Home » cursus Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Opleiding: cursus Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma cursus Italiaans


Cursus Italiaans voor BeginnersDe cursus Italiaans van NHA is voor beginners én gevorderden. Je start met de cursus Italiaans voor Beginners waar onder andere de volgende onderwerpen aan bod komen:

 • Italiaanse uitspraak;
 • begroeten;
 • naar iemand informeren;
 • grammatica;
 • de weg vragen / tijdsaanduidingen;
 • in de keuken;
 • begrippen.

Cursus Italiaans voor GevorderdenHeb je Italiaans voor Beginners afgerond, dan ga je direct verder met de lessen uit de cursus Italiaans voor Gevorderden. Hierin leer je jouw taalgebruik te perfectioneren. Ook vergroot je jouw woordenschat zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem is voor je. 


Tijdens de cursus Italiaans voor Gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • recepten;
 • werkwoorden en voornaamwoorden;
 • diverse tijdsvormen;
 • in het restaurant;
 • hoofd- en bijzinnen;
 • op vakantie;
 • in de tuin.

Italiaans voor Beginners + Gevorderden: extra voordelig! De voordelige combicursus Italiaans combineert de onderwerpen van de cursus voor beginners met de onderwerpen uit de cursus voor gevorderden. Door de overlapping van de onderwerpen is de totale cursusduur maar vijftien maanden en kun je dus extra snel Italiaans leren spreken. Je spaart zo een heel bedrag uit, terwijl je meer hebt geleerd. 


Start jij vandaag nog met de cursus Italiaans? Ook jij kunt binnen enkele maanden Italiaans leren spreken.


 


Video's, geluidsfragmenten en interactieve woordentrainingenAan de hand van video's en geluidsfragmenten leer jij de uitspraak van de Italiaanse taal. Daarnaast bevat een deel van de lessen woordenlijsten die je interactief kunt oefenen. Hiermee leer je spelenderwijs de woorden kennen, spellen en spreken. Ook ideaal om onderweg te oefenen! 

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


De cursus Italiaans voor Beginners en Gevorderden heeft een studieduur van 15 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf319,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Kies voor begeleiding van Italiaans docent,Met luister-& spreekoefeningen

Algemene informatie over de cursusOntdek de Italiaanse taal en cultuur met de cursus Italiaans


Bekijk gratis én vrijblijvend de proefles
 


Italiaans leren vergroot jouw wereld. Je leert nieuwe mensen kennen die je anders misschien nooit had ontmoet. Handig voor op vakantie, maar ook voor bijvoorbeeld je werk. Met de cursus Italiaans ontdek jij stap voor stap deze prachtige taal!


De cursus Italiaans voor Beginners is ontwikkeld op ERK-niveau A2 en Italiaans voor Gevorderden is ontwikkeld op ERK-niveau B1. Na afloop van een cursus Italiaans kun jij je dus prima redden in allerlei situaties.
 


Italiaans leren; makkelijker dan je denkt!Italiaans leren lijkt misschien moeilijk. De taal lijkt weinig op ons Nederlands en bovendien houden de Italianen er een flink spreektempo op na. Toch is Italiaans leren makkelijker dan je denkt. Met het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM heb jij het Italiaans snel onder de knie. 


Daarnaast kun je in de cursus Italiaans kiezen voor begeleiding van een vakdocent. Deze beheerst de Italiaanse taal perfect en zal jouw huiswerk vakkundig nakijken en beoordelen. De docent staat jou bij tijdens je cursus. Italiaans leren vanuit huis was nog nooit zo makkelijk. Zo werk je snel naar een vloeiende beheersing van de Italiaanse taal.


 
Benieuwd of deze cursus Italiaans iets voor jou is?
Bekijk gratis én vrijblijvend de proefles
De eerste stap naar Italiaans leren heb jij al gezet!


 


Ga praktisch aan de slag met ItaliaansDe cursus Italiaans is praktisch ingestoken. Lastige grammatica komt alleen aan bod wanneer het echt nodig is. Op die manier kun je nog sneller Italiaans leren spreken. Je leert wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties. Aan de hand van moderne en actuele onderwerpen vergroot je gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid.


De cursus is verrijkt met interactieve woordentrainingenvideo’s en geluidsfragmenten waardoor jij de taal nog sneller onder de knie hebt. Met de cursus Italiaans groeit je woordenschat verrassend snel. Al na de eerste lessen kom je veel verder dan ‘grazie’, ‘buongiorno’ en ‘gelati’.
 


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">


"Mijn ervaring met NHA is heel goed!"Arno Weijers (75) volgt de cursus Italiaans:
"Deze foto is gemaakt bij het Lago di Toval. Ik volg de cursus Italiaans om goed contact te kunnen hebben met de lokale bevolking tijdens mijn vakantie. Door persoonlijke gesprekken krijg je veel meer informatie over het land en de mensen. 


Mijn ervaring met NHA is heel goed. De theorie wordt goed behandeld en van alle nieuwe woorden leer je de uitspraak met geluidsbestanden. De lessen worden ook snel nagekeken. Naast Italiaans volg ik ook nog de cursus Frans voor Gevorderden."  


Verbeter je CV met een cursus ItaliaansWil je moeiteloos communiceren met je Italiaanse business partner of een nieuwe markt aanboren in Italië? De cursus Italiaans is ook erg geschikt om te volgen wanneer je kennis van de Italiaanse taal nodig hebt voor je werk. Italiaans leren is voor bepaalde functies een belangrijke aanvulling op je CV.


Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin je te maken hebt met internationale klanten en/of collega’s. Het volgen van deze cursus vergroot jouw algemene inzetbaarheid en verbetert jouw sociale vaardigheden.
Cursus Italiaans: fris je kennis opWil jij Italiaans leren zodat je zelfverzekerd en vol vertrouwen een gesprek kunt voeren in het Italiaans? Of spreek je de taal, maar wil je jouw kennis grondig opfrissen? Na de cursus Italiaans kun je met recht zeggen: parlo italiano (ik spreek Italiaans). Schrijf je nu in en ga direct aan de slag! 


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
03785 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren