Home » cursus Gitaar Extra Uitgebreid

Opleiding: cursus Gitaar Extra Uitgebreid

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursus



Programma Gitaarcursus


In de online gitaarles van NHA leer je alles wat je als beginnend gitarist moet weten:

  • leren spelen van noten;
  • akkoorden in de eerste positie;
  • muziektheorie;
  • 3-snarige en 6-snarige akkoorden;
  • stemmen;
  • spelen van popsongs;
  • tirando- en apoyandoaanslag;
  • tweestemmig gitaarspel;
  • opspannen van nieuwe snaren;
  • dynamische tekens;
  • geschiedenis van de gitaarmuziek;
  • toonladders.





De praktische en speelse opzet van deze unieke gitaarcursus laten je verbaasd staan van jouw eigen muzikale talent. Na 8 weken speel je al heel wat melodieën op jouw gitaar.
 


Unieke oefeningen met een echt orkest



Bij de cursus Gitaar horen ook luisteroefeningen (geluidsbestanden). De stof die in een les wordt behandeld, wordt in deze oefeningen ten gehore gebracht. Diverse muzikanten spelen een melodie eerst voor, jij speelt deze na, en vervolgens speel je samen.


Helemaal leuk wordt het als je samen met de topmusici op deze geluidsbestanden een compleet orkest vormt! Jij speelt gitaar, terwijl zij de overige instrumenten voor hun rekening nemen. Leuk en leerzaam tegelijk! Je leert zo al vanaf het begin gitaar te spelen in groepsverband.
 


Gitaar leren spelen middels digitale geluidsbestanden



De lessen zijn voorzien van luister- en speeloefeningen. De geluidsbestanden vind je digitaal terug in jouw online leeromgeving Plaza. Je kunt deze geluidsbestanden afspelen op je computer of tablet of kopiëren naar jouw smartphone. 


 


Gitaar EXTRA UITGEBREID



Ben je een echte liefhebber dan kun je je ook meteen inschrijven voor de cursus Gitaar EXTRA UITGEBREID. Deze bevat 72 lessen. Je leert zo het uiterste uit jouw instrument te halen. In de online gitaarlessen worden o.a. de volgende EXTRA onderwerpen behandeld:

  • beter en sneller noten lezen;
  • barré-akkoorden;
  • spelen in verschillende toonsoorten;
  • verschillende begeleidingsmanieren;
  • diverse bluesthema's;
  • arpeggio's, dynamische tekens;
  • tweestemmig spel.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus



Studieduur cursus Gitaar



Beginners



Voor beginners duurt het 12 maanden om gitaar te leren spelen bij een gemiddeld studietempo. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.




Extra uitgebreid



De extra uitgebreide cursus Gitaar duurt 18 maanden bij een gemiddeld studietempo. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.



Vragen?



Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf319,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursus



Volg de gitaarcursus en binnen acht weken speel je de eerste nummers
Altijd gek geweest op de gitaar? Van zachte, zwoele Spaanse klanken tot spijkerharde rock: dit populaire instrument is overal. Raak de snaren op de juiste manier en speel feilloos akkoorden. Met de gitaarcursus van NHA kun jij foutloos de gitaar leren spelen. Al jouw favoriete nummers staan straks in jouw repertoire.


Misschien denk je: ‘Ik wil gitaar leren spelen, maar ja, dat lukt mij nooit.’ Dat valt wel mee. Alle begin is moeilijk. Maar als je doorzet, word je beloond.


De gitaarcursus is namelijk ontwikkeld voor beginners. Dit maakt de cursus dus zeer geschikt voor mensen die bij wijze van spreken nog nooit eerder een gitaar in handen hebben gehad. Maar ook wanneer je wel eens voor de lol een beetje hebt gepingeld, is online gitaarles van NHA ideaal.




[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">



Elektrische of akoestische gitaar?




Wil jij graag helemaal losgaan op een elektrische gitaar? Dan raden we aan om met een cursus akoestische gitaar te starten. De akoestische variant is namelijk heel erg puur qua geluid en je bent niet afhankelijk van andere apparaten zoals een versterker. Daarnaast is het goedkoper. Voor slechts  €39,- ontvang je namelijk een gitaar bij je gitaarcursus


Zodra je de vaardigheden onder de knie hebt, kun je overstappen op de elektrische gitaar.
 


Snel gitaar leren spelen



Benieuwd wat je allemaal leert in de cursus? Je kunt rekenen op veel en uitgebreid lesmateriaal. Van noten spelen tot een gitaar stemmen, de juiste manier om een gitaar vast te houden en nog veel meer: tijdens de cursus zul jij snel gitaar leren spelen. Met behulp van luisteroefeningen ontwikkel je een gevoel voor het instrument en speel je na verloop van tijd moeiteloos mee met topmuzikanten.
 


Online gitaarles mét begeleiding



Gitaar leren spelen via NHA betekent dat je uitstekende begeleiding krijgt. Zo volg je online gitaarles en is er een docent op afstand die jouw huiswerk controleert. Huiswerk betekent dus dat je stukjes moet spelen, opnemen en moet uploaden. Dit is allemaal heel erg gemakkelijk. Je ontvangt vervolgens feedback van je docent. Zo kun je dus stap voor stap gitaar leren spelen.


 


Leer spelen als jouw muzikale helden



Carlos Santana, Eric Clapton, John Mayer… en zet dan je eigen naam in het rijtje van gitaarhelden. Alle grote gitaristen zijn ooit een keer begonnen. Deze gitaarcursus is een goede eerste stap. Zoals voor wel meer vaardigheden geldt: als je eenmaal leert hoe je met de gitaar een nummer kunt spelen, dan wordt het steeds leuker. Helemaal als je merkt dat je steeds beter wordt in gitaar spelen.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
A2AfF Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren