Home » cursus Excel 2016

Opleiding: cursus Excel 2016

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma ExcelIn deze Excel cursus worden o.a. de volgende onderwerpen behandeld:

 • we starten met de basis functies en mogelijkheden;
 • formules en (financiële) functies;
 • modellen maken en celopmaak;
 • rekenkundige functies;
 • beveiliging en controle;
 • het gebruik van Excel als database;
 • uitkomsten van Excel-formules grafisch presenteren;
 • macro’s en andere efficiënte werkwijzen;
 • draaitabellen;
 • koppelingen met Word;
 • veel praktische oefeningen;
 • en nog veel meer boeiende functionaliteiten.
 


Na afloop van deze cursus Excel ga je de vele mogelijkheden van het programma optimaal benutten. Jij wordt het aanspreekpunt voor hulp en advies op de werkvloer, of thuis! 


 

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur Excel Cursus


De cursus Excel duurt 5 maanden bij een gemiddeld studietempo van drie uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo. 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf239,00 euro

Bijzonderheden

Kies voor Excel 2021, 2019 of 2016,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusLeer alles over het meestgebruikte spreadsheetprogramma: volg de Excel cursus!


Maak je veel berekeningen of cijferoverzichten tijdens je werk? Of wil je weten wanneer spreadsheets goed van pas komen? Microsoft Excel is veruit het meest gebruikte spreadsheetprogramma ter wereld. Wanneer je regelmatig met de computer werkt, ben je het veelzijdige programma vast al eens tegengekomen. Met de Excel cursus van NHA heb je het programma van Microsoft snel in de vingers.Bekijk gratis én vrijblijvend de proefles. 
 


Cursus Excel; ontwikkel je vaardigheden & boost je CVAls je wilt opvallen bij werkgevers, is het belangrijk om Excel onder de knie te hebben. In deze complete Excel cursus leer je verschillende vaardigheden, zoals het maken van berekeningen, grafieken, en cijferoverzichten. Ook leer je werken met formules en verwijzingen.


Grote hoeveelheden cijfermateriaal inzichtelijk maken door middel van datacrunching doe jij voortaan zonder problemen!
  


Ga praktisch aan de slagDoor direct de theorie praktisch toe te passen, leer je met deze Excel cursus efficiënt je weg binnen het programma. Aan de hand van duidelijke schermvoorbeelden en stap-voor-stapinstructies doorloop je spelenderwijs de lesstof. De lessen zijn afgestemd op de recentste software. Na de Excel cursus ben jij helemaal up-to-date.


Om de cursus Excel goed te kunnen volgen, is het van belang dat je over een computer beschikt waarop Microsoft Excel geïnstalleerd is. Via Microsoft is het mogelijk om tijdelijk een gratis proefversie van de software te downloaden.  


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">


Jouw docentMijn naam is Willie; ik ben één van de docenten van deze cursus. Mijn carrière ben ik begonnen in de commercie en ICT. In die tijd heb ik ook mijn HBO ICT behaald in deeltijd. In 2002 ben ik overgestapt naar het onderwijs en heb er geen dag spijt van gehad. Mijn passie is om mensen te helpen nieuwe dingen te leren, maar ook om zelf te leren. Net als u volg ik nog steeds trainingen, cursussen en opleidingen. 
Efficiënter leren met instructievideo's
Diverse lessen uit de Excel cursus zijn voorzien van video's. Deze video's laten je precies zien hoe je de oefenopgave van de les moet oplossen. Duidelijker en gemakkelijker dan ooit! Let wel dat deze video's alleen in de cursussen Excel 2016 en Excel 2019 worden aangeboden.  


Na het volgen van de cursus Excel heeft het programma geen geheimen meer voor je. Je gaat vol vertrouwen om met data en je kunt veel werkzaamheden efficiënter verrichten. De extra uitgebreide Excel cursus is geschikt voor beginners en gevorderden.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
5b876 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren