Home » cursus Zweeds voor Beginners + Gevorderden

Opleiding: cursus Zweeds voor Beginners + Gevorderden

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusCursus Zweeds studieprogramma


Zweeds voor BeginnersIn deze boeiende cursus Zweeds worden op een moderne manier alleen onderwerpen behandeld die jou aanspreken. Alledaagse onderwerpen, maar ook herkenbare situaties die je in Zweden tegenkomt. In de beginnerscursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • Jezelf voorstellen en vertellen waar je vandaan komt
 • Op feestjes
 • Hoe laat is het?
 • Beschrijf je dag
 • Familie
 • Telefoneren
 • De weg vragen 
 • Op het vliegveld
 • ... en meer
Uiteraard houd je je ook bezig met het uitbreiden van je woordenschat en grammatica. Ook verbeteren je je luistervaardigheden en spreekvaardigheden.Zweeds voor Gevorderden
In de cursus Zweeds voor Gevorderden ga je aan de slag met allemaal extra onderwerpen.

 • Muziek 
 • De krant lezen
 • Politiek
 • Kanovaren in Zweden
 • Zweedse feesten en gebruiken
 • De glasfabrieken in Småland
 • ... en meer
Daarnaast zorg je voor een nóg betere spreek- en luistervaardigheid, breid je je woordenschat extra uit en krijg je beter inzicht in de grammatica. 
 


Beginners + Gevorderden = extra voordeligKies je er meteen voor om Zweeds voor Beginners én Gevorderden te volgen, dan krijg je een mooie korting op je lesgeld. 


Als je je meteen inschrijft voor de cursus Zweeds voor Beginners + Gevorderden is de totale cursusduur maar vijftien maanden. Dit komt door een overlapping van beide cursussen. Je spaart met deze combicursus een heel bedrag uit. En met slechts drie maanden extra heb je dan bovendien de cursus voor gevorderden gevolgd.


Ook jij kunt in enkele maanden de taal van jouw keuze spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.
 


Cursus Zweeds mét video's en interactieve WoordentrainingenAan de hand van video's leer jij de uitspraak van de Zweedse taal. Daarnaast bevatten de lessen woordenlijsten die je interactief kunt oefenen, waardoor je spelenderwijs de woorden leert kennen, spellen en spreken. Ook ideaal om onderweg te oefenen! 
 


Praktisch ingerichtDe cursus Zweeds van NHA levert een prima beheersing op van de alledaagse Zweedse taal. Al vrijwel meteen kun je gebruik maken van jouw praktische talenkennis. Daarom is de cursus Zweeds leren bijzonder aan te raden voor mensen die deze taal nodig hebben om zaken te doen.


Vanzelfsprekend verhoogt een ruimere talenkennis ook je vakantievreugde. Ook jij kunt binnen enkele maanden Zweeds leren spreken!

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Cursus Zweeds voor Beginners12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
Cursus Zweeds voor Gevorderden12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
Cursus Zweeds voor Beginners + gevorderden: combi15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf287.10euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Kies voor begeleiding van Zweeds docent,Met luister-& spreekoefeningen

Algemene informatie over de cursusZweeds leren? Dit is gemakkelijker dan je denkt met de cursus Zweeds


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">

Van knäckebröd tot smörgåsbord: Zweeds is een van de Scandinavische talen en vertoont stiekem toch veel overeenkomsten met het Nederlands. Wil je snel een vreemde taal onder de knie krijgen? Dan is Zweeds leren een slimme keuze. Deze cursus Zweeds geeft jou een prima basis. Start vandaag nog met Zweeds leren bij NHA!


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Leer Zweeds op ERK-niveau A2 (beginners) of B1 (gevorderden)
[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Studeer met hulp van een ervaren vakdocent
[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Inclusief gratis Taal-app


Zweden is een schitterend, zeer bosrijk land met talloze meren. Het land nodigt uit tot het maken van dagenlange trektochten. Zo’n verblijf in Zweden wordt nog aantrekkelijker als je de Zweedse taal spreekt.
 


Leer de meest gesproken Scandinavische taalZweeds is de meest gesproken Scandinavische taal en behoort samen met Noors, Deens, IJslands, Duits, Engels en Nederlands tot de Germaanse taalfamilie. De taal vertoont veel overeenkomsten met Nederlands. Zweeds leren is dus gemakkelijker dan je denkt.


Het meest kenmerkende van de Zweedse taal is natuurlijk het prachtige, ‘zangerige’ accent. Alsof je de catalogus van Ikea ten gehore brengt in een cover van Abba.


Met de cursus Zweeds en het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM krijg je snel het juiste gevoel van de karakteristieke Zweedse taal. Video's met dialogen en de handige interactieve woordentrainingen maken het leren van deze taal nog gemakkelijker!
Zweeds leren met een praktische cursusZweeds is een praktische en levendige cursus. Je leert wat je kunt zeggen in dagelijks veel voorkomende en herkenbare situaties. Aan de hand van moderne en actuele onderwerpen vergroot je gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid.


De cursus Zweeds voor Beginners is ontwikkeld op ERK-niveau A2. Met deze cursus leg je een prima basis van het Zweeds. Wil je je kennis van de Zweedse taal verder uitbreiden? Dat kan met de cursus Zweeds voor Gevorderden, die ontwikkeld is op ERK-niveau B1. 


Met de taalcursus Zweeds groeit je woordenschat verrassend vlot. Je komt al snel verder dan ‘tack’ (dankjewel), ‘hej’ (hoi) en ‘hej då’ (tot ziens).
Verbeter jouw CV met een cursus Zweeds!Is Zweden jouw favoriete reisbestemming? Dan is de cursus Zweeds een goede keuze. Maar ook wanneer je vanwege je beroep veel met Zweden te maken hebt en je kennis van de Zweedse taal nodig hebt, is de cursus Zweeds erg geschikt om te volgen. Zweeds leren is voor bepaalde functies een belangrijke aanvulling op je CV.


Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin je te maken hebt met internationale klanten en/of collega’s. Het volgen van deze cursus vergroot jouw algemene inzetbaarheid en verbetert jouw sociale vaardigheden.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Bb995 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren