Home » cursus Presenteren + PowerPoint 2021

Opleiding: cursus Presenteren + PowerPoint 2021

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusProgramma


In de cursus Presenteren komen diverse onderwerpen aan bod. Enkele van deze onderwerpen zijn:

  • communicatie;
  • doel en doelgroep;
  • presentatietekst structureren en werken met spreekschema’s;
  • rekening houden met randvoorwaarden;
  • stemgebruik en houding;
  • omgaan met spanning;
  • overtuigingskracht;
  • hulpmiddelen vervaardigen met diverse softwarepakketten. 
Na de cursus weet jij niet alleen hoe een goede presentatie is opgebouwd, maar ook hoe jij overtuigend jouw boodschap overbrengt. Start vandaag nog en versterk blijvend jouw presentatieskills!

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Voor de opleiding Presenteren staat een studieduur van 3 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 


Presenteren + PowerPoint 2021Voor de opleiding Presenteren + PowerPoint 2021 staat een studieduur van 6 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week.
 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf519,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusVerbeter je presentatievaardigheden en blijf zenuwen de baas.
Volg de cursus Presenteren!Leer presenteren met meer zelfvertrouwen en overtuiging! Spanning en stress de baas blijven, kan lastig zijn. Met de cursus Presenteren leer jij hoe je dit doet. Aan de hand van veel praktische tips die je meteen kunt toepassen, verbeter je vandaag nog je presentatieskills!


Presenteren doe je veel vaker dan je denkt, zowel in zakelijke situaties als in de privésfeer. Een speech op de bruiloft van jouw beste vriend, een sollicitatiegesprek, de toelichting op een nieuwe werkwijze, een kort praatje op een netwerkevenement of jouw kinderen een bedtijdverhaaltje voorlezen: het zijn allemaal voorbeelden van situaties waarin je presenteert.


Goede presentatievaardigheden komen dus altijd van pas. Volg de cursus Presenteren en leer hoe jij krachtige en duidelijke presentaties geeft.


 Versterk je presentatievaardighedenDe cursus Presenteren is geschikt voor iedereen die wil leren presenteren of zijn presentatievaardigheden wil verbeteren. De cursus is laagdrempelig. Je hebt dus geen specifieke voorkennis nodig om te kunnen starten.


Tijdens de cursus Presenteren leer je hoe je een gestructureerd verhaal vertelt en dit op de juiste manier ondersteunt met hulpmiddelen en non-verbale communicatie. Van doelgroep tot overtuigingskracht: al deze onderwerpen komen aan bod tijdens de cursus.


Met deze cursus Presenteren versterk je blijvend je presentatievaardigheden!


 


Cursus Presenteren; leer omgaan met spanning!Een duidelijke en krachtige presentatie vraagt om een goede voorbereiding. Het is daarom belangrijk om te weten welke aspecten een rol spelen bij het verzorgen van een presentatie. Tijdens de cursus Presenteren leer je daarom meer over communicatie en het structureren van een presentatie.


Ook komen presentatiesoorten zoals de speech en sales pitch aan bod tijdens de cursus. Presenteren is meer dan het houden van een praatje. Je doet daarom kennis op over het gebruik van jouw stem en je houding, zodat je de aandacht van je publiek weet te behouden. Daarnaast leer je omgaan met spanning zodat jij je zenuwen de baas blijft tijdens jouw presentatie.


 


Presentatiesoftware gebruikenDe duidelijke lesstof biedt handige tips die je direct toepast in de praktijk. Ook leer je hoe je omgaat met hulpmiddelen die jouw presentaties versterken. Het is vaak mogelijk om iets op een scherm te laten zien tijdens jouw presentatie. Daarvoor moet je wel kennis hebben van de software. In deze cursus Presenteren ga je daarom aan de slag met het softwarepakket Microsoft PowerPoint. Ook leer je meer over Keynote, Prezi, Google Presentaties en Kahoot.


 


Leer professionele presentaties maken in PowerPointWil je dieper ingaan op deze stof zodat jij écht professionele presentaties kunt maken? Dan is de combinatiecursus Presenteren + PowerPoint speciaal geschikt voor jou! Op die manier leer je extra voordelig ook alle ins en outs van het meest gebruikte presentatieprogramma ter wereld!

Jij leert wat het belang is van helder en duidelijk presenteren en hoe je doeltreffend te werk gaat. Na de cursus Presenteren overtuig jij iedereen met jouw presentatieskills!


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
7cBbF Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren