Home » SketchUp

Opleiding: SketchUp

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusVolg de SketchUp cursus en leer zowel de basisfuncties als de gevorderde functionaliteiten van SketchUp. Binnen twee dagen heeft u de belangrijkste functionaliteiten van het softwarepakket onder de knie en kunt u uw ideeën omzetten in 3D. 

Voor wie is deze cursus bedoeld?


Deze cursus is bedoeld voor diegene die in een kort tijdsbestek optimaal en effectief gebruik wil maken van de mogelijkheden van SketchUp.  

Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?


Tijdens deze SketchUp cursus worden de volgende onderwerpen behandeld: 
  • Introductie SketchUp[li]Selecteren/navigeren[li]Tekencommando's:?rechthoek, cirkel, polygon, line, arc  [li]Wijzigen (Erase, Move/Copy/RotateOffset, Scale/Mirror, Push/Pull)[li]Tools: meten van afstanden en hoeken[li]Opbouw Solids/Faces/Edges[li]Gebruik van groepen/componenten  [li]Materialen en kleuren[li]Styles, Scenes en Animation[li]Importeren van componenten[li]Materialen maken en bewerken  [li]Tekencommando?s (o.a. Array, radial array, follow-me)  [li]Gebruik van tags/layers  [li]Shadow en Shadow Settings; maken van schaduwanimatiesWelke voorkennis heeft u nodig voor deze training?Enige algemene kennis en ervaring met de PC en Windows wordt aanbevolen. 

Cursusmateriaal en faciliteiten


U ontvangt een Nederlandstalig cursusboek digitaal. 

Voor de SketchUp cursussen beschikt Cadix in heel Nederland over goed ingerichte trainingsruimtes. Tijdens de cursus kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Bij een dagtraining wordt u een lunch aangeboden.

Één jaar lang gratis toegang tot de Cadix Academy


Als deelnemer van de SketchUp training krijgt u één jaar lang toegang tot de?Cadix Academy.?Het online leerplatform van Cadix. Deze geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving biedt uitgebreide informatie die u kunt gebruiken tijdens uw training, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen, instructiefilmpjes, en links naar interessante bronnen op internet, in boeken en artikelen.

Duur van de cursus

2 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 825

Plaatsen / leslocaties

Alkmaar,Rotterdam,Utrecht,Zaandam,Zwolle,Nijmegen,Amsterdam,Virtual Classroom,Eindhoven,Venlo,Den Bosch,Drachten,Groningen,Emmen

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
E62b9 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren