Home » opleiding Cateraar + HACCP

Opleiding: opleiding Cateraar + HACCP

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Cateraar


Diensten
Catering bij kinderfeestjes, verjaardagsfeesten, zakenlunches, bruiloften, begrafenissen, broodjesservice, aanvullende diensten, conferentiecatering.

Producten
O.a. biologische producten, lunchpakketten, broodjes, salades, vleeswaren, etc.

De keuken
Indeling, gezondheid en hygiëne, wetgeving, veiligheid, kosten.

Uitvoering
Keukengerei, bakken, frituren, invriezen en bewaren. Inkoop van materialen. Administratie. Afvalverwerking. Voorschriften.

Evenementen planning en organisatie
Briefing, kosten, transport, bestek, tafels, etc.

Marketing
Marktonderzoek, testmarketing, positionering.

Promotie
Advertenties, pr, direct mail, website.

Verkoop
Het vinden van klanten, adverteren, de klant ontmoeten, het schrijven van een voorstel, verkoop via internet.

Verpakking
Het voeren van een merk.

Distributie
Eigen vervoer of uitbesteden.

Personeel
In dienst nemen van personeel, training, productiepersoneel (koks, assistenten), chauffeurs, marketing (reclamebureau, ontwerpstudio), boekhouders, etc.

Financiën
Kostprijsberekening, inkomsten begroten, winst, belastingen, geld lenen, ondernemingsplan.

Organisatie
Bedrijfstype, contracten, etc.
Eigen bedrijf startenIn deze 10 lessen behandelen we onderwerpen die van belang zijn bij het starten en runnen van een eigen bedrijf. Zoals tariefberekeningen, ondernemingsvormen, administratie, marketing, websitepromotie, marktonderzoek en ondernemingsplan. Ook wanneer je geen eigen bedrijf wilt starten, zijn dit onderwerpen die jouw kennis, inzicht en visie op het ondernemen vergroten.


Presentatie onderscheidt de professional van de amateur. We leren je de principes van een goede presentatie. Als je ze eenmaal kent, vergeet je ze nooit meer. Je ziet het: met behulp van deze unieke opleiding cateraar bent je straks helemaal klaar om jouw eigen cateringbedrijf op te zetten.


 


Cateraar + HACCP = Extra voordelig

Kies voor de extra voordelige combinatieopleiding Cateraar + HACCP en voldoe aan de wettelijke verplichting. De wet verplicht namelijk, dat alle mensen die werkzaam zijn binnen de horecabranche, volgens de regels van de Hygiënecode en HACCP regels moeten werken.
Tijdens de HACCP opleiding leer je alle regels omtrent de Hygiënecode en hoe je de HACCP regels binnen jouw bedrijf toepast. Met behulp van deze kennis kun jij voor jouw eigen bedrijf een HACCP plan opstellen. Daarnaast leer je tijdens de HACCP opleiding ook over voedselveiligheid en voedselovergevoeligheid. Hierdoor ben jij in staat om rekening te houden met potentiële voedselovergevoeligheden van jouw klanten.
Na het volgen van de combinatieopleiding ken jij alle regels omtrent de HACCP en Hygiënecode en hoef jij je geen zorgen te maken wanneer de NVWA jouw bedrijf komt controleren.
Deze combinatieopleiding komt niet in aanmerking voor STAP-subsidie, omdat het onderdeel HACCP landelijk niet voor de subsidie in aanmerking komt. 
 

Korting voor NHA cursisten op eigen domeinnaam en webhostingMocht je voor, tijdens of na de opleiding een eigen bedrijf starten, dan hoort daar natuurlijk ook een website bij. Dankzij onze samenwerking met Mijndomein.nl kun je als cursist tegen een zeer aantrekkelijk tarief webruimte en een domeinnaam aanvragen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduurDe studieduur van de opleiding Cateraar is 9 maanden bij een normaal studietempo. Maar sneller of langzamer kan en mag altijd! Je bepaalt jouw eigen tempo. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.
Studieduur Cateraar + HACCPDe studieduur voor de opleiding Cateraar + HACCP is 12 maanden bij een normaal studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. 
 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf779,00 euro

Bijzonderheden

Succesvol naar een eigen bedrijf,Gratis ondernemerscoach,Studeer in jouw eigen tempo

Algemene informatie over de cursusKeukenprins(es)? Volg de opleiding Cateraar en begin voor jezelfHoud je van koken en ontvang je vaak complimenten over je kookkunsten? Start een eigen cateringbedrijf. In de opleiding Cateraar leer je de fijne kneepjes van het cateringvak. 


De hele dag recepten doorbladeren, nieuwe gerechten uitproberen en je partner verrassen met heerlijke dinertjes? Dan klinkt het beroep van cateraar je vast als muziek in de oren.
 


Ben jij de nieuwe Jamie Oliver?Met deze opleiding kun je in 9 maanden tijd een eigen cateringbedrijf opstarten. Wie weet word jij de nieuwe Jamie Oliver of Nigella Lawson!
 


Leer de fijne kneepjes van het cateringvakIn de opleiding Cateraar leer je alles wat er komt kijken bij het vak van cateraar: van het efficiënt inrichten van de keuken en werven van klanten tot het verzorgen van gerechten voor feestjes, zakenlunches en bruiloften.


Ook is deze opleiding geschikt als je een maaltijdservice wilt opstarten.
 


Praktische informatieDe informatie die je in de opleiding Cateraar krijgt, is heel praktisch. Denk bijvoorbeeld aan:

  • welke producten/diensten zijn het meest winstgevend?
  • waar vind ik mijn klanten?
  • is mijn keuken geschikt?
  • hoeveel breng ik in rekening?
  • welk papierwerk is nodig?
  • hoe werf ik klanten en zorg ik ervoor dat ze terugkomen?
Ook krijg je tips over hoe je een speciaal gerecht of één specifiek product in de markt zet. Heb je al een eigen cateringbedrijf? Dan is deze thuisstudie Cateraar een nuttige aanvulling.


Geld verdienen met catering, wat wil je nog meer? Volg de cursus Cateraar en laat je droom uitkomen. Word succesvol cateraar.
 


Volg de combinatiecursus Cateraar + HACCPWil jij je niet alleen verdiepen in het cateringvak, maar ook direct volgens de regels van de Hygiënecode en HACCP leren werken? Volg dan onze extra voordelige combinatiecursus Cateraar + HACCP.


Zo ben je na je opleiding zelf in staat om een HACCP plan voor jouw eigen bedrijf op te stellen en weet je alles over voedselveiligheid en voedselovergevoeligheid.  


 

Nu bij inschrijving: GRATIS handboek[img] www.nha.nl/static/upload/Nederland/5%20Beroep/logo_icons/cover_in10stappen_SDP.png? [klik hier voor het telefoonnummer]''Succesvol jouw eigen bedrijf starten''

Ook wanneer je geen eigen bedrijf wil starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op ondernemen hiermee te vergroten.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
77E3A Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren