Home » cursus Wimperlifting + Wimperextensions

Opleiding: cursus Wimperlifting + Wimperextensions

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma cursus Wimperlifting


Tijdens de cursus Wimperlifting komen diverse onderwerpen aan bod. Het studieprogramma bestaat onder andere uit de volgende onderdelen:

  • wimper- en ooganalyse;
  • marketing;
  • werkplek en hygiëne;
  • wimperlift;
  • wimperliftbehandeling;
  • nazorg en FAQ’s.
     
Combinatiecursus Wimperlifting + WimperextensionsKies je voor de combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions? Dan komen in het onderdeel Wimperextenions nog aanvullende onderwerpen aan bod die specifiek gericht zijn op het aanbrengen van wimperextensions.


We starten wederom met de analyse van de ogen en de wimpers van jouw klant. Ook de werkplek en de hygiëne-eisen komen aan bod. Voordat je mag gaan oefenen op een oefenhoofd belichten we de verschillende materialen en de dikte, lengte en krul van de wimperextensions. 


Na deze benodigde theorie ga je aan de slag in de praktijk, eerst op een oefenhoofd en vervolgens op een echt model. Daarna wordt het bijvullen en de nazorg van de wimperextensions behandeld. Deze praktijkonderdelen worden ondersteund met video's. In deze video's worden stap voor stap de handelingen getoond.
 


Combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions + GezichtsverzorgingKies je voor de combinatieopleiding Wimperlifting + Wimperextensions + Gezichtsverzorging? Dan leer je naast de bovengenoemde onderwerpen ook het belang van goede huidverzorging en hoe je dit kunt toepassen. Ook komt in dit onderdeel de gezichtsanalyse, kleurenleer en het opmaken van de ogen aan bod. 

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


De studieduur voor de opleiding Wimperlifting is 3 maanden bij een gemiddeld studietempo. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. 
Wimperlifting + WimperextensionsDe studieduur voor de combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions is 7 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. 
  


Wimperlifting + Wimperextensions + GezichtsverzorgingDe studieduur voor de combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions + Gezichtsverzorging is 9 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. 


 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf674.10euro

Bijzonderheden

Met begeleiding van vakdocent,Incl. gratis materialenpakket,Met instructievideo's

Algemene informatie over de cursusLeer natuurlijke wimpers liften met de cursus Wimperlifting


De natuurlijke wimpers krullen zonder het toepassen van wimperextensions? Dan is wimperlifting dé oplossing. Maak wimperkrullers overbodig dankzij een wimperlift. Met de cursus Wimperlifting leer jij mooie én natuurlijk gekrulde wimpers creëren.


Wimperlifting is een populaire en veelgevraagde methode. Wil jij wimperlifting als vaardigheid toevoegen aan jouw cv? Of wil je jouw eigen schoonheidssalon starten waarin je deze techniek gaat toepassen? Het kan na deze Wimperlifting cursus.


Je volgt de cursus comfortabel vanuit huis, je hoeft er dus niet eens de deur voor uit. Met behulp van duidelijke instructievideo’s heb je de techniek snel onder de knie.
 


Wimperlifting cursus: leer de kneepjes van het vakDe Wimperlifting cursus is bijzonder geschikt voor iedereen die zich wil omscholen naar de beautyindustrie. Stap voor stap leer je de kneepjes van het vak met deze cursus. Wimperlifting behandelingen kunnen in allerlei bedrijven worden uitgevoerd: van kapsalon tot zonnestudio, van nagel- tot schoonheidssalon, van pedicure tot sauna en beautyfarm.


De cursus is laagdrempelig. Je hebt dus geen specifieke voorkennis nodig om te kunnen starten.
 


Praktische cursus mét instructievideo’sTijdens de cursus leer je aan de hand van video’s en theorie hoe je een wimperliftbehandeling uitvoert en onderhoudt. In de Wimperlifting cursus komen verschillende onderdelen aan bod. Je start met een analyse van de ogen en de wimpers van je klant. Ook is er aandacht voor je werkplek en hygiëne-eisen.


Daarna wordt stap voor stap de behandeling uitgelegd in de cursus. Wimperlifting zorgt niet alleen voor een open blik bij de klant, maar ook lijken de wimpers langer.


De praktijkonderdelen worden ondersteund met duidelijke instructievideo’s. Ook leer je verschillende marketingonderwerpen die belangrijk zijn als je een eigen salon wil starten. En met het GRATIS materialenpakket t.w.v. € 150,- kun jij direct aan de slag! Kortom, na afronding van de cursus Wimperlifting ben jij in staat om natuurlijke wimpers op professionele wijze te liften.
Volg de cursus Wimperlifting én WimperextensionsWil je niet alleen leren hoe je wimpers op een natuurlijke manier krult aan de hand van wimperlifting, maar ook hoe je mooie lange wimpers creëert zonder mascara? Volg dan de combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions.


Met de combinatiecursus krijg jij beide technieken onder de knie en bespaar je op jouw opleidingskosten!
 


Combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions + Gezichtsverzorging

Ga jij voor het complete pakket? Kies dan voor de combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions + Gezichtsverzorging.
Je krijgt met deze voordelige combi ook informatie over onder andere huidverzorging, maar ook leer je hoe je de ogen op een juiste manier kunt opmaken om zo een totaalplaatje te kunnen aanbieden.
 
Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
E215B Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren