Home » cursus Schoonheidsspecialist(e) Basiscursus

Opleiding: cursus Schoonheidsspecialist(e) Basiscursus

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Schoonheidsspecialist(e) Basiscursus


In deze Schoonheidsspecialiste cursus komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

 • het skelet
 • beenderen
 • spierstelsel
 • reiniging, maskers en pakkingen
 • ontharen
 • massage
 • cliëntenkaart
 • cosmetische werkstoffen
 • verven van wimpers en wenkbrauwen
 • make-up
 • apparatuur in de cosmetiek
 • elektriciteit en straling

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


De Basiscursus Schoonheidsspecialist(e) duurt 6 maanden bij een gemiddeld studietempo van 6 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf549,00 euro

Bijzonderheden

Met begeleiding van vakdocent,Studeer in je eigen tempo,Inclusief 2 casustoetsen

Algemene informatie over de cursusSchoonheidsspecialiste Basiscursus: maak kennis met het vak


Wil je kennismaken met het vak van schoonheidsspecialiste? Omdat je geïnteresseerd bent in cosmetische verzorging? Of gewoon omdat je wil ontdekken of de sector bij jou past? De Basiscursus Schoonheidsspecialist(e) is de perfecte introductie.


In deze duidelijke basiscursus leer jij de beginselen en zet je de eerste stap naar een mooie loopbaan. Je doet daarom kennis op over de huid, het geven van massages en het aanbrengen van make-up.
 


Start een carrière in de schoonheidsbrancheIn het vak van schoonheidsspecialist krijg je te maken met cliënten van verschillende leeftijden en heb je vaak een-op-een contact. Je moet het leuk vinden om met mensen te werken en inlevingsvermogen is een van de eigenschappen die je hierbij nodig hebt.


Je weet mensen op hun gemak te stellen en je maakt gemakkelijk een praatje. Herken jij je hierin en heb je interesse in het schoonheidsvak? Dan is de Basiscursus Schoonheidsspecialist perfect voor jou!


De opleiding start bij de basis. Je hebt dus geen specifieke voorkennis nodig om te starten.
 
Ben je benieuwd of de Basiscursus Schoonheidsspecialiste iets voor jou is?
Vraag jouw gratis proefles aan en krijg een voorproefje van de cursus!


 Ontdek de beginselen van het vak met de Cursus SchoonheidsspecialisteHet beroep schoonheidsspecialist is zeer veelzijdig. Als schoonheidsspecialist verzorg en verfraai je de huid van het gezicht en lichaam, handen en voeten. Je geeft verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen, massages voor gelaat en lichaam, en biedt (product)advies zodat cliënten de juiste verzorging thuis kunnen voortzetten.


In deze Schoonheidsspecialist(e) cursus leer je de beginselen van het vak. Daarmee kun je vaak al als medewerkster aan de slag in een schoonheidssalon. Droom je van een eigen beautysalon of wil je het branchediploma halen, dan is deze cursus een prima voorbereiding.


In de Basiscursus Schoonheidsspecialist(e) komen de belangrijkste onderwerpen aan bod. Je leert alles over de voorbereiding en uitvoering van de behandelingen. Je ontdekt welke vaardigheden je nodig hebt als schoonheidsspecialist, hoe je te werk gaat in de praktijk, en welke materialen en producten geschikt zijn.


Je gaat dieper in op de anatomie van het lichaam. Ook verdiep jij je tijdens de cursus in verschillende massagetechnieken. Daarnaast leer je in de Basiscursus Schoonheidsspecialiste meer over het aanbrengen van make-up. Je ontwikkelt jouw vaardigheden en maakt je de technieken eigen door ze direct toe te passen in de praktijk.
 


Behaal ook je erkende branchediploma!Doorleren? Met deze praktische, duidelijke Schoonheidsspecialist(e) cursus zet je een eerste stevige stap naar een mooie loopbaan.


Heb je de Basiscursus Schoonheidsspecialist(e) afgerond, dan kun je besluiten om alsnog het branchediploma te gaan halen. Je meldt jezelf dan aan voor de basisvervolgcursus, want een deel van de opleiding heb je al afgerond.
 


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
0aB40 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren