Home » cursus Arabisch voor Gevorderden

Opleiding: cursus Arabisch voor Gevorderden

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma


In de cursus Arabisch voor Gevorderden breid je jouw kennis van het Arabisch uit door je in te leven in herkenbare situaties. Je leert bijvoorbeeld wat je kunt zeggen op het politiebureau of bij de apotheek.


De lessen in deze cursus zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen zoals woordenlijsten, teksten, geluidsfragmenten en uitleg over de grammatica. Ook vind je in de cursus oefenopgaven en huiswerkopdrachten om te testen of je de stof begrepen hebt.


Enkele grammaticale onderwerpen die bij Arabisch voor Gevorderden aan bod komen zijn:

kleuren
naamvallen
voorzetsels
Arabische cijfers
voorwaardelijke zinnen
het naamwoord van instrument en van plaats
de diptoten
voegwoorden van tijd
 


15 dagen gratis op proefWil je zelf ervaren of Arabisch voor Gevorderden iets voor jou is? Schrijf je snel in en ontvang de cursus 15 dagen gratis op proef!


Je ontdekt zo vrijblijvend en zonder risico of de cursus bij je past. Bevalt het toch niet helemaal? Dan mag je jouw cursus gewoon weer terugsturen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


De cursus Arabisch voor Gevorderden heeft een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf199,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Kies voor begeleiding van Arabisch docent,Met luister-& spreekoefeningen

Algemene informatie over de cursusArabisch voor Gevorderden: verbeter jouw kennis van het Arabisch


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">

Heb je de basis van het Arabisch al onder de knie en wil je graag meer leren? De cursus Arabisch voor Gevorderden helpt jou om je taalvaardigheid nog verder te ontwikkelen. En je hoeft dit niet alleen te doen, je kunt namelijk kiezen voor de hulp van een ervaren vakdocent. Schrijf je nu in en ontvang de cursus 15 dagen gratis op proef!


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Leer Arabisch op ERK-niveau B1
[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Kies voor begeleiding van een ervaren vakdocent
[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Inclusief handige gratis Taal-app


Ga je binnenkort op reis naar een Arabischtalig land? Ga je in het buitenland studeren of heb je kennis van het Arabisch nodig voor je werk? Wat jouw reden ook is, de cursus Arabisch voor Gevorderden van NHA helpt je om jouw kennis van de Arabische taal te verbeteren. De cursus is namelijk ontwikkeld op ERK-niveau B1.


 
Leer nog beter Arabisch spreken
Met wat basiskennis van het Arabisch kom je in veel Arabische landen al een heel eind. Maar wil je je echt goed kunnen redden in het Midden-Oosten? Dan is het slim om je taalkennis verder te ontwikkelen.


In deze cursus verbeter je jouw taalvaardigheid met behulp van verschillende onderwerpen. Je vergroot je woordenschat en breidt je kennis van de grammatica uit. Ook oefen je met lezen, schrijven, luisteren en spreken. Zo kun jij je na afloop van de cursus in allerlei situaties redden!


 
Van Marokko tot Oman
In de cursus Arabisch voor Gevorderden leer je, net als in onze beginnerscursus, het Modern Standaard Arabisch (MSA). Dit is een gestandaardiseerde en officiële vorm van het Arabisch die wordt gebruikt in formele situaties, media en literatuur in de hele Arabische wereld. Je kunt je er dus verstaanbaar mee maken van Marokko tot Oman.
 


Verbeter je Arabisch met persoonlijke begeleidingBen je bang dat Arabisch leren te moeilijk voor je is? Bij NHA kun je ervoor kiezen om te studeren met persoonlijke begeleiding van een ervaren vakdocent. Heb je een vraag over de grammatica? Dan kun je die gewoon aan jouw docent stellen. Ook kijkt je docent jouw huiswerk voor je na.


Wil je Arabisch voor Gevorderden liever als zelfstudie volgen? Dat kan natuurlijk ook. In beide gevallen studeer je volledig in je eigen tempo. Je bepaalt dus helemaal zelf wanneer je studeert.
 


Gratis proefles Arabisch voor Gevorderden volgen?Het Arabisch is een fascinerende taal die in veel landen in het Midden-Oosten wordt gesproken. Droom jij ervan om met de Arabieren te kunnen praten in hun eigen taal? Dan is dit jouw kans om je taalkennis te verbeteren. Vraag nu vrijblijvend de gratis proefles aan voor Arabisch voor Gevorderden.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
94F3C Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren