Home » opleiding Vakopleiding Payroll Services (VPS)

Opleiding: opleiding Vakopleiding Payroll Services (VPS)

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma VPS opleiding


Tijdens de opleiding VPS komen diverse onderwerpen aan bod. Het studieprogramma bestaat uit drie modules:
 


Loonheffing niveau 5In deze module leer je alles over loonaangifte, de regelgeving van de dienstbetrekking en de daarbij horende loonheffingen. Ook de werkkostenregeling, loonheffing, premies en inkomstenbelasting zijn onderwerpen die worden behandeld. Je leert niet alleen de theorie, maar ook het toepassen hiervan.
 


Arbeidsrecht & Sociale zekerheid niveau 5In deze module komen de volgende onderwerpen aan bod: arbeidsrecht, de arbeidsovereenkomst, cao, sociale zekerheid, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid.
 


Personeel, Organisatie en Communicatie niveau 5Deze module bestaat uit twee delen, namelijk:

Personeel & Organisatie niveau 5[/li]Tijdens deze module leer je over personeelsorganisaties, het analyseren van de missie, visie en doelstellingen van een organisatie en de methodieken van budgettering toepassen. Maar ook bijvoorbeeld hoe je personeel kunt aansturen en motiveren of voorstellen beoordelen voor organisatieverbeteringen.

Beroepscommunicatie niveau 5[/li]In deze module leer je verschillende communicatievaardigheden die belangrijk zijn voor de salarisprofessional, zoals uitleg geven aan medewerkers, advies geven aan het management en overtuigen van de directie.
 


Lesmateriaal

Houd rekening met extra kosten voor de aanschaf van toegestane hulpmiddelen en benodigdheden. Wij raden aan om hulpmiddelen, zoals de Loonalmanak, de Sociale verzekeringen almanak en de bundel Arbeid en beloning, aan te schaffen, voor zover je deze nog niet in je bezit hebt. Tijdens de studie en het examen mogen deze hulpmiddelen gebruikt worden. Meer informatie kun je terugvinden op www.associatie.nl

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur Vakopleiding Payroll Services
De Vakopleiding Payroll Services (VPS) duurt 12 maanden bij een gemiddeld studietempo van 6 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Kosten van de cursus

Vanaf1119,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusVPS opleiding: Volg de Vakopleiding Payroll Services


Wil jij jouw expertise vergroten op het gebied van loonadministratie met de focus op fiscaliteit, sociale zekerheid en arbeidsrecht? Dan is de Vakopleiding Payroll Services (VPS) een geschikte opleiding voor jou. Fris je kennis op en vergroot jouw inzicht op het gebied van loonadministratie middels deze uitgebreide opleiding.


Wanneer jij de VPS opleiding hebt afgerond en een diploma hebt behaald, dan kun jij over flexibele arbeidsvoorwaarden adviseren en kun je sociale en fiscale wetgeving toepassen binnen een organisatie. Als payrollspecialist ben jij de belangrijke schakel tussen de HR-afdeling, de financiële afdeling en de salarisadministratie.
 


Ontwikkel je kennis en vaardigheden middels een praktijkgerichte thuisstudieTijdens de opleiding VPS ontwikkel je diepgaande kennis en vaardigheden op het gebied van loonadministratie. Met behulp van de kennis die je opdoet kun jij jouw werkzaamheden in het werkveld optimaal en effectief uitvoeren.


Je leert over arbeidsrecht en sociale zekerheid, waarin onderwerpen zoals langdurige arbeidsongeschiktheid, subsidies en toeslagen aan bod komen.


Ook het onderdeel loonheffingen wordt uitgebreid behandeld in de VPS opleiding. Tenslotte komen de onderdelen personeel, organisatie en communicatie aan bod. Tijdens deze lessen leer je onder andere alles over budgettering, loonkosten, effectief communiceren enzovoorts.
Behaal een AssociatiediplomaJe bepaalt zelf of je na afronding van de Vakopleiding Payroll Services wil deelnemen aan de officiële examens van de Associatie voor Examinering. Als je de examens hebt behaald, ontvang je het officiële Associatie diploma.


Hiermee kun jij jouw kennis en vaardigheden van loonadministratie aantonen. Je kunt er ook voor kiezen geen examen te doen en een getuigschrift te behalen.
  


Vergroot je kennisBen jij bijvoorbeeld werkzaam als salarisadministrateur en wil je graag doorgroeien in jouw vakgebied? Of ben je Manager Financiële Administratie, Personeelsadministratie of Salarisadministratie, en wil je je graag bijscholen op het gebied van Payroll Services? De VPS opleiding van NHA is dan beslist een goede keuze.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
73C70 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren