Home » cursus Nagelstyling met Acryl + Gel

Opleiding: cursus Nagelstyling met Acryl + Gel

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Opleiding Nagelstyliste


In deze praktijkgerichte cursus Nagelstyliste komen o.a. de volgende onderwerpen en beroepsspecifieke vaardigheden aan bod: 

 • Manicure
  Voorbereiding, behandelingen, adviezen en oefeningen.
 • Laktechnieken met gellak (gelpolish)
  Materialen, voorbereiding, reinigen, div. laktechnieken, beschermen, tips & tricks.
 • Anatomie van de nagel
  Kennis van de nagel, groei en verzorging.
 • Nagelvoorbereiding
  Oppervlakte- en dieptereiniging, vijltechnieken, houdbaarheid.
 • Productkennis Acryl
  Poeder-, vloeistofsystemen, uithardingsproces, acrylpenselen, enz.
 • Productkennis Gel
  UV-gelsystemen, UV-licht, gelpenselen, enz.
 • Verwerkingstechniek
  Oefentechnieken voor mengverhouding en styleren op kaart en tips. Je oefent op diverse oefenkaarten, op de bijgeleverde oefenvinger met tips en op de vinger van een model.
 • Veiligheid & hygiëne
  Omgang met chemicaliën, hygiënische maatregelen, allergieën, EHBO.
 • Nagelversteviging
  Natuurlijke nagels verstevigen, stap voor stap.
 • Tips en tipverlenging
  Kennis van tips, aanbreng- en vijltechnieken, verlenging met versteviging.
 • Nagelapplicatie in zones en French Manicure
  Styleren in twee kleuren op de diverse nagelzones.
 • Diagnose stelling
  Klant- en nagelanalyse, behandelingsmethode, klantenkaart.
 • Afwerking
  Werken in fasen en zones, vijl- en polijsttechnieken, thuisverzorging.
 • Nabehandeling
  Bescherming natuurlijke nagels, perfectie en snelheid, volgorde en productgebruik.
 • Nail-Art
  2-dimensionaal met meerdere kleuren nagellak en met decoraties gemaakte kunst!
 • Design-Nails
  2 & 3-dimensionaal gemaakte vormen, zoals bloemetjes, dierenprints e.d.

Inclusief praktijkdagTijdens deze opleiding Nagelstyliste mag je deelnemen aan een praktijkdag. Deze vindt centraal in Nederland plaats. Hier verfijn en optimaliseer je alle vaardigheden samen met ervaren nagelstylistes.
Inclusief instructievideo'sBij beide cursussen ontvang je veel unieke instructievideo's. Deze video's laten de handelingen, die in de lesstof al stap-voor-stap met foto's worden getoond, nog eens zien met bewegende beelden. De compleetste opleiding tot nagelstyliste in zijn soort!
 


Combinatiecursus Nagelstyling Acryl + Gel + ManicureIn de uitgebreide combinatiecursus Nagelstyling met Acryl + Gel + Manicure ga je aan de slag met bovengenoemde onderwerpen en ontdek je meer over het uitvoeren van een manicure. Je leert daarvoor meer over de volgende onderwerpen:

 • hoe je nagels, handen en voeten verzorgt en gezond houdt met de juiste materialen en technieken;
 • aan welke hygiënische en vakinhoudelijke eisen je moet voldoen om aan de slag te gaan als cosmetisch manicure/pedicure;
 • hoe je zorgt voor de beste sfeer en werkomgeving voor de uitvoering van deze cosmetische behandelingen;
 • diagnoses stellen, wat contra-indicaties zijn en wanneer je wel of juist niet bepaalde handelingen mag uitvoeren.
 Combinatiecursus Nagelstyling Acryl + Gel + Nail ArtKies jij voor de combinatiecursus Nagelstyling met Acryl + Gel + Nail Art? Dan leer je niet alleen de onderdelen die hierboven staan, maar ga je ook dieper in op onderwerpen als;

 • Basis manicure en nagellaktechnieken
 • Productgebruik en kleurenleer
 • Stamping
 • Animal prints
 • Fantasie en abstract
 • One-stroke painting
 • Holiday designs
 • Prijsstelling en verkooptechniek

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Cursus Nagelstyliste met Acryl: Voor de cursus Nagelstyliste met Acryl staat een studieduur van 9 maanden bij een gemiddeld studietempo van 3 uur per week. 
Cursus Nagelstyliste met Gel: Voor de cursus Nagelstyliste met Gel staat een studieduur van 9 maanden bij een gemiddeld studietempo van 3 uur per week. 
Cursus Nagelstyliste met Acryl + Gel: Voor de combicursus Nagelstyliste staat een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld studietempo van 3 uur per week. 
Cursus Nagelstyliste met Acryl + Gel + Manicure:Voor de combinatiecursus Nagelstyling met Acryl + Gel + Manicure staat een studieduur van 12 maanden bij een normaal studietempo van gemiddeld 4 uur per week.


 Cursus Nagelstyliste met Acryl + Gel + Nail ArtVoor de combinatiecursus Nagelstyling met Acryl + Gel + Nailart  staat een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld studietempo van 3 uur per week.

Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf599,00 euro

Bijzonderheden

Met begeleiding van vakdocent,Gratis materialenpakket,Inclusief praktijkdag

Algemene informatie over de cursusLeer alles over nagelstyling met deze opleiding Nagelstyliste


In de opleiding Nagelstyliste leer je nagels verzorgen, laktechnieken met de populaire gellak, nagels verlengen met acrylnagels, gelnagels zetten en nagels verfraaien. Of je nu een nagelstudio wilt beginnen of een allround nagelstyliste aan huis wilt worden: de opleiding Nagelstyliste is dé ideale eerste stap voor mensen die een carrièreswitch willen maken. 
Bekijk gratis én vrijblijvend de proefles. 
 


Met de stap voor stap aanpak in het full colour cursusmateriaal leer je alle nagelverzorgingstechnieken op de juiste wijze. Jouw persoonlijk vakdocent ondersteunt je.


Deze cursus is bedoeld voor iedereen die zich wil ontwikkelen als nagelstylist. Na de cursus kun jij aan de slag als nagelstylist(e) in een beautysalon, maar je kunt natuurlijk ook als ondernemer een eigen nagelstudio starten.
 


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">


"De kennis die ik opdeed, gebruik ik nog elke dag!"Renée Jacobs (26) volgde de opleiding Nagelstyling en startte haar eigen salon:
“Drie jaar geleden heb ik me ingeschreven bij de KVK. De kennis die ik in deze opleiding opdeed, gebruik ik nog elke dag."


Alles werd heel goed uitgelegd. Zelf vind ik het heel belangrijk dat je een goede theoretische achtergrond hebt. Zodat je ook echt snapt waaróm je iets doet, in plaats van dat je alleen maar weet hóe iets moet. Dat is bij sommige andere praktijkopleidingen niet het geval. Het waaróm, ja daar was ik wel echt heel blij mee bij NHA!  

Ontdek de verschillende combicursussen
Kies jij voor de opleiding Nagelstyliste van NHA? Dan kun je kiezen voor acryltechniek of geltechniek. Maar je hoeft je niet te beperken tot slechts een van deze twee technieken. Als je kiest voor de voordelige combinatiecursus acryl én gel, dan leer je met slechts 4 extra maanden beide technieken.
Opleiding Nagelstyliste met GelHet voordeel van gelnagels? Ze zien er natuurlijker uit. Je brengt de gel in 3 lagen op de nagels aan en laat de nagels uitharden met een LED lamp. Daarna verfraai je de nagels.


Je leert in de cursus Nagelstyliste met gel alles over gelnagels: hoe je ze aanbrengt, verfraait, onderhoudt en weer verwijdert. Bovendien leer je als nagelstyliste een French manicure aanbrengen.
 


Opleiding Nagelstyliste met AcrylAcrylnagels zijn sterker en blijven daardoor langer goed zitten. Vooral voor mensen van wie de nagels snel afbreken is dit een uitkomst.


In de cursus Nagelstyliste met acryl leer je alles over acrylnagels: hoe je ze aanbrengt, verfraait, onderhoudt en weer verwijdert. Ook hier leer je een French manicure aanbrengen.
 


Bespaar met de combicursus Nagelstyliste Acryl + GelMet de combicursus Nagelstyliste verdubbel je jouw kennis en vaardigheden met slechts 4 maanden extra. Je gaat namelijk aan de slag met gelnagels én acrylnagels! Enkele lessen uit de losse cursussen zijn identiek, waardoor ze eenvoudig te combineren zijn. Met de extra voordelige combicursus Nagelstyliste bespaar jij tijd én geld.

De voordelen van de combicursus:

 • met 8 extra lessen leer je beide technieken: acryl en gel;
 • je bespaart tijd én geld;
 • tijdens de praktijkdag leer je beide technieken toepassen;
 • je ontvangt meerdere instructievideo's.
De combinatiecursus Nagelstyliste bestaat uit 2 deelzendingen. 
 


Combinatiecursus met ManicureWil jij je kennis en vaardigheden nóg verder uitbreiden? Dat kan met de combinatiecursus Nagelstyliste Acryl + Gel + Manicure. Zo leer jij zo efficiënt mogelijk alles wat je nodig hebt voor de mooiste nagels!
 


Combinatiecursus met Nail ArtSpecialiseer jij je liever in het versieren van nagels? Kies dan voor de voordelige combinatiecursus Nagelstyling + Acryl + Gel + Nail Art. Met de aanvullende Nail Art module leer je hoe je natuurlijke nagels en kunstnagels versiert en decoreert. Aan het eind van deze cursus ben je specialist in het ontwerpen van originele patronen!


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
F3Fb9 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren