Home » cursus Spaans voor Gevorderden

Opleiding: cursus Spaans voor Gevorderden

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusCursus Spaans voor beginnersTijdens de taalcursus Spaans voor beginners komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • dagelijkse omgang:
  begroeten;
  afscheid nemen;
  stellen van vragen;
  het weer;
 • toerisme;
 • het Spaanse alfabet;
 • grammatica;
 • openbaar vervoer.
 


Video’s, geluidsfragmenten en interactieve WoordentrainingenAan de hand van video’s en geluidsfragmenten leer jij de uitspraak van de Spaanse taal. Daarnaast bevatten de lessen woordenlijsten die je interactief kunt oefenen, waardoor je spelenderwijs de woorden leert kennen, spellen en spreken. Ook ideaal om onderweg te oefenen! 
 


Cursus Spaans voor gevorderdenJe hebt  de cursus Spaans voor beginners afgerond of je basiskennis Spaans is al op een redelijk niveau en je wilt meer weten. NHA biedt je dan de mogelijkheid om jouw talenkennis op unieke wijze verder te ontwikkelen.


Met de cursus Spaans voor gevorderden leer je jouw taalgebruik te verbeteren (perfectioneren). Een ander doel is het vergroten van jouw woordenschat, zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor je is.


Tijdens de cursus Spaans voor gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • telefoneren;
 • in de winkel;
 • in het restaurant/op het vliegveld;
 • het verkeer;
 • het maken van afspraken.

Cursus Spaans voor beginners + gevorderden: combiAls je je meteen inschrijft voor de cursus “beginners + gevorderden” samen, is de totale cursusduur maar vijftien maanden. Dit komt door een overlapping van beide cursussen.


Je spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts drie maanden extra heb je dan bovendien de cursus voor gevorderden gevolgd.


Ook jij kunt in enkele maanden de taal van jouw keuze spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.


 

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusHoe snel wil jij Spaans leren?


Cursus Spaans voor Beginners12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
Cursus Spaans voor Gevorderden12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
Cursus Spaans voor Beginners + gevorderden: combi15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf199,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Kies voor begeleiding van Spaans docent,Met luister-& spreekoefeningen

Algemene informatie over de cursusSpaans leren? Ontdek deze wereldtaal met een cursus Spaans van NHA


Bekijk gratis én vrijblijvend de proefles. 
De eerste stap naar Spaans leren heb jij al gezet!


 


Wil jij praktisch aan de slag met Spaans?Dat kan met deze cursus Spaans. De cursus is praktisch ingestoken. Spaans voor Beginners is ontwikkeld op ERK-niveau A2 en de cursus Spaans voor Gevorderden is ontwikkeld op ERK-niveau B1.


Door jouw kennis direct toe te passen, zul je merken dat je nog sneller Spaans leert. Ingewikkelde grammatica? Die komt alleen aan bod als het écht nodig is. Je leert wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties. Met moderne en actuele onderwerpen vergroot je gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid.


Met de thuiscursus Spaans groeit je woordenschat verrassend snel. Al na een paar lessen kun je meer dan alleen een biertje bestellen. Veel meer. Denk aan de weg vragen naar de Sagrada Família in Barcelona of een praatje maken met locals over de geschiedenis van de stad Madrid. 
[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">


"Ik kan al korte gesprekjes voeren met mijn buren uit Venezuela"Linda Buschman (60) volgt de cursus Spaans voor Beginners en Gevorderden:
"Ik werk fulltime als wetenschappelijk uitgever en ben altijd omringd door wetenschap. Om te ontspannen heb ik wat creatieve hobby’s. Om ook mijn andere hersenhelft actief te houden ben ik met de taalcursus Spaans begonnen en dat bevalt me heel goed!


Een nieuwe uitdaging voor je brein is altijd goed en het is natuurlijk ook heel leuk om je ergens in vast te bijten. Een taal leren is een perfecte manier om je brein tot het uiterste te testen en daarnaast jezelf te leren verdiepen in een ander, van personen tot culturen. Ik kan al korte gesprekjes voeren met mijn buren uit Venezuela." 


Beginner of gevorderde? Leer Spaans met NHADe cursus Spaans van NHA is opgebouwd uit een deel voor beginners en een deel voor gevorderden. Kies jij voor het complete pakket (beginners + gevorderden), dan is dit extra voordelig. Ruim 85% van de cursisten Spaans kiest deze optie.


Maar je kunt natuurlijk ook alleen de beginnerscursus kiezen, of alleen gevorderden als je al wat kennis van de taal hebt. Spaans leren spreken op het niveau dat bij jou past. Dát is NHA.


 


Zet een cursus Spaans op je CV!De cursus Spaans is ook erg geschikt om te volgen wanneer je kennis van de Spaanse taal nodig hebt voor je werk. Het is een wereldtaal, en Spaans leren is voor bepaalde functies een belangrijke aanvulling op je CV. Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin je te maken hebt met internationale klanten of collega’s. Door deze cursus Spaans te volgen vergroot je jouw algemene inzetbaarheid en verbeter je jouw sociale vaardigheden


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">


Jouw docentMijn naam is Berthel; ik ben één van de docenten van deze cursus. Na mijn studies sociale geografie (voltooid in 1979) en Spaans (voltooid in 1999) heb ik vele jaren gewerkt als docent in het middelbaar onderwijs. Het werken met de enthousiaste studenten van NHA geeft mij al jarenlang een grote voldoening.
 


Cursus Spaans: Tú hablas español!Wil je zelfverzekerd en vol vertrouwen een gesprek kunnen voeren in het Spaans? Of spreek je de taal al deels, maar wil je jouw inhoudelijke kennis weer even opfrissen? Spaans leren via NHA is de juiste stap om te zetten.


Na de cursus Spaans hoef je nooit meer te zeggen 'No hablo español’  (ik spreek geen Spaans). Want: Tú hablas español (jij spreekt Spaans)!


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
F0Ee1 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren