Home » cursus Vwo Duits

Opleiding: cursus Vwo Duits

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusHaal het officiële staatsexamen VWO Duits


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">

complete lesstof + examentrainingAch so… Je verder verdiepen in de taal van onze belangrijkste handelspartner? Leer Duits en je bent in staat om zowel geschreven teksten als gesproken Duits te begrijpen. Ook leer je Duits spreken.

De lessen van de cursus VWO Duits zijn volledig afgestemd op het staatsexamen. Zo ben je perfect voorbereid als je examen doet. Ganz gemütlich. Lees Duitse teksten en train vaardigheden die nodig zijn voor het examen. 


Met digitale geluidsbestanden voor luister- en spreekoefeningen!
[img] www.nha.nl/static/upload/Nederland/4%20VMBOHAVOVWO/logo_icons/incl%20geluidsbestanden.png


Bij de cursus krijg je digitale geluidsbestanden, waarmee je je uitspraak kunt oefenen door te luisteren naar de ‘native speakers’, Je kunt de geluidsbestanden afspelen op jouw computer, tablet of smartphone.
Verder krijg je tijdens de cursus de gelegenheid je eigen uitspraak te oefenen door zelf huiswerkoefeningen in te spreken en deze ter beoordeling in te sturen naar jouw docent. Tevens leer je praktische vaardigheden zoals het schrijven van een brief.

Feedback nodig?Schrijf een Duitse brief, neem een uitspraakoefening op en stuur ze naar je docent. De docent beoordeelt je werk.

Naast Duitse schrijf- en spreekvaardigheid komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Leesvaardigheid;
  • Tekstbegrip;
  • Vergroten van de woordenschat;
  • Grammatica;
  • Luistervaardigheid;
  • Literatuur.

Het examen bestaat uit een centraal examen en een college-examen. Het centraal examen toetst leesvaardigheid: je beantwoordt circa 45 vragen over teksten.

Het college-examen bestaat uit een schriftelijk en een mondeling gedeelte. Het schriftelijke gedeelte toetst schrijfvaardigheid.

Het mondelinge gedeelte toetst luister- en spreekvaardigheid: je beantwoordt onder meer vragen over zes boeken die je las in het Duits.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Kosten van de cursus

Vanaf339,00 euro

Bijzonderheden

Behandelt complete lesstof,Uitgebreide examentraining,Erkend door ministerie van onderwijs

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
41255 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren