Home » cursus Kroatisch voor Beginners + Gevorderden

Opleiding: cursus Kroatisch voor Beginners + Gevorderden

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Kroatisch


Kroatisch voor BeginnersTijdens de cursus Kroatisch voor Beginners komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • uitspraak;
 • alfabet;
 • eigenschappen van de Kroatische taal;
 • grammatica;
 • woordenlijsten;
 • werkwoorden en voornaamwoorden;
 • begrippen.

Kroatisch voor GevorderdenHeb je de cursus Kroatisch voor Beginners afgerond? Of is jouw basiskennis Kroatisch al op een redelijk niveau en wil je meer leren? NHA biedt je dan de mogelijkheid om jouw talenkennis op unieke wijze verder te ontwikkelen.


Met de cursus Kroatisch voor Gevorderden, leer je jouw taalgebruik te verbeteren (perfectioneren). Een ander doel is het vergroten van jouw woordenschat, zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor je is.


Tijdens de cursus Kroatisch voor Gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • werkwoorden en voornaamwoorden;
 • diverse tijdsvormen;
 • klankveranderingen;
 • hoofd- en bijzinnen;
 • spelling.

Kroatisch leren voor beginners + gevorderden = combiDe combicursus combineert de onderwerpen van de cursus voor beginners met de onderwerpen uit de cursus voor gevorderden. Door de overlapping van de onderwerpen is de totale cursusduur maar vijftien maanden. Je spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts drie maanden extra heb je dan bovendien de cursus voor gevorderden gevolgd. Ook jij kunt in enkele maanden Kroatisch leren spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Cursus Kroatisch voor Beginners12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
Cursus Kroatisch voor Gevorderden12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
Cursus Kroatisch voor Beginners + gevorderden: combi15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf319,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Kies voor begeleiding van Kroatisch docent,Met luister-& spreekoefeningen

Algemene informatie over de cursusStart met Kroatisch leren via NHA


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">

Op een speelse manier kennismaken met de mooie taal van Kroatië? Met de cursus Kroatisch leer je snel een eenvoudig gesprek voeren en vergroot je je woordenschat. Zo maak je snel contact in dit prachtige land. Vraag nu een gratis proefles aan!


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Leer Kroatisch op ERK-niveau A1 (beginners) of B1 (gevorderden)
[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Studeer met hulp van een ervaren vakdocent
[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Inclusief gratis Taal-app


Veel vakantiegangers vinden de weg naar Kroatië en trekken naar de mooie kuststreken van Istrië en Dalmatië en naar de schitterende ongerepte natuurparken in het Kroatische binnenland.


Dit is meteen een mooie reden om Kroatisch te leren. Hoe fijn is het als je borden en menukaarten kunt lezen, toeristische informatie kunt begrijpen en gezellig een praatje kunt maken met de lokale bevolking?
Kroatisch leren sprekenKroaten staan bekend als ontzettend gastvrij. Ze maken dan ook graag een praatje met je. In de cursus Kroatisch ligt de nadruk daarom op spreekvaardigheid.


Je leert wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties die kenmerkend zijn voor de Kroatische cultuur. Je krijgt informatie over uitdrukkingen en ondersteunende informatie over het gebruik van de behandelde woordenschat en grammatica.


De cursus Kroatisch voor Beginners is ontwikkeld op ERK-niveau A1 en de gevorderdencursus is ontwikkeld op ERK-niveau B1. Daarmee kun jij je prima redden in allerlei situaties. Aan de hand van moderne en actuele onderwerpen vergroot je gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid en je woordenschat.


 


Verbeter je spreek- en luistervaardigheidIn het Kroatisch staan vaak meerdere medeklinkers achter elkaar en dat maakt de uitspraak soms best lastig. Hoe spreek je bijvoorbeeld een woord als trznica (markt) uit? Het komt in de cursus uitgebreid aan bod.


De cursus is namelijk zeer praktisch opgezet via het unieke EASY-LEARNING SYSTEM. Dit systeem zorgt ervoor dat je aan de slag gaat met praktijksituaties, en dan hoofdzakelijk met luisteren en spreken. Kroatisch leren wordt zo een stuk gemakkelijker dan je in eerste instantie zou denken.Volg een cursus Kroatisch voor je werk
De cursus Kroatisch is ook erg geschikt om te volgen wanneer je kennis van de Kroatische taal nodig hebt voor je werk. Kroatisch leren is voor bepaalde functies een belangrijke aanvulling op je CV.


Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin je te maken hebt met internationale klanten en/of collega’s. Door deze cursus te volgen vergroot je jouw algemene inzetbaarheid en verbeter je jouw sociale vaardigheden.
 


Raak snel vertrouwd met de Kroatische taalHeb je vakantieplannen voor Kroatië of heb je beroepsmatig regelmatig contact met Kroaten? Met de cursus Kroatisch raak je snel vertrouwd met de op het eerste gezicht zo lastige en vreemde taal. Je bent al snel in staat om Kroatisch te lezen en kleine of grote gesprekken aan te knopen.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
BcE73 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren