Home » cursus Spaans voor Gevorderden

Opleiding: cursus Spaans voor Gevorderden

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursus



Studieprogramma


De cursus Spaans voor Gevorderden helpt jou om je taalkennis van het Spaans verder te verbeteren. Tijdens de lessen ga je aan de slag met dialogen in veelvoorkomende situaties. Je leert bijvoorbeeld wat je kunt zeggen bij de dokter, de kapper of de apotheek. Ook leer je hoe je situaties in het verleden beschrijft.


Tijdens de cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • telefoneren;
  • in de winkel;
  • in het restaurant;
  • op het vliegveld;
  • het verkeer;
  • het maken van afspraken.





Ontvang je cursus 15 dagen gratis op proef




Als je je inschrijft voor de cursus Spaans voor Gevorderden krijg je jouw cursus eerst 15 dagen gratis op proef. Bevalt de cursus niet? Dan mag je deze binnen 15 dagen gewoon terugsturen. Zo ontdek je zonder risico of de cursus bij jou past!

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus



Studieduur


De cursus Spaans voor Gevorderden heeft een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

Vragen?



Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf199,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Kies voor begeleiding van Spaans docent,Met luister-& spreekoefeningen

Algemene informatie over de cursus



Spaans voor Gevorderden: leer nog beter Spaans spreken!


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">

Spreek je al een aardig woordje Spaans, maar wil je jouw kennis van deze mooie taal verbeteren? Dan is de cursus Spaans voor Gevorderden precies wat je zoekt. In 12 maanden leer jij nog beter Spaans lezen, luisteren, spreken en schrijven. Tijdens jouw volgende bezoek aan Spanje of Spaans-Amerika sta jij dus niet meer met je mond vol tanden. Schrijf je nu in en ga direct aan de slag!


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Verbeter je Spaans tot ERK-niveau B1
[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Studeer met begeleiding van een ervaren Spaans docent
[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Inclusief handige video’s, geluidsfragmenten en woordentrainingen
 


Verbeter je Spaans met NHA



Ga je binnenkort reizen in Spaans-Amerika? Werk je veel samen met Spaanstalige bedrijven of ben je gewoon gefascineerd door deze prachtige Romaanse taal? Wat jouw reden ook is om je Spaans te willen verbeteren, de cursus Spaans voor Gevorderden helpt je jouw doel te bereiken.


Stel je voor: je bent op vakantie in Spanje en je zit in een restaurant. De menukaart is volledig in het Spaans, maar jij bestelt zonder moeite een heerlijke gazpacho. Je maakt een praatje met de ober en begrijpt zelfs de grapjes van de lokale bewoners. Je zult merken dat de Spanjaarden onder de indruk zijn van jouw vermogen om de taal vloeiend te spreken en begrijpen.
 


Nooit meer met je mond vol tanden in Spanje



Met wat basiskennis van het Spaans kun je je vaak al redelijk verstaanbaar maken. Toch is het slim om je Spaans te verbeteren als je regelmatig in Spanje komt. Lang niet alle Spanjaarden spreken namelijk (goed) Engels. Maar met deze gevorderdencursus Spaans kun jij straks ook met deze mensen communiceren.


De cursus Spaans voor Gevorderden van NHA is ontwikkeld op ERK (Europees Referentiekader voor Talen) niveau B1. Het ERK is een internationaal erkend systeem dat gebruikt wordt om taalvaardigheid te beschrijven in verschillende niveaus. Het niveau B1 houdt in dat je in dagelijkse situaties goed kunt communiceren. Na afloop van deze cursus sta jij dus nooit meer met je mond vol tanden.
 


Leer eenvoudig Spaans voor Gevorderden



Tijdens de cursus Spaans voor Gevorderden ontwikkel je jouw kennis van het Spaans in je eigen tempo. Je bepaalt dus helemaal zelf hoe lang je over de cursus doet en wanneer je studeert. Ook kun je kiezen voor persoonlijke begeleiding van een ervaren Spaans docent. Jouw docent kijkt je huiswerk voor je na en je kunt bij hem of haar terecht met al je vragen over de lesstof.
 


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">


Jouw docent



Mijn naam is Berthel; ik ben één van de docenten van deze cursus. Na mijn studies sociale geografie (voltooid in 1979) en Spaans (voltooid in 1999) heb ik vele jaren gewerkt als docent in het middelbaar onderwijs. Het werken met de enthousiaste studenten van NHA geeft mij al jarenlang een grote voldoening.




 



Behaal een waardevol NHA-diploma



Heb je de cursus Spaans voor Gevorderden afgerond? Na afloop van de cursus kun je examen doen en zo een waardevol NHA-instituutsdiploma behalen. Hiermee kun je jouw taalkennis aantonen én dit diploma staat ook nog eens mooi op je CV.
 


Vraag nu een gratis proefles Spaans voor Gevorderden aan



Wil jij graag jouw kennis van het Spaans verbeteren? Zorg dat het niet bij dromen blijft en vraag vandaag nog vrijblijvend een gratis proefles aan. Zo ontdek je zonder risico of de cursus Spaans voor Gevorderden iets voor jou is.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
89Ae8 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren