Home » cursus Vwo Wiskunde A

Opleiding: cursus Vwo Wiskunde A

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusProgramma


Wil jij beter worden in analyseren, meten en kansberekening? Of wil je je kennis van statistiek vergroten? Dan past de cursus Wiskunde A VWO goed bij jou!


Je leert in deze cursus bijvoorbeeld werken met de driehoek van Pascal om telproblemen op te lossen. Aan het eind van de cursus Wiskunde A kun jij overweg met verschillende soorten functies, grafieken en formules. Ook leer je hoe je jouw grafische rekenmachine gebruikt om vergelijkingen op te lossen.


Verder komen in de Wiskunde A cursus onderwerpen aan bod zoals:

grafieken en formules
intervallen en richtingscoëfficiënt
groei en gebroken vergelijkingen
kansen, combinaties en toevalsvariabelen
goniometrische functies
differentiëren
lineair interpoleren en extrapoleren

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Kosten van de cursus

Vanaf287.10euro

Bijzonderheden

Lesstof + Examentraining,Begeleiding van Wiskunde docent,Erkend door ministerie van onderwijs

Algemene informatie over de cursusHaal je officiële VWO Wiskunde A certificaat


Complete lesstof + examentraining voor het staatsexamenWil jij leren hoe je wiskunde kunt toepassen in de wereld om je heen? Kies dan voor de cursus VWO Wiskunde A. Bij het vak Wiskunde A verdiep je je in algebra, statistiek, kansberekening en meer. Je leert dus onder andere hoe je problemen oplost met cijfers en sommen en hoe je voorspellingen berekent. Met de Wiskunde A cursus van NHA bereid jij je voor op het officiële staatsexamen.


Wil jij leren uitrekenen hoe groot of klein - statistisch gezien - de kans is dat een gevangene onterecht vastzit? Of bepalen hoeveel verschillende opstellingen er mogelijk zijn in een voetbalelftal? Met deze Wiskunde A VWO cursus leer je dit soort vraagstukken op te lossen.
 


Behaal je officiële Wiskunde A VWO certificaatDe inhoud van deze Wiskunde A cursus is geheel in lijn met de exameneisen voor het officiële staatsexamen Wiskunde A en is dus net zo waardevol als dag- of avondonderwijs. Na afloop van de cursus ben jij perfect voorbereid voor je examen.


Ook worden de lessen in deze cursus elk jaar afgestemd op de meest actuele exameneisen. Jouw lesmateriaal sluit dus altijd aan bij het meest recente examenprogramma.
 


Wiskunde A cursus mét examentraining en docentbegeleidingOf je deze Wiskunde A cursus nou volgt uit interesse of om je voor te bereiden op je examen, je staat er bij NHA nooit alleen voor! Jouw persoonlijke docent staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden als je er zelf even niet uitkomt. Dat maakt studeren een stuk prettiger! Ook kijkt jouw docent je huiswerk voor je na. 


Wil je jouw staatsexamen VWO Wiskunde A behalen? Deze cursus is inclusief examentraining zodat jij je optimaal kunt voorbereiden en je zelfverzekerd naar je examen gaat!  
 


VWO Wiskunde A: van grafiek tot algebraWiskunde A helpt je om problemen in de maatschappij op te lossen. Je leert hoe je aan de werkelijkheid ontleende problemen doorgrondt en oplost met wiskunde. Dit doe je bijvoorbeeld met lineaire formules, de stelling van Pythagoras en kansverdelingstabellen.


Enkele onderwerpen die in de cursus Wiskunde A VWO aan bod komen zijn:

tellen en kansrekening
binomiale kansverdelingen
verbanden
toetsen van hypothesen
exponentiële en logaritmische functies


Voor de cursus Wiskunde A heb je een grafische rekenmachine nodig.
 


Doe examen en haal je Wiskunde A VWO certificaatHeb jij de VWO Wiskunde A cursus afgerond? Dan kun je deelnemen aan het officiële examen bij DUO. Voor het Wiskunde A VWO staatsexamen leg je een centraal examen (schriftelijk) en een college-examen (mondeling) af.


Na afloop van deze cursus heb jij de wiskundige kennis opgedaan die voor veel vervolgopleidingen wordt gevraagd. Zo heb je toegang tot verschillende vervolgopleidingen in het HBO en WO.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
96B7C Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren