Home » cursus Portugees voor Gevorderden

Opleiding: cursus Portugees voor Gevorderden

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursus



Studieprogramma


Wil je jouw kennis van het Portugees naar een hoger niveau tillen? De cursus Portugees voor Gevorderden helpt je om jouw woordenschat te vergroten, je uitspraak te verbeteren en nog meer te leren over de Portugese taal.
 


Verdiep je in echte situaties



Tijdens de cursus leef je je in in allerlei herkenbare situaties. Met dialogen, video’s en geluidsfragmenten ontdek je wat kunt zeggen in verschillende contexten. Zo bereiden we je bijvoorbeeld voor op gesprekken bij de tandarts, op het politiebureau en op de markt.


De volgende onderwerpen komen onder andere in de cursus aan bod:

  • telefoneren
  • het restaurant
  • boodschappen doen
  • eten/drinken/koken
  • grammatica
  • aangifte doen
  • cultuur
  • muziek
  • de dokter/apotheek/EHBO
  • brieven schrijven




Tijdens de cursus oefen je niet alleen met spreken en luisteren, maar werk je ook aan je lees- en schrijfvaardigheid. Zo kun je jouw Portugees op alle vlakken verbeteren. Ook is er in de cursus aandacht voor het culturele aspect van de taal.


 
15 dagen gratis proefstuderen




Wil je zelf ontdekken of deze gevorderdencursus Portugees bij jou past? Schrijf je dan nu in en ontvang je cursus 15 dagen gratis op proef. Voldoet de cursus toch niet helemaal aan je verwachtingen? Dan mag je hem zonder problemen terugsturen. Zo kun je vrijblijvend en zonder risico ervaren of de cursus iets voor jou is.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus



Studieduur


De cursus Portugees voor Gevorderden heeft een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

Vragen?



Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf199,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Kies voor begeleiding van Portugees docent,Met luister-& spreekoefeningen

Algemene informatie over de cursus



Portugees voor Gevorderden: leer nog beter Portugees


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">

Beheers jij de basis van het Portugees en wil je jouw taalvaardigheid graag verbeteren? Wil je nog meer Portugese woorden leren en je uitspraak perfectioneren? De cursus Portugees voor Gevorderden helpt je hierbij! Al in 12 maanden leer jij nog beter Portugees spreken, schrijven, lezen en verstaan.


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Verbeter je Portugees tot ERK-niveau B2
[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Studeer met begeleiding van een ervaren Portugees docent
[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Oefen met handige video’s, geluidsfragmenten en woordentrainingen


Ga je graag op vakantie naar Portugal? Moet je op zakelijk gebied contacten met Portugal onderhouden of ben je gewoon geïnteresseerd in de taal en cultuur van dit land? Kennis van de Portugese taal zal je zeker van pas komen, niet alleen in Portugal maar natuurlijk ook in Brazilië.
 


Portugees cursus speciaal voor gevorderden



Deze cursus is speciaal bedoeld voor mensen die al een basiskennis van het Portugees hebben. De cursus Portugees voor Gevorderden helpt je om jouw taalvaardigheid te verbeteren. Je leert nog meer woorden, zinnen en uitdrukkingen en verbetert je uitspraak. Zo zul je al snel nog beter met Portugezen en Brazilianen kunnen communiceren.
 


Leer Portugees spreken met de locals



Wil je leren hoe je zelfverzekerd een heerlijke pastel de nata bestelt in Lissabon? Of wil je aan de locals vragen hoe je het snelste bij de rivier de Douro komt? Met de cursus Portugees voor Gevorderden is dat voor jou geen probleem. Jij kunt straks ook met Portugezen en Brazilianen praten die geen Engels spreken! Zij zullen onder de indruk zijn van jouw kennis van hun moedertaal.
 


Ontwikkel je Portugees tot ERK-niveau B2



De cursus Portugees voor Gevorderden van NHA is ontwikkeld op ERK (Europees Referentiekader voor Talen) niveau B2. Het ERK is een taalnorm die in heel Europa en daarbuiten erkend en gebruikt wordt om niveaus van taalvaardigheid te beschrijven. Het niveau B2 houdt in dat je je na afloop van de cursus al prima kunt redden in de meeste situaties.
 


Flexibel Portugees leren met NHA



Met een cursus van NHA werk je op een laagdrempelige manier aan je taalvaardigheid. Je bepaalt zelf je studietempo en kunt zelf kiezen waar en wanneer je studeert. Zo kun je een cursus Portugees voor Gevorderden makkelijk combineren met je baan, gezin of andere bezigheden. Al met een paar uur studie per week zul je merken dat jouw kennis van het Portugees snel toeneemt.


Wil je graag wat hulp bij jouw taalcursus? Je kunt ervoor kiezen om de cursus Portugees voor Gevorderden te volgen met persoonlijke begeleiding van een ervaren Portugees docent. Jouw docent helpt je als je even vastloopt en kijkt je huiswerk voor je na. Je staat er dus nooit alleen voor.
 


Praktisch en snel Portugees leren



Het studiemateriaal van de cursus Portugees voor Gevorderden is speciaal ontwikkeld om jou te helpen je Portugees snel te verbeteren. In de lessen oefen je met echte situaties uit het dagelijks leven. Je leert nuttige uitdrukkingen die je kunt gebruiken in gesprekken.


Deze praktische cursus bevat veel handige video’s en geluidsfragmenten die je helpen bij de uitspraak. En met de interactieve woordentrainingen kun je gemakkelijk jouw kennis testen.


Na afloop van de cursus kun je examen doen om een waardevol NHA-diploma te behalen. Met dit diploma kun je jouw kennis van het Portugees aantonen. Ook staat een diploma natuurlijk altijd mooi op jouw cv.
 


Aan de slag met jouw gratis proefles



Wil jij werk maken van jouw droom om nog beter Portugees te leren? Stel niet langer uit en start vandaag nog met jouw gratis proefles Portugees voor Gevorderden. Zo kun je zonder risico zelf ervaren of de cursus bij jou past.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Bc754 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren