Home » cursus Thai voor Beginners + Gevorderden

Opleiding: cursus Thai voor Beginners + Gevorderden

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Thaise taal


Thai voor beginnersTijdens de cursus Thais  voor beginners komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • de grondbeginselen van het Thai;
 • vragen en antwoorden;
 • even voorstellen;
 • grammatica;
 • in het restaurant;
 • het verkeer;
 • uitgaan.

Thai voor gevorderdenJe hebt de cursus Thais voor beginners afgerond of jouw basiskennis Thai is reeds op een redelijk niveau en je wilt meer weten. NHA biedt je dan de mogelijkheid om jouw talenkennis op unieke wijze verder te ontwikkelen. Met de cursus Thai voor gevorderden verbetert en perfectioneer je jouw taalgebruik. Tevens worden jouw woordenschat en idioom flink uitgebreid, zodat uiteindelijk geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor je is.

Tijdens de cursus Thais voor gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • het park;
 • uitgaan;
 • diefstal;
 • grammatica;
 • eten en drinken;
 • de stad;
 • vrienden;
 • liefde;
 • feesten en gebruiken.

Thais leren voor beginners + gevorderden: combiAls je je meteen inschrijft voor de cursus "beginners + gevorderden" samen, is de totale cursusduur maar vijftien maanden. Dit komt door een overlapping van beide cursussen.


Je spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts drie maanden extra heb je dan bovendien de cursus voor gevorderden gevolgd.


Ook jij kunt in enkele maanden Thais leren spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Cursus Thai voor Beginners12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
Cursus Thai voor Gevorderden12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
Cursus Thai voor Beginners + gevorderden: combi15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf319,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Kies voor begeleiding van Thai docent,Met luister-& spreekoefeningen

Algemene informatie over de cursusThais leren: ga praktische aan de slag met de cursus Thai


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">

Thais leren? Lijkt moeilijk, valt best mee. Na de cursus Thai voer je al snel een gesprek en maak je gemakkelijk contact met de vriendelijke bevolking van Thailand. Deze taalcursus geeft jou een uitstekende basis!


Thailand is een van de populairste vakantielanden in Azië. Niet zo verwonderlijk, Thailand is een adembenemend mooi land dat veel te bieden heeft. Uitgestrekte jungle, prachtige tropische eilanden, mystieke tempels en de altijd bruisende metropool Bangkok.
Contacten leggen in de Thaise taalDankzij de vriendelijke bevolking staat Thailand bekend als ‘het land van de glimlach’. Lijkt het je leuk om echt in gesprek te komen met de gastvrije Thai? Met de taalcursus Thai leer je snel hoe je goed kunt communiceren in het Thais.


De Thaise taal lijkt best ingewikkeld, maar met het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM heb je Thais snel in je systeem. De grammatica is betrekkelijk eenvoudig en je krijgt in de cursus Thai helder uitleg over de manier waarop je specifieke Thaise woorden in zinsverband gebruikt.
 


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">


"Ik ben erg blij met de feedback van mijn docente"Ton de Ridder (67) volgt de cursus Thai voor Beginners:
"Ik begon aan deze cursus om het Thai nu eens goed onder handen te nemen. Een certificaat behalen leek me daarbij een leuk streven. De lesstof wordt gestructureerd aangeboden met een goede opbouw. In de cursus wordt ook veel aandacht besteed aan de Thaise cultuur en het idioom.


Tot en met les 26 ben ik met veel plezier samen opgegaan met een studiemaatje. Ook ben ik erg blij met de feedback van mijn docente. Af en toe prijst ze mijn doorzettingsvermogen, dat motiveert mij om door te gaan. Inmiddels heb ik de cursus dan ook bijna afgerond!" Thais leren sprekenThai is een zogenaamde toontaal. Dit betekent dat een woord een andere betekenis krijgt wanneer je het op een andere toonhoogte uitspreekt. De Thaise vocabulaire krijgt zo een extra dimensie. Het is even wennen, maar de compacte thuisstudie maakt Thais leren wel extra leuk en uitdagend.


We kunnen ons voorstellen dat je graag begeleiding wilt bij het leren van de Thaise taal. Hier kun je voor kiezen wanneer je de cursus via NHA volgt. Je krijgt dan een persoonlijke vakdocent toegewezen die jouw huiswerkopdrachten controleert, en vervolgens feedback geeft. Ook kun je bij je docent terecht wanneer je vragen hebt. Dit maakt een cursus Thai bij NHA zeker de juiste keuze!
 


Gebruik Thais in alledaagse situatiesIn de cursus Thai komen alle facetten van de Thaise taal aan bod. De nadruk ligt op het praktische gebruik. Je oefent op de juiste uitspraak en je vergroot vlot je woordenschat.
 


Cursus Thai: ook geschikt voor je werkDe cursus Thai is een goede keuze wanneer Thailand je favoriete reisbestemming is. Ook wanneer je beroepshalve met Thailand en Thaise bedrijven te maken krijgt en je dus kennis van de Thaise taal nodig hebt voor je werk is de cursus Thai erg geschikt om te volgen. Thais leren is voor bepaalde functies een belangrijke aanvulling op je CV.


Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin je te maken hebt met internationale klanten en/of collega’s. Door deze cursus te volgen vergroot je jouw algemene inzetbaarheid en verbeter je jouw sociale vaardigheden.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
47072 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren