of langzamer kan en mag altijd!


Je bepaalt jouw eigen tempo. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.


 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf999,00 euro

Bijzonderheden

Met 5 praktijkdagen,CreŽer make-up looks, nagels en kapsels,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusWil jij Make-up Artist worden? Maak jouw droom nu waar met de opleiding Make-up Artist
Heb jij een passie voor beauty? Of wil jij jezelf graag verder ontwikkelen op het gebied van Make-up en Nail Art? Dan is de cursus Make-up Artist echt iets voor jou! Tijdens de Make-up Artist opleiding leer jij alle ins en outs op het gebied van beauty.
Met de cursus Make-up Artist word jij opgeleid tot allround visagist. Na afronding van deze Make-up Artist opleiding voorzie jij mensen niet alleen van prachtige make-up, je creëert ook mooie nagelversieringen.Make-up Artist opleiding: laat jouw klanten stralen!


Met de cursus Make-up Artist leer je zowel de basis- als gespecialiseerde make-uptechnieken. Tijdens de visagielessen leer je alles op het gebied van huidreiniging en -verzorging, camouflage- en foundationtechnieken, wenkbrauwvormen, dag- en avondmake-up, bruidsmake-up en feestmake-up.
Make-up is meer dan alleen lipstick of oogschaduw. Na afronding van de Make-up Artist cursus weet jij als geen ander dat je met make-up de natuurlijke schoonheid van het gezicht kunt benadrukken. Dit doe je als make-up artist bijvoorbeeld door het accentueren van het gezicht en het minder laten opvallen van kleine oneffenheden, met behulp van subtiele handelingen of correcties.
Met de Make-up Artist opleiding leer jij hoe je met de juiste make-up iemands zelfvertrouwen een boost kan geven en iemand laat stralen.Praktische opleiding Make-up Artist


Tijdens de cursus Make-up Artist kun je deelnemen aan 5 praktijkdagen. Tijdens deze praktijkdagen breng je in het bijzijn van een ervaren docent de geleerde theorie in praktijk. Zo kun je jouw technieken nog beter ontwikkelen.
Ook ontvang je bij de cursus een gratis basismaterialenpakket bestaande uit professionele Make-up Studio materialen, zodat je meteen aan de slag kan.Aan de slag met Nail Art


Hou jij van mooie verzorgde en kleurrijke nagels? En vind jij het leuk om in je werk creatief bezig te zijn? Tijdens de cursus Make-up Artist leer jij hoe je de nagels van je cliënten voorziet van prachtige nagelversieringen.
Je leert tijdens de opleiding Make-up Artist omgaan met Nail Art-materialen en alle technieken die hierbij komen kijken. Verzin en creëer oneindig veel designs met kleuren, achtergronden, accenten en afwerkingstechnieken met behulp van het gratis Nail Art basismaterialenpakket dat je ontvangt bij de cursus Make-up Artist.Een mooie look voor elke gelegenheid


Na afronding van de opleiding Make-up Artist kun je meteen aan de slag! Zo verzorg jij jouw klanten van de mooiste make-up looks en bijzondere nagels voor elke speciale gelegenheid! 


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
669b1 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren