Home » cursus Nieuwgrieks voor Gevorderden

Opleiding: cursus Nieuwgrieks voor Gevorderden

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursus



Studieprogramma


Grieks (Nieuwgrieks) voor gevorderden



Heb je al een goede basiskennis van het Grieks? Bij NHA kun je je kennis verder uitbreiden met de cursus Grieks voor Gevorderden. In deze cursus leer je je taalgebruik te verfijnen en je woordenschat te vergroten, zodat je moeiteloos kunt communiceren in gesprekken, boeken kunt lezen en krantenartikelen kunt begrijpen.


In de cursus Grieks voor Gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • in het hotel;
  • in de winkel;
  • grammatica;
  • het openbaar vervoer;
  • Athene;
  • het dorp;
  • de kerk.





Video’s, geluidsfragmenten en interactieve woordentrainingen



Met handige video’s en geluidsfragmenten leer jij de uitspraak van de Griekse taal. Daarnaast bevatten de lessen woordenlijsten die je interactief kunt oefenen. Zo leer je spelenderwijs de woorden kennen, spellen en spreken. Ook ideaal om onderweg te oefenen!  

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus



Studieduur


De cursus Grieks voor Gevorderden heeft een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

Vragen?



Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf199,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Kies voor begeleiding van Grieks docent,Met luister-& spreekoefeningen

Algemene informatie over de cursus



Grieks voor Gevorderden: verdiep je in de taal van de oudheid


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">

Heb jij de basis van het (Nieuw)Grieks al onder de knie en ben je klaar om je taalkennis verder uit te breiden? Droom je ervan om vloeiend Grieks te spreken, volledige gesprekken te voeren en de rijke Griekse literatuur te lezen in de originele taal? De cursus Grieks voor Gevorderden helpt je om je Grieks verder te ontwikkelen.


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">  Verbeter je Grieks tot ERK-niveau B1


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">  Studeer met begeleiding van een ervaren Grieks docent


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">  Inclusief handige gratis Taal-app


 


Til je Grieks naar een hoger niveau



Deze cursus is speciaal ontworpen voor wie al enige kennis van het Grieks heeft en zich verder wil ontwikkelen. Je hebt de basis onder de knie, nu is het tijd om je vaardigheden te verfijnen en je Grieks echt naar een hoger niveau te tillen.


Tijdens de lessen breid je je woordenschat uit met ingewikkelde woorden en uitdrukkingen, leer je de details van de grammatica en werk je aan je spreek- en schrijfvaardigheden. Je zult niet alleen beter worden in het voeren van gesprekken, maar ook in het begrijpen van diepgaande teksten en culturele nuances.


 


Grieks leren: meer dan de taal



Grieks leren is zoveel meer dan alleen woorden en zinnen. Het geeft je toegang tot een rijke cultuur vol geschiedenis, literatuur en tradities. Of je nu oude teksten wilt lezen, moderne Griekse poëzie wilt begrijpen, of gewoon beter wilt communiceren in het Grieks – met deze cursus krijg je alles wat je nodig hebt.


Stel je voor dat je Griekse vrienden kunt verrassen met je kennis van hun taal, of dat je je vakantie in Griekenland op een volledig nieuw niveau ervaart doordat je de taal beheerst. Je zult merken dat je Grieks spreken niet alleen makkelijker wordt, maar ook dat je meer plezier beleeft aan het leren van deze prachtige taal.


 


Verbeter je Grieks met NHA



In de cursus Grieks voor Gevorderden werk je op een ontspannen en interactieve manier aan het perfectioneren van je Grieks. Je gaat aan de slag met opdrachten, leert de taal in context en oefent met herkenbare gesprekken. Of je nu een paar uur per week studeert of intensiever aan de slag gaat, je zult snel merken dat je vooruitgang boekt.


De cursus Grieks voor Gevorderden van NHA is ontwikkeld op ERK (Europees Referentiekader voor Talen) niveau B1. Het ERK is een internationaal erkend systeem dat gebruikt wordt om taalvaardigheid te beschrijven in verschillende niveaus. Het niveau B1 houdt in dat je in dagelijkse situaties goed kunt communiceren.


 


Ontdek de volledige Griekse taal



Ben je klaar om je Grieks naar een hoger niveau te tillen? Start vandaag nog met de cursus Grieks voor Gevorderden en ervaar hoe het voelt om in de lokale taverna je bestelling in het Grieks door te geven. Geen standaardzinnen meer – je leert Grieks zoals de locals het spreken. Ontdek de taal van filosofen en dichters!


Schrijf je vandaag nog in voor Grieks voor Gevorderden en zet de volgende stap in jouw ontwikkeling.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
1018F Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren