Home » cursus Arabisch voor Beginners + Gevorderden

Opleiding: cursus Arabisch voor Beginners + Gevorderden

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma ArabischCursus Arabisch voor beginnersTijdens de cursus Arabisch voor beginners komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • het Arabische schrift;
 • in het vliegtuig;
 • bij de ambassade;
 • grammatica;
 • boodschappen doen;
 • in het postkantoor.

Cursus Arabisch voor gevorderdenJe hebt de cursus Arabisch voor beginners afgerond of jouw basiskennis Arabisch is reeds op een redelijk niveau en je wilt meer weten. NHA biedt je dan de mogelijkheid om jouw talenkennis op unieke wijze verder te ontwikkelen. Met de cursus Arabisch voor gevorderden leerje je taalgebruik te verbeteren (perfectioneren). Een ander doel is het vergroten van jouw woordenschat, zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor je is.

Tijdens de cursus Arabisch voor gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • in het restaurant;
 • grammatica;
 • in het hotel;
 • bij de dokter;
 • vragen naar de tijd/dag/datum;
 • bij de politie.

Cursus Arabisch voor beginners +gevorderden: combiAls je je meteen inschrijft voor de cursus “beginners + gevorderden” samen, is de totale cursusduur maar vijftien maanden. Dit komt door een overlapping van beide cursussen. Je spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts drie maanden extra heb je dan bovendien de cursus voor gevorderden gevolgd. Ook jij kunt in enkele maanden de taal van jouw keuze spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur Arabisch


Cursus Arabisch voor Beginners12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
Cursus Arabisch voor Gevorderden12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
Cursus Arabisch voor Beginners + gevorderden: combi15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf319,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Kies voor begeleiding van Arabisch docent,Met luister-& spreekoefeningen

Algemene informatie over de cursusCursus Arabisch: leer een veelgesproken taal! 


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">

Arabisch leren? Goed plan. Tijd voor een cursus Arabisch! Naast Spaans en Engels is ook Arabisch een echte wereldtaal. In Nederland wonen ook veel Arabisch sprekende mensen. Deze taal kan goed van pas komen tijdens zakelijke reizen en vakanties. De cursus Arabisch is een goede stap om in het Arabisch te communiceren. 
[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">  
Leer Arabisch op ERK-niveau A1 (beginners) of B1 (gevorderden)
[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Leer in slechts 12 maanden een wereldtaal 
[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   
5 jaar toegang tot de gratis mobiele Taal-app 

Wil jij de Arabische taal leren? Je kiest bij NHA je eigen niveau. De cursus Arabisch voor Beginners is ontwikkeld op ERK-niveau A1 en de cursus voor Gevorderden is ontwikkeld op ERK-niveau B1. Kies je voor de combinatiecursus? Dan word je vanaf de basis opgeleid tot niveau B1. 
  


Cursus Arabisch voor werk en hobbyDe cursus Arabisch is ook erg geschikt om te volgen wanneer je kennis van de Arabische taal nodig hebt voor je carrière. In Nederland wonen inmiddels zo’n 300.000 mensen die uit een land komen waar Arabisch de voertaal is. Daarom is er veel vraag naar mensen die deze taal beheersen.


Spreek je goed Arabisch, dan kun je bijvoorbeeld aan het werk in een ziekenhuis, bij de politie en bij andere medische of maatschappelijke instellingen. Ook de reis- en horecabranche en verschillende multinationals zoeken voortdurend Arabisch sprekende collega’s. Door deze cursus te volgen vergroot je jouw algemene inzetbaarheid en verbeter je jouw sociale vaardigheden.  
Bekijk de video en ontdek hoe Els haar kennis van het Arabisch gebruikt om met haar pleegdochter te communiceren.
 Modern Standaard Arabisch lerenZoals veel andere talen, kent Arabisch ook tal van dialecten. In de cursus Arabisch leer je het Moderne Standaard Arabisch (MSA).


De officiële taal MSA gebruik je voor alle formele zaken, zoals boeken, kranten, nieuwsberichten en televisie-uitzendingen. Wanneer je de officiële taal beheerst, kun je prima uit de voeten.
Waar spreken ze Arabisch?Waarschijnlijk weet je het al, maar toch: Arabisch is de belangrijkste taal in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Je kunt met deze taal terecht in landen als: Algerije, Bahrein, Egypte, Irak, Jemen, Jordanië, Koeweit, Libanon, Libië, Marokko, Mauritanië, Oman, Palestina, Qatar, Saoedi-Arabië, Soedan, Syrië, Tunesië en de Verenigde Arabische Emiraten.


Ook buiten deze landsgrenzen spreken mensen volop Arabisch. Denk bijvoorbeeld aan minderheden in Iran, bepaalde Centraal-Aziatische landen en de Afrikaanse landen Tsjaad en Nigeria.


 


Leer van rechts naar links lezenKennismaken met die vreemde tekens? Zelf ervaren hoe het is om van rechts naar links te lezen? Start met de cursus Arabisch en ontdek zelf hoe boeiend de taal is.


Je ontvangt ook een stickervel voor je toetsenbord met de Arabische tekens bij deze taalcursus. Deze is zowel voor Qwerty als Azerty toetsenborden te gebruiken. Zo is ook je typevaardigheid van het Arabisch eenvoudiger te leren. 


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
AfFdD Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren