Home » cursus Italiaans voor Gevorderden

Opleiding: cursus Italiaans voor Gevorderden

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Italiaans voor Gevorderden


Is je basiskennis Italiaans al van behoorlijk niveau? Dan kun je bij NHA jouw kennis van het Italiaans verder ontwikkelen. Met de cursus Italiaans voor Gevorderden leer je jouw taalgebruik te perfectioneren. Een ander doel is het vergroten van je woordenschat zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem is.


Tijdens de cursus Italiaans voor Gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • recepten
  • werkwoorden en voornaamwoorden
  • diverse tijdsvormen
  • in het restaurant
  • hoofd- en bijzinnen
  • op vakantie
  • in de tuin
 Video's, geluidsfragmenten en interactieve woordentrainingenAan de hand van video's en geluidsfragmenten leer jij de uitspraak van de Italiaanse taal. Daarnaast bevat een deel van de lessen woordenlijsten die je interactief kunt oefenen. Hiermee leer je spelenderwijs de woorden kennen, spellen en spreken. Ook ideaal om onderweg te oefenen!

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


De cursus Italiaans voor Gevorderden heeft een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.


 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf199,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Kies voor begeleiding van Italiaans docent,Met luister-& spreekoefeningen

Algemene informatie over de cursusItaliaans voor Gevorderden: ontdek de taal van romantiek en cultuur


Bekijk gratis én vrijblijvend de proefles


 


Voor wie is de cursus geschikt?Italiaans voor Gevorderden is ideaal voor iedereen die al een basiskennis van het Italiaans heeft en deze wil uitbreiden. Of je nu in Italië wilt gaan werken, studeren, of gewoon je taalvaardigheden wilt verbeteren voor je persoonlijke ontwikkeling, deze cursus biedt de handvaten die je zoekt!
 


Ga voor de volledige ervaring in ItaliëBestel een gelato in Florence, ga een gesprek aan met de inwoners van Sicilië, of sla je slag op een Italiaanse markt. Met de cursus Italiaans voor Gevorderden leer je meer over de Italiaanse cultuur en je leert vloeiend communiceren met de locals. Dit is je kans om Italië niet alleen te bezoeken, maar echt te ervaren.
 


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">


"Mijn ervaring met NHA is heel goed!"Arno Weijers (75) volgt de cursus Italiaans:
"Deze foto is gemaakt bij het Lago di Toval. Ik volg de cursus Italiaans om goed contact te kunnen hebben met de lokale bevolking tijdens mijn vakantie. Door persoonlijke gesprekken krijg je veel meer informatie over het land en de mensen. 


Mijn ervaring met NHA is heel goed. De theorie wordt goed behandeld en van alle nieuwe woorden leer je de uitspraak met geluidsbestanden. De lessen worden ook snel nagekeken. Naast Italiaans volg ik ook nog de cursus Frans voor Gevorderden." Professionele mogelijkhedenZaken doen met Italiaanse bedrijven of een baan vinden in Italië gaat verder dan alleen basiskennis van de taal. Italiaans voor Gevorderden leert je de nodige vaardigheden voor een breed scala aan zakelijke en vooral sociale situaties.
 


Ontdek de verschillende kanten van de Italiaanse taalMet de cursus Italiaans voor Gevorderden open je nieuwe deuren in je persoonlijke en professionele leven en geniet je nog meer van alles wat de Italiaanse cultuur te bieden heeft. Het duidelijke lesmateriaal, de interactieve oefeningen, video’s én geluidsfragmenten maken het leren van de Italiaanse taal toegankelijk en leuk. 


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
74C01 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren