Home » Fusion 360 Basis + Gevorderd

Opleiding: Fusion 360 Basis + Gevorderd

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusMet Fusion 360 ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt u in één cloudtool. U kunt overal samenwerken waar én met wie u maar wilt. Tijdens de Fusion 360 Basis + Gevorderd cursus leert u de belangrijkste vaardigheden voor het maken van bijzondere 2D en 3D ontwerpen. De cursus richt zich op het volledige productontwerpproces.

Ontvang ? 1.000,- korting door het STAP-budget aan te vragen!

Na afloop kunt u snel en zelfstandig producten modelleren, testen en hiervan grafische afbeelding maken. Maar ook kunt u zelfstandig complexe vormen maken en kunt u omgaan met ontwerptechnieken waarbij mechanische bewegingen bepalend zijn voor een goede werking.

Voor wie is deze Fusion 360 cursus bedoeld?


De Fusion 360 cursus is bedoeld voor iedereen die een goed idee wil uitwerken tot een werkend model, prototype of tekening.

Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?


Tijdens de cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:
  • Samenwerken en delen van modellen in de cloud[li]Het maken van schetsen[li]Het maken van 3D modellen (Extrude, Revolve)[li]Geavanceerde modelleerfuncties als Loft en Sweep[li]Efficiënt modelleren door hergebruik van functies en schetsen[li]Onderdelen samenstellen doormiddel van Joint[li]Het maken van 2D werktekeningen [li] Samenstelling met mechanische begrenzingen[li]Multi Body Model[li]Parametriseren[li]Surface Modeling[li]Grafische afbeeldingen (renderen)[li]Sheet Metal[li]Generatieve Design


Welke voorkennis heeft u nodig?


Voor deze basiscursus heeft u geen voorkennis van Fusion 360 nodig. Uw eigen vakkennis is voldoende.

Cursusmateriaal en faciliteiten


Al het benodigde instructiemateriaal is bij de prijs inbegrepen. Autodesk biedt u daarbij de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van een AutoCAD licentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren. Hiermee kunt u gedurende de cursus ook thuis oefenen met de software.

Voor de Fusion 360 cursussen beschikt Cadix in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de cursus kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt uw lunch verzorgd.

Één jaar lang gratis toegang tot de Cadix Academy


Als deelnemer van de Fusion 360 Basis + Gevorderd cursus krijgt u één jaar lang toegang tot de Cadix Academy. Dit is het online leerplatform van Cadix. Deze geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving biedt uitgebreide informatie die u kunt gebruiken tijdens uw training, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen, instructiefilmpjes, en links naar interessante bronnen op internet, in boeken en artikelen.

Duur van de cursus

4 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 1350

Plaatsen / leslocaties

Drachten,Groningen,Emmen,Virtual Classroom,Alkmaar,Rotterdam,Utrecht,Zaandam,Zwolle,Nijmegen,Amsterdam,Eindhoven,Venlo,Den Bosch

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
6eB92 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren