Home » cursus Vwo Geschiedenis

Opleiding: cursus Vwo Geschiedenis

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusHaal het officiële staatsexamen VWO Geschiedenis


complete lesstof + examentrainingGeschiedenis neemt je mee terug in de tijd en stelt je gedeeltelijk in staat om vooruit te blikken. Dat geldt zeker voor de cursus VWO Geschiedenis. Laat je meenemen naar belangrijke historische gebeurtenissen en plaats ze in de juiste context.

Waardoor diende verdraagzaamheid jegens andersgelovigen het Romeinse imperialisme? Wat vertellen de munten die bouwvakkers in 2014 vonden bij werkzaamheden aan het Domplein in Utrecht over de Middeleeuwen? De cursus VWO Geschiedenis geeft de antwoorden.
Goed voorbereidDe lessen van de cursus zijn volledig afgestemd op het staatsexamen VWO Geschiedenis. Zo ben je goed voorbereid als je examen doet.

Ieder jaar wijzigt de examencommissie een aantal onderwerpen. Bij aanvang van de cursus krijg je alle benodigde informatie over de vastgestelde onderwerpen.
Vast onderdeelAlvast een tipje van de sluier: een vast onderdeel is de geschiedenis van de rechtsstaat. Hoe zat het ook alweer met die Trias politica (driemachtenleer)? De wetgevende macht bemoeit zich bij voorkeur niet met de uitvoerende macht.

Waarom is de scheiding der machten anno nu relevant? Ongetwijfeld heb je een vermoeden. In de cursus leer je argumenteren vanuit de inzichten van verleden en heden.


 

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Kosten van de cursus

Vanaf399,00 euro

Bijzonderheden

Lesstof + Examentraining,Begeleiding van Geschiedenis docent,Erkend door ministerie van onderwijs

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
F40d0 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren