Home » cursus Portugees voor Gevorderden

Opleiding: cursus Portugees voor Gevorderden

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Portugees


Portugees voor BeginnersTijdens de cursus Portugees voor Beginners komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • het voeren van gesprekken:
  begroeten;
  afscheid nemen;
 • schrijven (van brieven/ansichtkaarten);
 • in de winkel;
 • grammatica;
 • het openbaar vervoer;
 • het weer;
 • het vliegveld;
 • de auto;
 • de familie.

Portugees voor GevorderdenHeb je de cursus Portugees voor Beginners afgerond? Of is jouw basiskennis Portugees al op een redelijk niveau en wil je meer weten? NHA biedt je de mogelijkheid om jouw talenkennis verder te ontwikkelen.


Met de cursus Portugees voor Gevorderden leer je jouw taalgebruik te verbeteren (perfectioneren). Een ander doel is het vergroten van jouw woordenschat, zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor je is.


Tijdens de cursus Portugees voor Gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • telefoneren;
 • het restaurant;
 • boodschappen doen;
 • eten/drinken/koken;
 • grammatica;
 • aangifte doen;
 • cultuur;
 • muziek;
 • de dokter/apotheek/EHBO;
 • brieven schrijven.

Portugees voor Beginners + Gevorderden: combiAls je je meteen inschrijft voor de cursus “beginners + gevorderden” samen, is de totale cursusduur maar vijftien maanden. Dit komt door een overlapping van beide cursussen.


Je spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts drie maanden extra heb je dan bovendien de cursus voor gevorderden gevolgd.


Ook jij kunt in enkele maanden de taal van jouw keuze spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.
Video's, geluidsfragmenten en interactieve woordentrainingenAan de hand van video's en geluidsfragmenten leer jij de uitspraak van de Portugese taal. Daarnaast bevat een deel van de lessen woordenlijsten die je interactief kunt oefenen, waardoor je spelenderwijs de woorden leert kennen, spellen en spreken. Ook ideaal om onderweg te oefenen! 

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Cursus Portugees voor Beginners12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
Cursus Portugees voor Gevorderden12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
Cursus Portugees voor Beginners + gevorderden: combi15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf199,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Kies voor begeleiding van Portugees docent,Met luister-& spreekoefeningen

Algemene informatie over de cursusLeer de taal van Portugal en Brazilië: volg de cursus Portugees


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">

Is het jouw droom om Portugees te leren? Met een taalcursus Portugees sla je twee vliegen in één klap: je kunt zowel in Portugal als in Brazilië een goed gesprek aanknopen met de gastvrije bevolking. Start vandaag nog en ga direct aan de slag met Portugees leren!


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Leer Portugees op ERK-niveau A2 (beginners) of B2 (gevorderden)
[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Studeer met hulp van een ervaren vakdocent
[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Inclusief video's, woordentrainingen en geluidsfragmenten


Portugal is een fantastisch vakantieland en een belangrijke handelspartner van veel Nederlandse bedrijven. De laatste jaren is de handel met Portugese bedrijven sterk toegenomen. De taal begrijpen en spreken is echt een must.
Leg contact met de PortugezenPortugezen staan bekend om hun gastvrijheid. Dat merk je wanneer je dit zonnige land bezoekt. De Portugezen praten graag en vaak over hun cultuur en gebruiken. Wat is het dan leuk als je de taal spreekt. Je maakt gemakkelijker contact en je geniet nog veel meer van de fantastische verhalen.
 


Leer Portugees en kies zelf je niveauSpreek je nog helemaal geen Portugees? In de cursus Portugees voor Beginners start je vanaf de basis en leer je de taal stap voor stap. Deze cursus is ontwikkeld op ERK-niveau A2.


Heb je al basiskennis van het Portugees, maar wil je meer leren? De gevorderdencursus is ontwikkeld op ERK-niveau B2. Na afloop van deze cursus kun jij je dus prima redden in allerlei situaties.
 


Ontdek ook het Portugees van BraziliëBrazilianen spreken ook Portugees. Hun taal wijkt iets af van het Europese Portugees, maar is met de cursus Portugees prima te begrijpen. Het verschil beperkt zich tot een aantal typische woorden en uitdrukkingen.
 


Eenvoudig Portugees lerenPortugees lijkt misschien moeilijk omdat er weinig bekende klanken in zitten. Toch valt het mee. Door middel van het unieke en beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM heb je de Portugese taal snel onder de knie.


Ook vind je in deze cursus Portugees interactieve woordentrainingenvideo’s en geluidsfragmenten. Daardoor krijg jij de taal nog sneller onder de knie! Je zult zien dat je woordenschat verrassend snel groeit. Al na de eerste lessen kom je veel verder dan 'bom dia’ en 'obrigada'.
 


Verbeter je CV met een cursus PortugeesDe cursus Portugees is ook erg geschikt om te volgen wanneer je kennis van de Portugese taal nodig hebt voor je werk. Het is een wereldtaal, en Portugees leren is voor bepaalde functies een belangrijke aanvulling op je CV.


Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin je te maken hebt met internationale klanten en/of collega’s. Door deze cursus te volgen vergroot je jouw algemene inzetbaarheid en verbeter je jouw sociale vaardigheden. 
 


Aan de slag met grammatica in de cursus PortugeesPortugees is een praktische en levendige cursus. De grammatica blijft eenvoudig en toegankelijk. Je leert wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties. Aan de hand van moderne en actuele onderwerpen vergroot je gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid.


Met de cursus Portugees neemt je woordenschat al snel toe. Schrijf je nu in en ga direct aan de slag met Portugees leren! 


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
84A65 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren