Home » Fusion Basis

Opleiding: Fusion Basis

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusMet Fusion ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt u in één cloudtool. U kunt overal samenwerken waar én met wie u maar wilt. Tijdens de vierdaagse Fusion cursus leert u de belangrijkste vaardigheden voor het maken van bijzondere 2D en 3D ontwerpen. De cursus richt zich op het volledige productontwerpproces.

Na afloop kunt u snel en zelfstandig producten modelleren, testen en hiervan grafische afbeelding maken. Maar ook kunt u zelfstandig complexe vormen maken en kunt u omgaan met ontwerptechnieken waarbij mechanische bewegingen bepalend zijn voor een goede werking.

Voor wie is deze Fusion basiscursus bedoeld?


De Fusion cursus is bedoeld voor iedereen die een goed idee wil uitwerken tot een werkend model, prototype of tekening.

Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?


Tijdens de vierdaagse cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:
  • Samenwerken en delen van modellen in de cloud[li]Het maken van schetsen[li]Het maken van 3D modellen (Extrude, Revolve)[li]Geavanceerde modelleerfuncties als Loft en Sweep[li]Efficiënt modelleren door hergebruik van functies en schetsen[li]Onderdelen samenstellen doormiddel van Joint[li]Het maken van 2D werktekeningen [li] Samenstelling met mechanische begrenzingen[li]Multi Body Model[li]Parametriseren[li]Surface Modeling[li]Grafische afbeeldingen (renderen)[li]Sheet Metal[li]Generative Design


Welke voorkennis heeft u nodig?


Voor deze basiscursus heeft u geen voorkennis van Fusion nodig. Uw eigen vakkennis is voldoende.

Cursusmateriaal en faciliteiten


U ontvangt ons Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Tijdens de klassikale cursus werkt u op een computersysteem van Cadix. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie en thee. Ook krijgt u door ons een lunch aangeboden.

Om tussen en na de cursusdagen ook thuis of op uw werk verder te oefenen dient u zelf of via uw werkgever de beschikking te hebben over de juiste software (licentie). Eventueel kunt u ervoor kiezen om kosteloos gebruik maken van een proeflicentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren via de website van Autodesk.

Één jaar lang gratis toegang tot de Cadix Academy


Als deelnemer van de cursus Fusion 360 krijgt u één jaar lang toegang tot de Cadix Academy. Dit is het online leerplatform van Cadix. Deze geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving biedt uitgebreide informatie die u kunt gebruiken tijdens uw training, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen, instructiefilmpjes, en links naar interessante bronnen op internet, in boeken en artikelen.

Duur van de cursus

4 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 1200

Plaatsen / leslocaties

Eindhoven,Utrecht,Venlo,Den Bosch,Virtual Classroom,Drachten,Groningen,Emmen,Zwolle,Alkmaar,Zaandam,Rotterdam,Nijmegen,Amsterdam

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
73AfE Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren