Home » cursus Pools voor Beginners + Gevorderden

Opleiding: cursus Pools voor Beginners + Gevorderden

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursus



Studieprogramma Pools


Cursus Pools voor beginners



Tijdens de cursus Pools voor beginners komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • het voeren van gesprekken:
    goedendag;
    hoe gaat het?;
    afscheid nemen;
  • de familie;
  • grammatica;
  • eten en drinken;
  • tijden (hoe laat is het?);
  • in de winkel;
  • in het restaurant;
  • het weer;
  • de dokter/apotheek/EHBO.





Cursus Pools voor gevorderden



Heb je de beginnerscursus afgerond of is jouw basiskennis Pools reeds op een redelijk niveau en wil je meer weten? NHA biedt je dan de mogelijkheid om jouw talenkennis op unieke wijze verder te ontwikkelen. Met de cursus Pools voor gevorderden leer je jouw taalgebruik te verbeteren (perfectioneren). Een ander doel is het vergroten van jouw woordenschat, zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor je is.

Tijdens Pools leren voor gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • het openbaar vervoer;
  • de vakantie;
  • de dokter/apotheek/EHBO;
  • het gezin;
  • uitgaan;
  • grammatica;
  • feestdagen;
  • solliciteren;
  • werken in het buitenland;
  • sporten;
  • cultuur.





Cursus Pools voor beginners + gevorderden: combi



Als je je meteen inschrijft voor de cursus “beginners + gevorderden” samen, is de totale cursusduur maar vijftien maanden. Dit komt door een overlapping van beide cursussen.


Je spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts drie maanden extra heb je dan bovendien de cursus voor gevorderden gevolgd.


Ook jij kunt in enkele maanden de taal van jouw keuze spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus



Studieduur


Cursus Pools voor Beginners



12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.




Cursus Pools voor Gevorderden



12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.




Cursus Pools voor Beginners + gevorderden: combi



15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.



Vragen?



Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf319,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Kies je niveau: beginners of gevorderden,Kies voor persoonlijke begeleiding

Algemene informatie over de cursus



Vlot Pools leren? Volg de cursus Pools van NHA


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">

Heb je plannen voor een reis naar Polen? Of heb je een zakelijke relatie met Polen of werk je veel met Poolse mensen in Nederland? Of wil je om een andere reden Pools leren? Met de cursus Pools heb je de taal opmerkelijk snel onder de knie en kun je de taal al snel lezen, begrijpen en spreken.


In Nederland wonen en werken veel mensen uit Polen. Het is dan niet verkeerd om de taal een beetje onder de knie te krijgen. Zeker wanneer je bijvoorbeeld in de uitzendbranche werkt en veel met Poolse mensen te maken krijgt. Basiskennis van de taal is dan een must. Wil jij Pools leren spreken en begrijpen? Met de cursus van NHA is dat lang niet zo moeilijk als het lijkt.




Slavische taal



Polen heeft altijd open gestaan voor culturele invloeden van buitenaf. Sommige Poolse woorden zijn van Duitse, Franse of Latijnse oorsprong en zullen je bekend in de oren klinken.


Pools is een Slavische taal en verwant aan Tsjechisch en Slowaaks. Naast het voor ons bekende alfabet heeft het Pools een aantal specifieke tekens. Stap voor stap maak je tijdens de taalcursus Pools kennis met deze typische Poolse taalaspecten.




Pools leren spreken en begrijpen



Je oefent het gebruik van de naamvallen, leert de uitspraak en de vervoeging van de werkwoorden. Je spreekvaardigheid verbetert vlot en de omvang van je woordenschat groeit snel. Voor je het weet kun je al een leuk gesprek voeren en kun je je redden in verschillende alledaagse situaties.
 


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">


"Ik kan me heel goed redden met de Poolse taal!"



Anna Zemienieki (68) volgde de cursus Pools: 
“Mijn vader was Pools, maar ik ben niet tweetalig opgevoed. Wel gingen we heel vaak naar Polen toe. Zo ben ik echt verknocht geraakt aan het land, met name aan de stad Krakau. Daarom besloot ik Pools te gaan leren.


Ik heb altijd gezegd dat ik een poos in Krakau wilde gaan wonen. Toen ik met pensioen ging, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik geboekt. Nu zit ik voor drie maanden in Krakau in een appartement midden in de stad, tussen het Rynek en het Wawel kasteel. Mijn cursus Pools van NHA heeft me heel goed geholpen. Ik loop hier alsof ik een echte Krakauer ben en kan me heel goed redden met de Poolse taal!



 
 
Verminder spanning op de werkvloer met een cursus Pools 




De cursus Pools is ook erg geschikt om te volgen wanneer je kennis van de Pools taal nodig hebt voor je werk. Met de groeiende hoeveelheid Oost-Europese arbeidsmigranten zien we een toenemende diversiteit in nationaliteiten binnen bedrijven. Hierdoor ontstaan vaak taalbarrières en cultuurverschillen die spanning op de werkvloer veroorzaken. Met een cursus Pools kun jij dit voorkomen. Het volgen van deze cursus vergroot jouw algemene inzetbaarheid en verbetert jouw sociale vaardigheden.
 


Cursus Pools voor beginners en gevorderden



De cursus Pools is te volgen voor beginners en voor gevorderden. In de beginnerscursus ga je aan de slag met onder andere het voeren van kleine gesprekken, eten bestellen, praten over het weer en natuurlijk een stuk grammatica. Wil je Pools leren voor gevorderden? Dan ga je aan de slag met situaties als het openbaar vervoer, uitgaan en vakantie. In deze cursus ga je dieper in op de grammatica en breid je je woordenschat extra uit.


Weet je zeker dat je beide cursussen wilt volgen? Kies dan meteen voor de combi cursus en ontvang een flinke korting.




Kennis opdoen met een cursus Pools



Polen is een prachtig vakantieland dat met oude steden als Krakau, Warschau en Gdansk veel te bieden heeft. Met de cursus Pools leg je gemakkelijk contact, vraag je probleemloos de weg en bestel je zonder aarzelen iets te eten.


Do widzenia! (Tot ziens!)


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
9b948 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren